Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@01:42:19 GMT

قرار است چه اتفاقی در صداوسیما رخ دهد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۰۰۲۵

قرار است چه اتفاقی در صداوسیما رخ دهد؟

به گزارش جماران؛ تابناک نوشت: پس از تغییر معاونت سیمای سازمان صداوسیما این تصور برای برخی پیش آمد که شاهد تحولات اساسی در تلویزیون ایران خواهیم بود اما تجربه نشان داده که تغییر یک مدیر ارشد در این سازمان عریض و طویل تاثیر معناداری در این مجموعه در پی نخواهد شد و تحول در تلویزیون ایران نیازمند تحول در ساختارها و روش‌های مدیریت بر تلویزیون است؛ تحولاتی که تا وقتی رخ نخواهد، این سازمان شرایط مطلوب نخواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش عبدالعلی علی عسگری رئیس سازمان سینمایی حمید شاه آبادی معاون صدای سازمان صداوسیما را جایگزین مرتضی میرباقری معاون سیمای این سازمان کردند. در واقع مسئول رادیو جایگزین مسئول تلویزیون در صداوسیما شد؛ تغییری که با توجه به رویه صداوسیما چندان دور از انتظار نبود و بدین ترتیب مرتضی میرباقری که عملکرد مدیران زیرمجموعه‌اش در شبکه‌های مختلف با نقدهای فراوانی همراه بود، جای خود را به چهره‌ای داد که تاکنون کمتر در معرض داوری عمومی جدی قرار گرفته است.

شدت تولید برنامه‌های مشارکتی و ماجرای «سو کردن» یکی از مجموعه‌های اصلی مشارکت کننده که در ستاد کرونا مطرح و جنجالی شد، جشنواره جام جم و تقلب در آرا که سرنوشتش مشخص نیست و عواملش اعلام نگشت، تولید برنامه‌هایی که ظن قماربازی در آن مطرح بود و حرام اعلام شد، دستمزدهای نجومی به مجریان و مهمانان که در مواردی انکار و در مواردی تلویحاً تایید شد، کوچ شماری از مجریان تلویزیون، تعطیلی نود به عنوان پرمخاطب ترین و در عین حال پولسازترین برنامه تلویزیون، اظهارنظرهای شاذ در برنامه‌های مختلف که واکنش تند افکارعمومی را در پی داشت و در مواردی منجر به پس گرفتن اظهارنظرها در رسانه‌های عمومی و در نهایت ضبطی شدن بسیاری از برنامه‌های زنده شد، بخشی از این چالش‌ها بود.

پس از انتصاب به حمید شاه آبادی معاونت سیما، انتظارهایی درباره تحول در تلویزیون مطرح است و تصور برخی این است که شاه آبادی می‌تواند بخشی از این چالش‌ها را برطرف نماید اما واقعیت آن است که سازمان صداوسیما صرفاً با تغییر یک معاون یا حتی چند معاون دستخوش تحولات بنیادین نمی‌شود و این تحول بیش از تغییرات مدیریتی، مستلزم تغییرات در ساختار این سازمان عریض و طویل است؛ تغییراتی که خروجی‌اش را می‌توان بر روی آنتن تلویزیون مشاهده کرد.

نخستین تحول ضروری، واگذاری مسئولیت تمامی برنامه‌های صداوسیما به معاونت سیما است. تمامی بخش‌های خبری، برنامه‌های گفت و گومحور سیاسی و دیگر محتواهای اینچنینی نه از سوی معاونت سیما، بلکه از سوی معاونت سیاسی سازمان صداوسیما تولید می‌شود. با این حال برای عامه مردم تلویزیون یک کل واحد است و بسیاری معاون سیما را مسئول این محتوا می‌دانند. از قضا بخشی که نقدهای بیشتری به آن وارد می‌شود، همین محتوای تولیدی سیاسی است که معاونت سیما در آن تعیین کننده نیست. برای رفع این چالش می‌بایست تمامی محتوای تلویزیون ذیل معاونت سیما تولید شود و اساساً دیگر معاونت‌ها در تولید نقشی نداشته باشند. تا این تغییر رخ ندهد، مدیریت محتوای صداوسیما همچنان چندپاره و چالش برانگیز خواهد بود.

چالش دیگر درباره مسائل مالی برنامه‌های مختلف نظیر جذب اسپانسرها است. این موضوع تا حدودی به معاونت مالی و اداری صداوسیما مربوط می‌شود، حال آنکه باید در این زمینه نیز تفکیک خاصی قائل شد و تعیین کننده نهایی این موضوع که یک برنامه یا یک مجموعه برنامه با چه اسپانسری فعالیت کند، معاونت سیما باشد. البته ممکن است عنوان شود که رسانه ملی چاره‌ای جز جذب گسترده این اسپانسرها را ندارد و در غیر این صورت باید بودجه این سازمان چند برابر شود اما با مجموعه اقداماتی که در ادامه مورد اشاره قرار می‌گیرد، حتی می‌توان رسانه ملی را مستقل از بودجه عمومی و خودکفا کرد.

از پیش نیازهای بازنگری محتوایی سازمان صداوسیما، انضباط مالی و اداری و بازنگری در ساختارهای کنونی است. در همین راستا ایجاد شفافیت مالی عمومی در نظام مالی و اداری سازمان سینمایی و ایجاد ظرفیت نظارت عمومی بر گردش مالی، رقم پرداختی به مدیران، پروژه ها و... که منجر به ایجاد نظم و مانع از هر گونه شائبه فساد می‌شود، از ضروریات برای بهبود این حوزه است.

در همین راستا کوچک سازی و چابک سازی سازمان، به نحوی که شمار پرسنل سازمان در یک دوره زمانی به مرور کاهش یابد و شمار پرسنل سازمان با رقبایش بین المللی‌اش قابل مقایسه باشد، یک ضرورت محسوب می‌شود. در همین راستا باید در ساختار کنونی شبکه‌ها و ادغام پست‌هایی چون مدیر گروه، مدیر طرح و برنامه، مدیر اطلاعات و برنامه ریزی و... در شبکه‌ها کوشید. تغییر جهت دهی توزیع منابع نیز از جمله اقداماتی است که با اجرای اقدامات فوق الاشاره قابل تغییر خواهد بود؛ به نحوی که حداکثر 30 درصد منابع مالی سازمان صرف پرداخت حقوق و مزایا و حداکثر 20 درصد منابع صرف نگهداری و بروزرسانی ساختار سازمان شود و دست کم 50 درصد بودجه صرف تولید شود.

کاهش و تجمیع زیرساخت‌های سازمان صداوسیما از دیگر اقدامات ضروری است که به کاهش پرسنل غیرضروری سرعت می‌بخشد. صداوسیما ده‌ها ساختمان و استودیو در خارج از ساختمان اصلی دارد که اینها قابل تجمیع در مجموعه اصلی صداوسیماست. با این تجمیع زیرساخت‌های سازمان صداوسیما، هم هزینه نگهداری و هم شمار پرسنل مجموعه‌های تجمیع شده، کاهش می‌یابد. ایجاد شفافیت در تولید و برون سپاری و برقراری سازوکارهایی چون مناقصه میان تهیه کنندگان برای تولید برنامه هایی که چند میلیارد تا چند ده میلیارد هزینه دارند، جزو رویکردهایی است که هم در افزایش کیفیت و هم در کاهش هزینه تولید در سازمان صداوسیما موثر خواهد بود و مانع از شکل گیری هرگونه رانت خواهد شد. 

تولید یک قسمت نمونه (پایلوت) از برنامه‌ها و تولید مابقی برنامه پس از تایید نسخه پایلوت نیز جزو رویکردهای استاندارد در شبکه‌های تلویزیون دنیا است که انتظار می‌رود در صداوسیما به ویژه در سریال‌ها لحاظ شود. همچنین تولید فصل به فصل برنامه‌ها و سریال‌ها به جای تولید چند ده یا چند صد قسمتی برنامه ها و سریال ها به صورت یک جا جزو رویه‌های استانداردی است که باید در دستور کار قرار گیرد. سخت گیری در تولید محتوای باکیفیت و رد محتوای فاقد کیفیت و فاقد جذابیت برای مخاطب؛ اقدامی که در تاریخ صداوسیما مرسوم نیست، چرا که اگر بود احتمالاً ما هر چند وقت فریاد اعتراض یک تهیه کننده که آثار بی کیفیتش از سوی صداوسیما پذیرفته نشده بود را می شنیدیم.

در آخر اقدام مهمی که باید در یک افق ده ساله رخ دهد، ایجاد زیرساخت‌های مالی برای صداوسیما متکی به درآمدهای قابل توجه صداوسیما با هدف دستیابی سازمان به استقلال مالی است. این استقلال مالی منجر به افزایش استقلال محتوایی، کاهش حجم اسپانسرها و تبلیغات بیش از حد و تقویت نگاه کیفی خواهد شد. البته این استقلال مالی از طریق زیرساخت‌های درآمدزا در بخش‌های چون صنایع ممکن است رسانه ملی را در معرض اتهامات تازه‌ای چون سوگیری به قصد حفظ منافع مالی‌اش در صنایعش قرار دهد اما بعید به نظر می‌رسد اوضاع از آنچه اکنون شاهدش هستیم، پیچیده‌تر شود.

اخبار مرتبط چرا صداوسیما به برنامه جدید عادل فردوسی‌ پور مجوز نداد؟ انتقاد علی مطهری از رفتار ناپسند صداوسیما با استاد شجریان مدیران جدید صداوسیما چه کسانی هستند؟ واکنش رسمی به خبر برکناری رییس صداوسیما عاقبت صداوسیما در انتظار اینترنت ایران است؟ شکایت پرسپولیس از مجری صداوسیما روایت انتقاد آمیز یک نماینده اصولگرا از عملکرد صداوسیما افشاگری اصولگرایان علیه هم به صداوسیما رسید! رئیس سازمان صداوسیما: بالای80درصد مردم به صداوسیما توجه دارند اعطای مجوز سریالهای نمایش خانگی کاملا در اختیار صداوسیماست اعضای ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما انتخاب شدند

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا عبدالعلی علی عسگری صداوسیما عبدالعلی علی عسکری سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سازمان صداوسیما معاونت سیما برنامه ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۰۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم

شبکه‌های تلویزیونی به مناسبت فرارسیدن شهادت استاد مرتضی مطهری و روز و هفته بزرگداشت مقام معلم، ویژه برنامه‌هایی را روانه آنتن می‌کنند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، برخی شبکه‌های تلویزیونی به مناسبت 12 اردیبهشت و سالروز شهادت استاد مطهری و همچنین بزرگداشت روز معلم با پخش فیلم، مستند و ویژه برنامه‌هایی به مرور زندگی ایشان می‌پردازند. جزئیات این برنامه‌ها را در ادامه ببینید: 

شبکه یک با ویژه برنامه «ایران دوست‌داشتنی»

شبکه یک ویژه برنامه «ایران دوست داشتنی» را به مناسبت روز معلم، سه‌شنبه 11 اردیبهشت ساعت 23 با اجرای امیرحسین مدرس روی آنتن می‌برد. تعدادی از معلمان روستایی و همسر یک شهید معلم میهمان این برنامه می‌شوند و همچنین گروه‌های سرود و تعدادی از شاعران نیز در این برنامه حضور خواهند داشت. برنامه «صبح بخیر ایران» نیز در کنار پخش نماهنگ ها و میان برنامه‌های ویژه هفته معلم، با حضور مهمانانی از معلمان زحمتکش، به موضوع پاسداشت مقام معلم می‌پردازد.

شبکه دو با «صبحانه ایرانی» و فیلمی به نام «رابطه»

شبکه دو با برنامه «صبحانه ایرانی» و با حضور میهمانانی به بزرگداشت مقام معلم می‌پردازد. فیلم سینمایی «رابطه» نیز چهارشنبه ساعت 01:40 دقیقه بامداد با بازی درخشان خسرو شکیبایی به روی آنتن شبکه دو خواهد رفت. «رابطه» فیلمی ایرانی به نویسندگی و کارگردانی پوران درخشنده در مورد نوجوانی ناشنوا و لال به نام ناصر است که قادر به ایجاد رابطه با اطرافیان خود نیست. پدر و خواهر ناصر به او بی توجه‌اند و دل سوزاندن مادر به حال او بی‌فایده است. ناصر تحت فشار اطرافیان و خانواده از همه کس و همه چیز دلزده است، اما پس از آن که معلمش او را در عدم برقراری رابطه با اطرافیان مقصر می‌داند، به خود می‌آید. سرانجام پس از آن که تا حدودی قدرت تکلم می یابد با دسته گلی به دیدار معلم می‌رود.

همچنین فیلم «هدیه» نیز روز جمعه ساعت 8 صبح با موضوع معلم روی آنتن می‌رود. داستان این فیلم درباره حسن پسر نوجوانی است که بسیار علاقه دارد برای خانم معلمش که به عنوان معلم نمونه انتخاب شده هدیه بزرگی بخرد. این در حالی است که پدر حسن به دلیل شکستگی پا خانه‌نشین شده و خانواده آنها در شرایط اقتصادی سختی به سر می‌برند. حسن که به خاطر چشم و هم‌چشمی با همکلاسی‌اش می‌خواهد کادوی بهتری به معلم بدهد، با سختی فراوان موفق می‌شود پول خرید یک جفت کفش را فراهم کند که آن را به معلم بدهد. اما ...

شبکه سه با سلام صبح بخیر

شبکه سه سیما نیز در برنامه زنده صبحگاهی «سلام صبح بخیر» با آیتم های متنوع و شاد با دعوت از معلمان و کارشناسان حوزه آموزش و پرورش به این موضوع خواهد پرداخت.

روایت فاطمه غفاری از ساخت فیلم و سریال کمتر از یک سال

شبکه چهار با «جاده‌های سرد» علی نصیریان

شبکه چهار با پخش یک مستند 3 قسمتی با عنوان «دانش آموز ایرانی» که به بررسی تاریخ آموزش در ایران می‌پردازد، مقام معلم را گرامی می‌دارد. این مستند از دوشنبه 10 تا چهارشنبه 12 اردیبهشت ساعت 21 پخش می‌شود. همچنین فیلم سینمایی «جاده‌های سرد» با موضوع معلم 14 اردیبهشت ساعت 20:30 از شبکه چهار سیما پخش می‌شود. فیلم سینمایی «جاده‌های سرد» با بازی درخشان علی نصیریان به کارگردانی مسعود جعفری‌جوزانی و نویسندگی سیامک تقی‌پور محصول سال 1364 است. داستان فیلم به این شرح است که در فصل زمستان جوانی به نام اسماعیل ناچار می‌شود برای تهیه داروی پدر بیمارش به شهر برود. معلم روستا (علی نصیریان) و جوانی به نام رحمان (حمید جبلی) نیز با او همراه می‌شوند. در بین راه، معلم که یکی از پاهایش را سال‌ها قبل در درگیری با گرگ‌ها از دست داده‌است از اسماعیل و رحمان جدا می‌شود و در بازگشت به روستا مورد هجوم گرگ‌ها قرار می‌گیرد و به گودالی پناه می‌برد.

پویش معلم خوب من با چند فیلم در شبکه آموزش

شبکه آموزش سیما در هفته معلم پویش «معلم خوب من» را برگزار می‌کند. مخاطبان برای شرکت در این پویش، می‌توانند دلنوشته، دلگویه و خاطره از معلم خود را در قالب عکس، صوت و یا فیلم به مدت 30 ثانیه در پیام رسان‌های بله، ایتا، سروش و یا روبیکا به شماره 09108994244 و یا @amoozesh7tv ارسال کنند. این شبکه همچنین فیلم‌های سینمایی مرتبط با این موضوع را از شنبه تا پنجشنبه 8 تا 13 اردیبهشت هر شب ساعت 22:30 پخش می‌کند.

فیلم‌های سینمایی «دبیرستان»، «آوای زمین»، «جاماندگان»، «ستارگان روی زمین»، «پشت پرده»، «مدرسه‌ای که ما رفته‌ایم»، «جاده‌های سرد»، «کتونی سفید»، «انجمن شاعران مرده»، «معلم خوب»، «یک الف ناقابل» و «آهوی وحشی» برای مخاطبان درنظر گرفته شده است. مستندهای ویژه معلم مانند «باغبان»، «معلم زیبای من»، «عطر بهشت»، «معلم شهید مطهری» و ...از یکشنبه 9 تا پنجشنبه 13 اردیبهشت هر شب ساعت 17 پخش می‌شود.

برنامه «معلم خوب من» از دوشنبه تا پنجشنبه 10 تا 13 اردیبهشت ساعت 11 صبح پخش می‌شود. «استودیو معلم» با حضور معلمان نمونه کشوری از سه‌شنبه تا پنجشنبه 11 تا 13 اردیبهشت از 8 صبح تا 18 به صورت متناوب و در 15 دقیقه پایانی هر ساعت پخش می‌شود. «مبصر پنج ساله کلاس» چهارشنبه و پنجشنبه 12 و 13 اردیبهشت ساعت 12:30 و ویژه برنامه روز معلم 11 اردیبهشت ساعت 18 از شبکه آموزش سیما پخش خواهد شد. ارتباط با مراکز استان‌ها در راستای معرفی معلم‌های استانی ساعت 21 تا 21:30 به صورت زنده پخش خواهد شد.

سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل و آقای قاضی تا هشت‌پا و رویان

شبکه نسیم با یک برنامه زنده و یک کودک‌شوی ویژه

شبکه نسیم نیز با برنامه زنده «نسیمی‌شو» به پاسداشت مقام معلم می‌پردازد. همچنین برنامه «کودک‌شو» نیز منعطف با این موضوع ساعت 22 سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه روی آنتن می‌رود.

شبکه تهران با تهران بیست و سلام تهران

برنامه های «سلام تهران»، «به خانه برمی گردیم» و «تهران بیست» شبکه تهران نیز منعطف با گرامی داشت روز معلم روی آنتن می‌روند.

شبکه قرآن با کلام استاد مطهری

شبکه قرآن و معارف سیما با پخش مستند «نبراس» به جریان شناسی و نقش روحانیت در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، تعلیم و تربیت، اجتماعی می پردازد. این مستند به تهیه‌کنندگی سیدشهاب لاجوری شامگاه چهارشنبه ساعت 30 دقیقه بامداد بر روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

برنامه «کلام استاد مطهری» با نگاهی به سخنرانی‌های ایشان در موضوعات مختلف نیز از روز شنبه 8 اردیبهشت تا روز پنچشنبه 13 اردیبهشت ساعت 11:45 صبح از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود. معرفی کتاب‌های استاد مطهری و پخش آیتم‌های مختلف در بزرگداشت مقام معلم از دیگر میان برنامه های شبکه قرآن و معارف سیما است.

شبکه امید با معلم خوب من و چند فیلم و مستند

شبکه امید نیز با توجه به مخاطبین نوجوان خود به صورت ویژه به موضوع معلم و گرامیداشت این روز می‌پردازد. این شبکه در کنار پویش‌ها، نماهنگ‌ها و آیتم‌های کوتاه مرتبط با موضوع معلم، برنامه «معلم خوب من» را از شنبه تا یکشنبه 8 تا 16 اردیبهشت ساعت 20 به صورت زنده به روی آنتن خواهد برد. همچنین این شبکه از چهارشنبه 12 اردیبهشت تا جمعه 14 اردیبهشت ساعت 18 فیلم های سینمایی مرتبط با موضوع معلم چون «لونانا در انتظار معلم»، «ریکا» و «سی نابغه»، «آقا معلم» و «آقای لازار» را پخش می‌کند.

همچنین مستندهای «راه بی عبور» و «معلم عشق و چراغ مدرسه روشن است» در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 12 و 13 اردیبهشت حوالی ساعت 17:30 از این شبکه پخش خواهد شد.

شبکه نمایش و پخش فیلم‌هایی با محوریت «معلم»

شبکه نمایش با پخش فیلم سینمایی «30 نابغه» ساعت 21:00 و «جنگل تخته سیاه» ساعت 1 بامداد چهارشنبه 12 اردیبهشت به موضوع اهمیت و ارزش معلم‌ها می‌پردازد. فیلم «جنگل تخته سیاه» در مورد بزه کاری در مدرسه است. در این فیلم کهنه سربازی برای تدریس در یک دبیرستان استخدام می‌شود. این اولین تجربه تدریس او است و او در کنار دردسرهای مدرسه باید برای تأمین همسر باردارش نیز تلاش کند.«30 نابغه» فیلمی بیوگرافی و درام محصول 2019 کشور هند به کارگردانی ویکاس بال است. این فیلم داستان واقعی یک ریاضیدان هندی به نام آناند کومار در شهر پتنه را روایت می‌کند.

نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»

شبکه مستند و مستند مهمان و مرتضی مطهری

شبکه مستند نیز با پخش مستندهای «مهمان» و «مرتضی مطهری» روز معلم را گرامی می دارد.مستند «مهمان» به آشنایی با خانم الهام مرادی، آموزگار حق التدریسی دبستان شهید سالاری اسلام قلعه در استان خراسان رضوی و تلاش های او می پردازد. این مستند سه شنبه 11 اردیبهشت ساعت 19:30 پخش می شود.فیلم 80 دقیقه ای «مرتضی مطهری» تولید شبکه مستند سیماست و از زبان مصطفی کتیرایی تنها شاهد عینی حادثه و بازسازی صحنه ترور آیت الله به آخرین شب زندگی آیت الله مطهری پرداخته است. این مستند نیز سه شنبه 11 اردیبهشت ساعت 21 روی آنتن می‌رود.

شبکه افق با قصه‌های مجید و شبکه کودک با برنامه زنده «سر سفره خدا»

شبکه افق نیز با مستند «می خواهد معلم باشد» در روز پنجشنبه 13 اردیبهشت ساعت 16 و فیلم سینمایی «قصه‌های مجید» در روز جمعه 14 اردیبهشت ساعت 17 به پاسداشت مقام معلم می‌پردازد.

شبکه کودک نیز برنامه زنده «سر سفره خدا» در روز چهارشنبه 12 اردیبهشت ساعت 19:30 با محوریت معلم و جایگاه ارزشمند او در جامعه را به روی آنتن خواهد برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ خط قرمز در صداوسیما که «نون خ» به آنها نزدیک شد/برای صحبت از فصل ششم هنوز زود است
  • ۲ خط قرمز در صدا وسیما که «نون خ» به آنها نزدیک شد/برای صحبت از فصل ششم هنوز زود است
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • علت عجیب برکناری باسوادترین مدیر صداوسیما
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم