Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان در یک تیم استارت آپی موفق به طراحی و ساخت دستگاهی برای افزایش توان هوازی ورزشکاران شدند خط تولید این دستگاه نیز راه اندازی شده است.

علی پورخلیل دکتری مهندسی پزشکی از دانشگاه آخن آلمان و مدیر یک تیم استارت آپی درباره محصول تولید شده در این تیم گفت: ما موفق شدیم که دستگاهی برای افزایش توان هوازی ورزشکاران طراحی کنیم و آن را در خط تولید قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این دستگاه با نام «سینرمی» یک دستگاه شبیه ساز ارتفاع و قابل حمل است که بر اساس دانش پیشین با هدف بهبود عملکرد بدنی ورزشکاران توسعه داده شده است، گفت: ورزشکاران می‌توانند برای تمرین در ارتفاع از این دستگاه استفاده کنند؛ این دستگاه روشی نوین برای ارتقاء و بهبود عملکرد بدنی است آنها می‌شود.

وی با اشاره به رشته‌های ورزشی که ورزشکاران می‌توانند از سینرمی بهره ببرند، گفت: این دستگاه برای رشته‌های استقامتی و ورزشکاران حرفه‌ای توسعه یافته است؛ ورزشکاران در حوزه‌های قهرمانی همچون رشته‌های هوازی، فوتبال، شنا، قایقرانی، دوچرخه سواری و … از این دستگاه برای افزایش توان هوازی خود استفاده می‌کنند.

به گفته پورخلیل، این روش مبتنی بر تمرین در شرایط شبیه سازی ارتفاع یعنی کاهش فشار سهمی اکسیژن است؛ هنگام قرارگیری و انجام فعالیت ورزشی در ارتفاع، پاسخ طبیعی بدن به شکل پر تهویه‌ای ریوی و بر اساس ویژگی تطابق پذیری بدن منجر به تولید بیشتر هموگلوبین در خون می‌شود. شبیه سازی ارتفاع هم اکنون در برخی کشورهای توسعه یافته مانند آلمان و آمریکا برای ورزشکاران حرفه‌ای و برخی از نیروهای نظامی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: استفاده از این تکنولوژی، منجر به بهبود عملکرد ورزشی شده و نتایج افزایش عملکرد بدن مشابه دوپینگ دارد؛ با این تفاوت که تعداد گلبول‌های قرمز و افزایش ظرفیت هوازی و انتقال اکسیژن و در نتیجه توان خروجی بدن با روش‌های طبیعی بدست آمده است.

وی با تاکید بر اینکه این روش طبیعی، هیچ‌گونه عوارضی مانند عوارض دوپینگ بر روی بدن ورزشکار ندارد، گفت: امروزه شرایط زندگی در ارتفاع و تمرین در سطح دریا بسیار رواج پیدا کرده است. از این رو ورزشکاران نیاز دارند در محل زندگی این تمرینات را انجام دهند.

پورخلیل با بیان اینکه این وسیله در واقع برای افزایش توان هوازی ورزشکاران طراحی شده است، بیان کرد: اکنون دانش فنی ساخت دستگاه را بدست آوردیم و این محصول در خط تولید قرار گرفته است.

گفتنی است این دستگاه با همکاری مرکز ملی نوآوری و شتاب دهی فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی به عنوان مرجع علمی و توسط جمعی از نخبگان دانشگاه‌های اروپا و دانشگاه‌های مطرح داخلی طراحی و ساخته شده است. طراحان این دستگاه تجربه توسعه نسل‌های جدید شبیه سازهای تمرین در ارتفاع را برای تیم ملی دو و میدانی آلمان در سال‌های ۲۰۱۲-۲۰۱۶ داشته‌اند.

همچنین این تیم محصول خود را در رویداد استارت آپی صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه کرد./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۱۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع ریزسوزن‌های نرمی که فناوری‌های پوشیدنی را با بدن سازگار می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجبنیرینگ، امروزه با ظهور فناوری‌های نوین مراقب از سلامتی، پزشکی شخصی سازی شده بیشتر در دسترس افراد قرار می‌گیرد: از دستگاه‌های پوشیدنی و آزمایش‌هایی که می‌توان در خانه انجام داد تا بررسی مواردی مانند ضربان قلب و سطح قند خون، کار‌های تشخیصی ساده‌تر از قبل شده است؛ اما گاهی اوقات، بدن ما با این دستگاه‌های ردیابی سلامت به راحتی کنار نمی‌آید.

پزشکان از میکروسوزن‌ها در شیوه‌های درمانی و تشخیصی مهمی مانند تحریک مغز و بررسی علائم سلامتی استفاده می‌کنند؛ اما میکروسوزن‌های فعلی سفت و خمش‌ناپذیر هستند و نمی‌توانند به خوبی با بدن حرکت کنند. 

برای حل این مشکل، پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) در حال طراحی حسگر‌های جدیدی هستند که به دلیل انعطاف پذیری بسیار و خاصیت خم شوندگی، استفاده آسان و راحتی دارند. این پیشرفت، سوزن‌های نرم ریزی است که می‌توان در مدت زمان طولانی بدون اذیت شدن کاربر، برای ردیابی سلامتی او به کار گرفته شود.

«هانگبو ژائو» «Hangbo Zhao» و همکارانش موفق شده اند ریز سوزن‌های جدیدی ابداع کنند که قابلیت خمش و کشیدگی دارند و به راحتی با حرکات بدن سازگار می‌شوند.

آنها روش‌هایی مانند برش لیزری، ساخت اشیا ریز و چاپ را برای ساخت ریزسوزن‌هایی که می‌توانند به طور چشمگیری از ۶۰ درصد تا ۹۰ درصد کشیده شوند، ترکیب کردند. شیوه کار این محققان امکان سفارشی سازی ظاهر و عملکرد میکروسوزن‌ها را مطابق با نیاز‌های مختلف فراهم می‌کند.

ژانو فناوری پیشگامانه خود را از اعماق دریا الهام گرفته است. آنها با مطالعه چگونگی رفتار الکتریکی ماهیچه‌های یک حلزون دریایی نشان دادند که الکترود‌های میکروسوزنی می‌توانند کاربرد‌های گسترده‌ای داشته باشند. این یافته راه را برای بسیاری از کاربرد‌های پزشکی، مانند پیگیری فعالیت مغز و اعصاب یا پیدا کردن مشکلات مربوط به عضلات و اعصاب باز کرد.

پیامد‌های تحقیقات ژائو بسیار فراتر از آزمایشگاه است چرا که قابلیت ردیابی و تشخیص بسیاری از بیماری‌ها از اختلالات عصبی عضلانی گرفته تا عملکرد مثانه را با دقت بیشتری دارد. ابداع میکروسوزن‌های «نرم» کششی می‌تواند هم به یاری متخصصان مراقبت‌های بهداشتی و هم بیماران بیاید. این نوآوری به کسانی که نگران سوزن‌های معمولی هستند امیدواری داده و فرصتی را برای مراقبت‌های بهداشتی بدون درد و بی دردسر ارائه می‌دهد.

ساخت این میکروسوزن‌های نرم گام مهمی در راستای بهبود نحوه عملکرد بدن ما با دستگاه‌های نظارتی است؛ از تحریک مغز تا ارائه دارو، این نوآوری قرار است مراقبت‌های بهداشتی را به طور چشمگیری تغییر دهد.

نتایج این پژوهش در جدیدترین شماره نشریه Science Advances منتشر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • استارت سرد خودروسازی
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • بررسی ویژگی های انواع گیت کنترل تردد
  • ریزش ۵ هزار واحدی شاخص بورس
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • ابداع ریزسوزن‌های نرمی که فناوری‌های پوشیدنی را با بدن سازگار می‌کند
  • افزایش ۴۲۶ واحدی شاخص کل بورس
  • کسب ۶ مدال ورزشکاران قم در رقابت‌های شنای جانبازان و توان یابان کشور