Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، دکتر سعید کشمیری دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر بیان کرد: افراد بالای ۱۲ سال که اطلاعی از سطح ویتامین دی بدن خود ندارند می‌توانند برای پیگیری ماهی یک عدد قرص مگادوز ویتامین دی ۵۰ هزار واحدی یا روزی یک عدد قرص ۱۰۰۰ واحدی ویتامین دی مصرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: کودکان ۲ تا ۵ سال نیز باید مکمل ویتامین آ برای تقویت سیستم ایمنی مصرف کنند.

۳۱۹ بیمار در بخش‌های کرونایی بستری هستند

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۸ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند و اکنون ۳۱۹ بیمار در این بخش‌ها بستری هستند.

او  ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۶ نفر از بیماران بستری‌ در بخش‌های کرونایی با حال خوب از بیمارستان مرخص شده‌اند که از این تعداد ۲۴ نفر به طور قطع کرونا داشتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: یک فرد ۸۲ ساله، روز‌های گذشته فوت‌شده که تست کرونایش امروز مثبت اعلام‌شده و بیماری زمینه‌ای فشارخون بالا و بیماری قلبی و عروقی داشته است.

کشمیری بابیان اینکه هم‌اکنون ۵۵ مورد در بخش‌های مراقبت‌ ویژه بستری هستند، افزود: از این تعداد ۲۶ نفر با کمک دستگاه تنفس می‌کنند.

بیشتر بخوانید

تعداد بستری شدگان بخش‌های کرونایی بوشهر افزایش یافت/ هشت شهرستان در شرایط قرمز

او بیان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان بوشهر تاکنون ۱۴ هزار و ۳۲۲ بیمار مبتلا شناسایی شده‌اند و  ۶۵۱  نفر نیز به علت این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: سردرد بسیار شدید، تب خفیف، بدن درد، سرفه خشک، اسهال، اختلال بویایی و چشایی از علائم ابتلا به بیماری کووید ۱۹ است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس ویروس کرونا ویتامین دی کووید19 کرونا در استان بوشهر بخش های کرونایی ویتامین دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۵۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • ۲ عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن