Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه تربیت مدرس از تشکیل کارگروه مطالعات آموزش عالی دوران کرونا و پسا کرونا خبر داد و گفت: ادامه روند آموزش مجازی دانشجویان را در دراز مدت منزوی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدتقی احمدی در سی وپنجمین گردهمایی مدیران گروه‌های آموزشی همه گیری کرونا را نوعی آزمایش الهی دانست و گفت: این ویروس توان و آسیب پذیری تمدن شگرف بشری و پیشرفت های تکنولوژی را در مقابل یک ویروس ناشناخته آزمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع  بشر در مواجهه با این بیماری به ضعف های خود پی برد و دریافت که دچار غرور و قدرت کاذبی است که باید تعدیل شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در دوران شیوع کرونا ویروس نه تنها سلامت جسمی انسان ها به مخاطره افتاد بلکه سلامت روح و روان افراد به دلیل مشکلات به وجود آمده در پی این همه گیری جهانی، دچار تزلزل شد. اجتماعات، تشکل های تخصصی و اجتماعی، اقتصاد و توانمندی های آن همه دچار مشکل شدند.

دکتر احمدی در خصوص وضعیت آموزش عالی در مواجهه با مشکلات اپیدمی کرونا گفت: در حوزه آموزش عالی تلاش های بسیاری صورت گرفت تا از بروز آسیب پیشگیری شود و آموزش دچار وقفه نگردد. دانشگاه ها با بهره مندی از آموزش مجازی و ابتکارهایی که در این راستا صرف کردند، به سرعت فعالیت های خود را بازسازی کرده و از این حیث نمونه ای مثال زدنی برای دیگر ساختارهای اجتماعی هستند.

رییس دانشگاه تربیت مدرس افزود: دانشگاه ها اگر چه در بهره برداری از سیستم های IT و مجازی ارتقاء بسیار یافتند اما یک بعد فعالیت دانشگاه که حیات و زندگی دانشجویی است که تعطیل شد. دانشجویان در این دوران از همنشینی با دیگر دانشجویان، تعامل با اساتید و حضور در گروه های علمی و تحقیقاتی و آنچه دستاورد اینگونه ارتباطات است، محروم شدند. در واقع حیات اجتماعی دانشجویان دستخوش تغییراتی گردید که در سیستم های IT قابل بازسازی نیست و در درازمدت آنهارا منزوی و دچار آسیب می کند.

دکتر احمدی اضافه کرد: تربیت ذهنی و روانی دانشجو نیز یکی از دستاوردهای دوران تحصیل است که در آینده وی بسیار اثرگذار خواهد بود. این مهم در دوره آموزش مجازی کمتر میسر است که باید برای آن راهکاری یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، وی خاطر نشان کرد: ما در دانشگاه تربیت مدرس بر آن شدیم تا شرایط را به گونه ای فراهم کنیم که دانشجویان با رعایت پروتکل ها، حداقل حضور را داشته باشند، اما در این خصوص فراز و نشیب های بسیار داشتیم تا به حالت بهینه برسیم. امیدوارم "کارگروه مطالعات آموزش عالی در زمان کرونا و پسا کرونا"  با استفاده از تجارب دانشگاه های داخلی و خارجی راهکاری بهینه سازی کرده و در اختیار دانشگاه ها قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تربيت مدرس آموزش مجازی دانشجویان پروتکل های بهداشتی دانشگاه ها دانشگاه تربیت مدرس آموزش مجازی دانشگاه ها آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۳۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند

رئیس دانشگاه فرهنگیان از بورسیه ۱۰ هزار نفر از دانشجویان کشور توسط دانشگاه فرهنگیان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رجبعلی برزویی؛ رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند، اظهار کرد: امسال 10 هزار دانشجو با بورسیه جذب دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

وی افزود: دانشجویانی که دو سال از تحصیلشان در دانشگاه گذشته است با حداقل شرط معدل و شرایط متعدد برای بورسیه در آموزش و پرورش فراخوان می‌شوند و به عنوان نیروی وزارت آموزش و پرورش حقوق هم دریافت خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: این گروه از دانشجویان علاوه بر دروسی که در دانشگاه اصلی خود می‌خوانند، دروس معلمی را در دانشگاه فرهنگیان سپری خواهند کرد و در نهایت صاحب دو مدرک از دانشگاه اصلی و دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

این دانش‌آموزان و طلاب از امسال بدون کنکور "معلم" می‌شوند

به گزارش تسنیم، دانشگاه فرهنگیان پیش از این از جذب دانشجویان دو مدرکی خبر داده بود براساس این طرح که برای نخستین بار در ایران اجرا می‌شود، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های برتر کشور نسبت به پذیرش دانشجومعلم به طور مشترک اقدام می‌کنند.

بر این اساس این دانشجومعلمان حداقل دوسال از تحصیل خود را در دانشگاه اصلی یا دانشگاه مادر هستند و در آنجا فقط دروس تخصصی را می‌گذرانند و در صورت تایید صلاحیت عمومی آنها  از ابتدای سال سوم  و یا چهارم برای گذراندن دروس تخصصی حرفه معلمی به دانشگاه فرهنگیان منتقل می‌شوند.

این شیوه فعلا در پنج آموزش ریاضی، فیزیک، شیمی زیست‌شناسی و آموزش کودکان با نیازهای ویژه اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم