Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@02:29:27 GMT

نامزد واکسن چینی کرونا بی‌خطر است

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۷۲۰۰۹

نامزد واکسن چینی کرونا بی‌خطر است

به گزارش خبرگزاری شینهوا، نتایج این مطالعه اخیر که افراد ۱۸ تا ۸۰ ساله را در برگرفته و در مجله Lancet منتشر شده است، نشان داد که در همه گیرندگان این واکسن واکنش‌های آنتی بادی ایجاد شد. این مطالعه همچنین نشان داد که شرکت کنندگان ۶۰ ساله و مسن تر دیرتر واکنش نشان دادند بطوری که در این افراد پس از ۴۲ روز اما در افراد ۱۸ تا ۵۹ ساله پس از ۲۸ روز، واکنش های آنتی بادی مشاهده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این آزمایش برای ارزیابی کارایی این واکسن طراحی نشده بود، بنابراین نمی توان به صراحت اعلام کرد که آیا واکنش های ایمنی ایجاد شده ناشی از این واکسن که BBIBP-CorV نام دارد برای پیشگیری از ابتلا به عفونت SARS-CoV-۲ کافی است یا خیر.

نویسندگان این مطالعه همچنین خاطر نشان کردند که تفسیر نتایج این مطالعه توسط مدت زمان کوتاه پیگیری آن محدود می شود.

«یانگ شیاومینگ»، یکی از نویسندگان  این مطالعه و استاد موسسه محصولات بیولوژیکی پکن، گفت: یافته های ما نشان می دهد که (تزریق) یک شات تقویت کننده برای دستیابی به بیشترین واکنش های آنتی بادی علیه SARS-CoV-۲ ضروری است و می تواند برای ایجاد محافظت مهم باشد. به گفته این محقق، نتایج این مطالعه اطلاعات مفیدی برای آزمایش فاز ۳، فراهم می کند.

به نوشته مجله Lancet، در حال حاضر ۴۲ واکسن کووید۱۹ در مرحله آزمایشات بالینی قرار دارد.

نامزدهای واکسن در آزمایشات بالینی از نظر نوع متفاوت هستند و شامل واکسن های پلاسمید DNA، واکسن های ویروس غیرفعال، واکسن های ویروسی آدنوویروس، واکسن های RNA، واکسن های زیر واحد پروتئین (protein subunit) و واکسن های ذره شبه ویروسی ( virus-like particle) هستند.

هم اکنون بی خطری برخی از این واکسن ها ثابت شده و در آزمایش های بالینی اولیه مشخص شده است که می توانند واکنش های سیستم ایمنی ایجاد کنند.

مشروح کامل نتایج مطالعه اخیر در مجله Lancet منتشر شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا پژوهشگر چین واکسن کرونا بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پژوهشگر چین واکسن کرونا بهداشت و سلامت ویروس کرونا پژوهشگر چین واکسن کرونا بهداشت و سلامت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۲۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • انسان‌تباران دنیسووا چه کسانی بودند؟ (+عکس)
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟