Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران بر ضرورت جذب سرمایه‌گذار و افزایش جایگاه‌های سی‌ان‌جی در سیستان و بلوچستان تأکید کرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان، علی اصغر عباسی در بازدید از منطقه زاهدان، ضمن قدردانی از تلاش کارکنان منطقه به منظور خدمت‌رسانی مطلوب به مردم، نگاه مسئولان به سیستان و بلوچستان را نگاهی ویژه خواند و به نیاز منطقه برای توسعه جایگاه‌های سی‌ان‌جی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افزایش جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی در منطقه زاهدان ضروری است و باید برای جذب سرمایه‌گذار اطلاع‌رسانی‌های لازم انجام و بخش خصوصی از مزایای احداث جایگاه مطلع شود.

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در زمینه تأمین نیروی انسانی و اصلاح ساختار سازمانی منطقه نیز گفت: اصلاح ساختار سازمانی به‌منظور همراهی و مساعدت با منطقه در حال اجراست و برای حل کمبود نیرو از نیروهای دیگر مناطق و سربازان امریه استفاده می‌شود.

احمد اکبری، مدیر تأمین و توزیع فرآورده نفتی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز در این نشست به طرح‌های در دست اقدام از جمله تأمین فرآورده از طریق توسعه حمل ریلی و افزایش مخزن‌دار از منطقه هرمزگان و طرح‌های تشویقی برای جذب نفتکش اشاره کرد.

همچنین موارد و مسائلی از سوی معاونان و رؤسای واحدهای منطقه مطرح شد که کندی و قطعی سامانه سدف، کمبود منابع سیستمی از جمله سرورهای شبکه و پهنای باند اینترنت، کمبود ناوگان حمل‌ونقل فرآورده و دیگر مشکلات نفتکش‌های حمل فرآورده، کمبود منابع انسانی و سمت‌های بلاتصدی و حذف‌شده از جمله مشکلات مطرح در این نشست بود.

بر پایه این گزارش، در این بازدید کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیز حضور داشت که پس از بازدید و بررسی مسائل پیش روی منطقه، با همراهی مدیر عامل شرکت پرسی ایران‌گاز و مدیر منطقه زاهدان با استاندار سیستان و بلوچستان نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بخش خصوصی سیستان و بلوچستان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی سیستان و بلوچستان منطقه زاهدان سی ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود

مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت:‌ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود  برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی  و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود