Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@02:11:04 GMT

مبارزه با کرونا فقط با مردم‌داری

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۹۴۹۹

مبارزه با کرونا فقط با مردم‌داری

این روزها، دولت هم توان مقابله با کرونا را ندارد و بازی‌های اقتصادی و تحریم‌ها در کنار گرانی‌ها، جایی برای راحتی مردم باقی نگذاشته است؛ بنابراین باید کار را به غیرت ملی با عنایت خاص الهی فقط از طریق وظیفه انسان‌دوستی، پیگیری کرد.

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ و حالا پس از دو ماه محرم و صفر و سوگواری بر اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام، جد بزرگوارشان حضرت پیامبر رحمت صلی الله علیه و آله و سلم، سبط اکبرش امام حسن مجتبی علیه‌السلام و حضرت علی‌‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام، فرصتی است تا چشم از اشک بشوییم و قصه فراق اربعین و کربلا را در خاطر داشته باشیم و دست دعا در قنوت عشق به آسمان رحمت بداریم که خدایا! با رفع نحوست کرونا و با شفای عاجل بیماران، ربیع عاشقانه را بر همگان مبارک و خجسته بدار.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فصل سرشک که می‌رود؛ بهار دلدادگی به ساحت پیامبر مهربانی در ماه ربیع‌الاول آغاز و مسلمانان و شیعیان در بزم سرور اهل بیت وارد  می‌شوند.

امسال، علاوه بر غربت آیینه‌دار لحظه‌های عشق، حضرت اباصالح المهدی (عج)، قصه فرقت اربعین و دوری از ستون به ستون‌های عاشقی تا ملک دلدار نیز فزوده شد و در کنار آن، مرگ عزیزان در رخداد و یورش بی‌امان کرونا، دل‌ها را به درد آورد تا اینکه حالا در آغاز ربیع به سرفصلی از مهر، امیدوار باشیم و از ساحت حضرت پروردگار به وساطت ائمه اطهار علیهم‌السلام و پیامبر رحمت (ص) بخواهیم که سفره غم را جمع و شادمانه‌ی ربیع را بر دل‌ها جاری کند.

ربیع، چونان  بهار طبیعت است که در گذر زمانه بر مسیر عمر ما وارد می‌شود و وقتی می‌توان آسایه و رحمت آن را چشید که تابع نظام طبیعت از خشم طبیعت دوری کنیم؛ بنابراین یورش کرونا، قصه‌ای طبیعی است که همواره در تاریخ، مشابه آن را با حمله بیماری‌ها شاهد بوده‌ایم پس با این رخداد طبیعی البته ساخته بشر به ظاهر مدرنیته که جهان را غافلگیر کرده است باید مدبرانه و تابع اراده خود مواجه شویم و با رعایت تمام اصول بهداشتی به رفع خطر کمک کنیم.

وضعیت‌های فوق قرمز کرونایی در کنار بی‌توجهی‌های مردم در سفرهای غفلت، ره‌آوردی جز مرگ عزیزان را به همراه نخواهد داشت و این در حالی است که کادر درمان، بی‌مهابا می‌تازد تا از حمله ناجوانمردانه کرونا عقب نماند؛ اما واقعیت آن است که این جمعیت خسته، دیگر تاب و توان مقابله با جهالت جمعیتی در غفلت ماندگار را ندارند و علاوه بر خستگی، روحشان در رؤیت مرگ مردان و زنان و این سرزمین آزرده است.

این روزها، دولت هم توان مقابله ندارد و بازی‌های اقتصادی و تحریم‌ها در کنار گرانی‌های عنان‌گسیخته، جایی برای آسایه و راحت مردم باقی نگذاشته است؛ بنابراین باید کار را به غیرت ملی با عنایت خاص الهی فقط از طریق وظیفه انسان‌دوستی، پیگیری کرد و باید هر شهروند، خودش قدرت داشته باشد تا با مبارزه فردی و خانوادگی این دشمن خطرناک را دفع کند و تصور می‌شود هر فرد در ابتدا باید خود و خانواده‌اش را با خانه‌نشینی و استفاده از ماسک و دست ششستن‌های پیاپی و ضدعفونی اصولی در برابر کرونا حفظ کند و نیز با رعایت مقررات بهداشتی در کمترین مقدار در جامعه حاضر شده و از دیگران نیز بخواهد که مجری توصیه‌های بهداشتی باشند.

سازمان‌های مردم‌نهاد و به‌ویژه بسیج در نوبتی دیگر چونان روزهای نخست باید وارد عمل شوند و محدودیت‌های سفر و آمد و شدهای بی‌ملاحظه کنترل شود و دولت نیز اگر چه با انبان تهی بودجه و اعتبار روبه‌روست و قیمت دلار و طلا و سکه متنند پتک بر سر اقتصاد این سرزمین ضربه می‌زند؛ کمی مردم‌داری کند و با کمک به آسیب‌پذیران، حرف‌های تخصصی اهالی بهداشت و درمان را جدّی‌تر پیگیری کند تا شاید بلای کرونا رخت بربندد.

چندگانگی در تصمیم‌گیری دولت حتی در گشایش زودهنگام مدارس و تعطیلی مدارس در نوبتی دیگر و باز تصمیم به گشایش از 27 مهر، همه نشان از نبود مدیریت فعال در مقابله با کرونا دارد؛ بنابراین رئیس جمهور اگر قبای مقابله با کرونا را به تن ستاد ملی کرونا بریده است؛ بهتر آنکه تحمل کند و تابع دیدگاه‌های تخصصی باشد؛ اگرچه دولت در بند گرفتاری‌های اقتصادی به فکر جیب مردم در بیکاری‌های الزامی دوره کروناست؛ اما باید یک ماه با تمام شجاعت از کیسه دولت خرج کرد تا بتوانیم شاهد حذف این بیماری هولناک باشیم.

کرونا، ساخته بشر است و طبیعت یارای مقابله با آن را ندارد که در اوج ویرانی و مرگ، ما را ترک کند؛ بنابراین باید با همت مردمی این بیماری را زمین‌گیر کرد. این بیماری ویروسی با انواع بیماری‌های قدیمی که در دل تاریخ نشان داریم، تفاوت دارد؛ بنابراین تلاش بیشتری می‌طلبد تا بتوانیم دامنه مرگ عزیزان را کوتاه کنیم.

همین امروز اگر کنترل جدّی داشته باشیم با توجه به بدحالی بیش از 5 هزار نفر که اسیر تخت‌های ویژه و مراقبت‌های سختگیرانه پزشکی هستند؛ حداقل تا یک ماه دیگر، شاهد مرگ روزانه تا 250 نفر خواهیم بود پس باید خودمان کاری کنیم تا ایمن باشیم و نیز از گسترش بیماری با قطع زنجیره، جلوگیری کنیم.

ربیع‌الاول را بهانه قرار دهیم تا با رعایت اصول بهداشتی، ماه سرور اهل بیت علیهم‌السلام  را در خوشی و طراوت سپری کنیم و به روزهای خوش بدون کرونا سلام بدهیم.

سیدرضا جزء‌مومنی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

انتهای پیام/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: مبارزه با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۹۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن سابق در سال ۲۰۲۱ به لاوال در لیگ دو فرانسه پیوست اما پس از مصدومیت‌های پرشمار در اواخر فصل گذشته مجبور به بازنشستگی شد.

مهاجمی که اکنون بازنشسته شده استدلال کرده است که او نه یک نظریه‌پرداز با توهم توطئه است و نه یک ضد واکسن، اما او مایل است دادگاه بررسی کند که آیا ارتباطی بین آسیب‌دیدگی او و واکسن وجود دارد یا خیر.

او گفت:«می‌خواهم بفهمم چرا دیگر بدنم به خوبی کار نمی‌کند.» این بازیکن سابق مدعی شد که در همان زمانی که در برابر بیماری واکسینه شده بود، صدمات و مصدومیت‌های زیادی متحمل شده است.

او علاوه‌بر اینکه از شرکت‌های فایزر و بیونتک که تولید واکسن کرونا را برعهده داشتند، شکایت کرده، بلکه علیه فدراسیون فوتبال فرانسه هم اقدام قانونی انجام داده. وکیل این بازیکن گفت:«ابتدا واکسن برای همه اجباری نبود اما بعد از مدتی واکسیناسیون برای بازیکنان حرفه‌ای هم اجباری شد. من فکر می‌کنم که فدراسیون فوتبال در این ماجرا مسئولیت دارد.»

جلسه‌ای در دوم ژوئیه در پاریس برگزار می‌شود که در آن دادگاه به کمک هیئتی از کارشناسان تصمیم خواهد گرفت که آیا بین مصدومیت‌های وی و واکسیناسیون رابطه علت و معلولی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • اتفاق عجیب درباره ترانه علیدوستی، مردم را گیج کرد
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود