Web Analytics Made Easy - Statcounter

رگولاتور هواپیمایی اروپا می‌گوید که بوئینگ مکس ۷۳۷ با مشکل ایمنی دیگری برای پرواز دوباره روبرو نیست، اما اداره هواپیمایی فدرال ایالات متحده مانع تصمیم گیری می‌شود.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از راشاتودی، روز جمعه آژانس ایمنی هواپیمایی اتحادیه اروپا (EASA) اعلام کرد که هواپیمای بوئینگ مکس۷۳۷ برای پرواز ایمن است و اعلام کرد که هواپیماها می توانند قبل از پایان سال ۲۰۲۰ به آسمان منطقه برگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر اجرایی رگولاتور گفت: از تغییراتی که بوئینگ در هواپیما ایجاد کرده راضی است. وی گفت: پس از پروازهای آزمایشی در ماه سپتامبر، آژانس درحال انجام بررسی اسناد نهایی قبل از پیش نویس بخشنامه صلاحیت هوایی است که انتظار می رود ماه آینده صادر شود.

این مقام مسئول گفت که چهارهفته اظهارنظرعمومی می شود، در حالی که ساخت یک سنسور به اصطلاح مصنوعی برای افزایش فراوانی ۲۰ تا ۲۴ ماه طول خواهد کشید. در همین حال، اداره هواپیمایی فدرال ایالات متحده، اصلی ترین سازمان صدور گواهینامه بوئینگ، از تصمیم گیری در مورد اجازه پرواز هواپیما جلوگیری می کند. استیو دیکسون، رییس این اداره، که اواخر ماه گذشته با مکس پرواز کرد، گفت که پرواز بسیار راحت است، اما روند کار کامل نبود.

سازنده هواپیمای آمریکایی مکس  ۷۳۷که سابق بر این پرفروش ترین هواپیمای مسافربری بود، اکنون ظاهراً به عنوان ۷۳۷-۸ تغییر نام داده است و پس از دو تصادف مرگباربا فاصله کمتر از شش ماه در اندونزی و اتیوپی که منجر به کشته شدن ۳۴۶ نفر شده است، بیش از یک سال زمین گیرشده است. در هر دو مورد، نرم افزار کنترل پرواز جدید باعث شد که هواپیما اندکی پس از بلند شدن به حالت غیرمنتظره ای درآید.

این حوادث دلخراش نگرانی های گسترده ای را درباره نقص فنی و کنترل کیفیت بوئینگ و همچنین آموزش مناسب خلبانان برای پرواز مکس ۷۳۷ ایجاد کرد. قانونگذاران آمریکایی که سال گذشته در مورد این شرکت تحقیق می کردند، آن را به پنهان کردن اطلاعات مربوط به هواپیما در طی مراحل تایید از رگولاتورها، متهم کردند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ایالات متحده هواپیما آژانس ایمنی اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۳۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


 
فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی ایالات متحده پروازی آزمایشی با مدل جدیدی از جت جنگنده اف-۱۶ این کشور انجام داد. این هواپیما مجهز به یک هوش مصنوعی است که جنگنده را کنترل می‌کند و نیازی به خلبان ندارد.

به گزارش فرارو، کندال پس از فرود جنگنده در کالیفرنیا گفت که به هوش مصنوعی این جنگنده برای شلیک سلاح در زمان لازم اعتماد دارد.

سامانه هوش مصنوعی این جنگنده مجهز به تعدادی رایانه و در مرحله آزمایش و «یادگیری پرواز» به روشی امن است. این پرواز اعتمادی نمادین به نقش آینده هوش مصنوعی در نبرد‌های هوایی آمریکا محسوب می‌شود.

فرانک کندال در این باره گفت: ما تمایل داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و آن را به عنوان یک چیز مستقل تصور می‌کنیم. [هوش مصنوعی] واقعا نرم افزاری است که کار را پیش می‌برد. وظایف بسیار پیچیده‌ای را انجام می‌دهد و از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کند که شامل محاسبات بسیار قدرتمند و ریاضیات پیشرفته برای حل مسائلی است که قبلاً نمی‌شد با رایانه حل کرد.

ارتش آمریکا قصد دارد از این فناوری برای بهره برداری از یک ناوگان هوایی بدون سرنشین ۱۰۰۰ هواپیما و پهپاد استفاده کند.

کندال اضافه کرد: ما قادر خواهیم بود از این هواپیما‌های بدون خدمه به روشی تاکتیکی در شرایطی که نمی‌خواهیم از خدمه استفاده کنیم، بهره ببریم. البته دور انداختنی نیستند و ما آن‌ها را دور نمی‌اندازیم. ما قصد داریم از آن‌ها استفاده‌های مجدد کنیم. هدف این است. اما می‌توانیم از آن‌ها به عنوان ماشه استفاده کنیم و آن‌ها را در جا‌هایی قرار دهیم که عمداً برخی از آن‌ها قربانی شوند تا آتش طرف مقابل را تحریک کنند و محل استقرار دشمن را ردیابی کنیم؛ و به طور کلی فکر می‌کنم خلبانان ما از اینکه رقیب جدیدی داشته باشند خوشحال می‌شوند.

کارشناسان صاحب نظر در امور تسلیحات و گروه‌های بشردوستانه عمیقاً نگران هستند که ادوات جنگی مجهز به هوش مصنوعی روزی بتواند به طور مستقل با پرتاب و شلیک بمب‌ها و مهمات، و بدون دخالت و تصمیم همه جانبه انسان، باعث کشتار شوند. از این رو آنان به دنبال محدودیت‌های بیشتر در استفاده از این گونه تسلیحات هستند.

دیگر خبرها

  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی