Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، فعالیت کارخانه آساک دوچرخه قوچان از سال ۱۳۷۶ در حومه شهر قوچان و در زمینی به وسعت ۲۰ هکتار با زیربنای چهار هکتار و هم‌چنین اشتغال ۱۹۲ نفر آغاز شد.

کارخانه آساک دوچرخه قوچان یکی از کارخانه‌های تولید دوچرخه است که تا پیش از این به‌عنوان بزرگ‌ترین واحد تولید خاورمیانه از آن یاد می‌شد، اما متأسفانه این کارخانه در سال ۱۳۸۳ و پس از واگذاری به بخش خصوصی ناگهان چرخ تولید آن با توقف همراه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
آنچه در این کارخانه خاک می‌خورد روزگاری با تولیدات میلیونیش از بزرگترین‌های صنعت در خاورمیانه و این کارخانه با قدمت ۳۰ سال، روزی ابر صنعت کشور بود.     او با اشاره به  بدهی کارخانه آساک دوچرخه می‌افزاید: بالغ بر ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فقط بدهی کارگری داشت و ۲۰۰ نفر کارگر در آستانه اخراج قرار گرفتند، همچنین بدهی این کارخانه بدهی‌های بانکی بود که از بانک وام گرفته شده، اما در کارخانه هزینه نشد.   قلیچی سرپرست کارخانه آساک دوچرخه قوچان می‌گوید: کارخانه آساک دوچرخه قوچان در سال ۱۳۶۲ برای شروع فروش سهام اقدام کرد که قرار بود در مجتمع صنعتی دوچرخه سازی قوچان در سال ۳۰۰ هزار دوچرخه تولید شود، در آن زمان ۲۲۰ کارگر مستقیما در این کارخانه مشغول به کار بودند.

اما علت ورشکستگی این کارخانه که ماهانه بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه تولید داشت، چه بود؟

سرپرست کارخانه آساک دوچرخه قوچان در پاسخ به این سوال، ادامه می‌دهد: تمام این مشکلات برمی گردد به سوء مدیریت.بیشتربخوانید کار بی مزد کارگران کارخانه آساک دوچرخه سازی قوچان/تسویه حساب کامل تا ۱۰ خرداد ماه

یک کارگر در این کارخانه می‌گوید: ما چند ماه بدون گرفتن حقوق کار کردیم و حتی دفترچه‌های بیمه تامین اجتماعی مان هم تمدید نشد.

حالا بدهی کارگران از یک طرف و طلبی که بانک به این کارخانه داشت مشکل را چندین برابر کرده بود. یکی از دلایل دیگر هم، واردات بی رویه‌ای بود که ترمز چرخ‌های تولید این کارخانه را کشید.

این حکایت تنها کارخانه تولید دوچرخه در شهرستان قوچان که قرار شد به مزایده برود تا پول طلبکاران آن پرداخت شود.


دستگاه قضایی برای حل مشکلات کارخانه آساک دوچرخه قوچان وارد عمل می‌شود

تصمیم به تغییر تیم مدیریت جدید و مالک کارخانه گرفته می‌شود و مسئولان شهرستان با کمک دستگاه قضایی برای حل مشکل آن وارد عمل شدند.

حسین ولیدخت دادستان قوچان می‌گوید: ما توانستیم ۹ ماه حقوق‌های معوق کارگران را در این یک ماه پرداخت کنیم.

علی آذری نماینده مردم شهرستان‌های قوچان و فاروج در مجلس می‌گوید: نامه‌ای از طریق دیوان محاسبات نگارش شد و مدیریت کارخانه به دستگاه قضا این شهرستان با حمایت‌های ریاست قوه قضاییه واگذار شده است.

بیشتربخوانید

افزایش تولید آساک دوچرخ در ۲ ماه آینده دوچرخه سازی قوچان با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کند/اختصاص اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد ریالی برای واحد‌های تولیدی قوچان بزرگترین کارخانه دوچرخه سازی خاورمیانه جانی تازه گرفت/تولیدات کارخانه به زودی در نمایندگی های کشور


حالا جرقه‌های امید و دستان تلاشگر، کار و فعالیت را به این کارخانه برگرداند. اینجا مهندسان و متخصصان انواع دوچرخه در سایز‌های مختلف طراحی و تولید می‌کنند.

یونس ضیایی مدیر تولید کارخانه آساک دوچرخه قوچان می‌گوید: در حال حاضر در این کارخانه ۱۷ خط فعال مشغول به کار هستند.

بیچرانلو مدیریت کنترل کیفیت می‌گوید: تمامی پارامتر‌ها که از لحاظ استاندارد باید لحاظ شود، رعایت می‌شود.

با راه اندازی مجدد کارخانه آساک دوچرخ قوچان ظرفیت تولید دوبرابر شده است

با راه اندازی مجدد کارخانه آساک دوچرخ قوچان ظرفیت تولید دوبرابر شده و نیاز دوچرخه در بازار داخلی کشور تامین شده است، همچنین در این کارخانه زمینه صادرات هم فراهم است.

قلیچی سرپرست کارخانه آساک دوچرخه قوچان با اشاره به اینکه ما توانایی صادرات به تمامی کشور‌ها را داریم، می‌گوید: در این یک ماه ۳ هزار دوچرخه پیش فروش داریم، همچنین ما در سال ۳۰۰هزار دوچرخه می‌توانیم تولید کنیم.

او می‌افزاید: در حال حاضر در این واحد تولیدی ۳۲ نوع دوچرخه در رنج قیمتی ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تولید می‌شود که در بازار‌های داخلی و خارجی به فروش می‌رسد.

سرپرست کارخانه آساک دوچرخه قوچان ادامه می‌دهد: قرار است به زودی خط تولید موتور برقی در این کارخانه راه اندازی شود. همچنین بالغ بر ۶۰۰ نفر نیرو در سه شیفت کاری مشغول به کار می‌شوند.

کارشناسان و مدیران این واحد تولیدی می‌گویند در صورت تامین مواد اولیه و تثبیت دستورالعمل‌ها امکان افزایش ظرفیت در تولید و صادرات ۵۰ میلیون دلاری فراهم می‌شود.

گزارشگر:زهراقره‌ای

انتهای پیام//ز. ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید داخلی صادرات کالا دوچرخه سازی دوچرخه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۸۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)

 

 

 

منبع : فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فرآیند تولید سوسیس و کالباس در کارخانه‌های معروف (فیلم) نوشابه پپسی چگونه در کارخانه تولید و بسته بندی می‌شود؟ (فیلم) فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)

دیگر خبرها

  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • آتش سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران (+فیلم و عکس)
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران