Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:14:28 GMT

نیمی از موارد مشکوک، مثبت قطعی کرونا هستند

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۸۵۳۱

نیمی از موارد مشکوک، مثبت قطعی کرونا هستند

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: در ایام پیش رو نگرانی ما از بابت کرونا جدی است بنابراین انتظار می‌رود استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها، رعایت فاصله‌گذاری و پرهیز از شرکت در تجمعات، جزئی از زندگی باشد تا تاب‌آوری و مقاومت خود را در برابر ویروس افزایش دهیم.

دکتر مهران احمدی بلوطکی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش آمار مراجعه‌کنندگان مشکوک به کرونا به مراکز ۱۶ ساعته اظهار کرد: تقریبا از یک ماه پیش آمار مراجه‌کنندگان مشکوک به ابتلا به کرونا، به مراکز ۱۶ ساعته با شیب ملایم در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مراکز بهداشت طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت نمونه‌گیری می‌کنند. تقریبا ۵۰ درصد از مراجعه‌کنندگان با علائم مشکوک به کرونا، مثبت قطعی هستند، البته علاوه بر مراکز نمونه‌گیری دولتی، شش آزمایشگاه خصوصی نیز در غرب اهواز در حال انجام تست PCR هستند که این آمار جزو آمار مراجعه‌کنندگان به مراکز بهداشت قرار نمی‌گیرد.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: اولین و مهم‌ترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری استفاده از ماسک است، البته استفاده از ماسک باید صحیح باشد. گاهی مشاهده می‌کنیم که برخی افراد دو سه روز از یک ماسک سه‌لایه استفاده می کنند در حالی که ماسک پس از یک بار استفاده، منشاء آلودگی است؛ در هوای مرطوب و شرجی نیز ماسک‌های سه‌لایه تنها چهار ساعت کارایی دارند.

احمدی بلوطکی بیان کرد: با گذشت این مدت طولانی از آغاز شیوع کرونا، هنوز برخی به درستی از ماسک استفاده نمی‌کنند و از طرف دیگر نیز برخی همچنان حتی ماسک نمی‌زنند.

وی با اشاره به ادامه برگزاری مراسم عروسی و عزا در مناطق حاشیه شهر در غرب اهواز، گفت: علی‌رغم همه نگرانی‌ها و تنش‌های ناشی از شیوع کرونا، متاسفانه مردم کرونا را عادی گرفته‌اند و همچنان در حال برگزاری و حضور در تجمعات هستند.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز تصریح کرد: تلاش می‌کنیم کرونا کمترین عارضه را بر جای بگذارد و این در حالی است که اکنون سن ابتلا در حال کاهش است و نگرانی ما از بابت بالا رفتن آمار مرگ و میر است.

وی گفت: اکنون سلامت مادران باردار، کودکان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای خط قرمز ما است و این افراد تحت هیچ شرایطی نباید از منزل خارج شوند. در صورتی که مادران باردار پرخطر نیاز به خدمات داشته باشند، حاضر هستیم درب منزل به آن‌ها خدمات را ارائه دهیم اما به شرط اینکه قرنطینه را رعایت کنند.

احمدی بلوطکی ادامه داد: در پیک اول بیماری، نمونه‌گیری‌های زیادی انجام می‌دادیم و بیماران را شناسایی می‌کردیم اما مشاهده می‌کردیم که برخی مبتلایان، قرنطینه را رعایت نمی‌کردند و اکنون هم این وضعیت ادامه دارد و از این بابت نگران هستیم.

وی بیان کرد: ما نمی‌گوییم همه کارها تعطیل شود اما باید با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کارها انجام شود. هنگام خروج از منزل باید از ماسک استفاده شود و شست‌وشوی مرتب دست‌ها یا ضدعفونی دست‌ها و حفظ فاصله‌گذاری در دستور کار قرار بگیرد تا کمترین عارضه به خانه انتقال یابد اما بسیاری از نکاتی که توصیه می‌کنیم رعایت نمی شوند.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز با اشاره به در پیش بودن باران‌های پاییزی و شیوع آنفلوآنزا در آبان‌ماه، تصریح کرد: در فصل پاییز، بحران‌های تنفسی را پیش رو داریم و عوامل زیادی وجود دارد که اگر مردم رعایت و مراقبت نکنند شاهد حضور بیشتر مردم در مراکز درمانی خواهیم بود.

وی گفت: در ایام پیش رو نگرانی ما از بابت کرونا جدی است بنابراین انتظار می‌رود استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها، رعایت فاصله‌گذاری و پرهیز از شرکت در تجمعات، جزئی از زندگی باشد تا تاب‌آوری و مقاومت خود را در برابر ویروس افزایش دهیم. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس اهواز رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز استفاده از ماسک دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۸۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد بسیاری داشته است.

امیرحسین بانکی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با وضعیت اجرای قانون جوانی جمعیت اظهار کرد: این قانون در مقایسه با دیگر قوانین مصوب در مجلس یازدهم به حد نصاب خوبی رسیده است، چرا که بیشتر قوانینی که در مجلس یازدهم تصویب کرده‌ایم؛ هنوز وارد فاز اجرا نشده است، اما این قانون تا ۵۰ درصد اجرایی شده است، لازم به ذکر است که ما در مجلس یازدهم قوانین اقتصادی بسیار خوبی را تصویب کرده‌ایم که هنوز اجرایی نشده است تا مردم آثار آن را ببینند.

وی افزود: با در نظر گرفتن این نکته که تنها نیمی از قانون اجرا شده است؛ شاهد اثرگذاری بالای آن هستیم، برای مثال زمانی که قانون را شروع کردیم، افت سالانه موالید ما ۱۲.۵ درصد بود، اما در حال حاضر مطابق آمار ثبت احوال این نرخ به ۱.۶ درصد رسیده است، یعنی از ۱۲.۵ به این عدد رسیده‌ایم، اما بعضی از افراد به طور مداوم در رسانه‌ها می‌نویسند، ۱.۶ درصد یعنی حدود ۱۵ هزار تولد کاسته شده است، بنابراین قانون جوانی جمعیت شکست خورده است!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این افراد در حال سوءاستفاده از بی‌اطلاع مردم هستند و اشاره‌ای به ۱۲.۵ درصد ابتدای اجرای قانون نمی‌کنند و شیب نزولی را بیان نمی‌کنند.

بانکی‌پور تصریح کرد: جالب است بدانید که اصل باروری مادران ما در بازه سنی ۲۵ تا ۴۰ سال است و تعداد مادران ما در این بازه سنی در چهار سال گذشته به مراتب کمتر شده است، اما به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته است و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد زیادی داشته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد: تولد فرزند سوم، چهارم و پنجم افزایش یافته است و نرخ باروری در ۱۴ استان کشور رشد کرده است، در حالی که نرخ سالانه باروری‌رو به افول بود، اما در حال حاضر توانسته‌ایم از افت آن پیشگیری کنیم، نباید فراموش کرد که نرخ باروری در کشور از سال ۹۵ به بعد حدود ۲۵ درصد افت کرده بود، اما امروز متوقف شده است.

کد خبر 750584

دیگر خبرها

  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن