Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، کمیته آموزش فدراسیون چندی پیش اعلام کرد تنها مربیانی می توانند روی نیمکت تیم های لیگ برتری بنشینند که مدارج مربیگری را طی کرده باشند. به طور مثال، سرمربی باید مدرک پرولایسنس، دستیاران مدرک A و بقیه مربیان نیز دارای مدرک مربیگری B  باشند. این کمیته اعلام کرد تمامی مدیران هم باید دارای رزومه و مدارک مدیریت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه کمیته آموزش قصد دارد تمام مربیان با مدرک متناسب مربیگری روی نیمکت ها بنشینند، یک اقدام کاملا موثر و جهت پیشرفت فوتبال کشور است که باید از این رویه حمایت صورت بگیرد اما ضمانت اجرایی آن چیست؟

به طور مثال، فصل گذشته مربیانی که بعضا مدرک معمولی هم نداشتند، روی نیمکت برخی تیم ها نشستند اما کسی با آنها برخورد نکرد. از طرفی، تمامی باشگاه ها کادر فنی خود را انتخاب کرده و برای لیگ برتر آماده می شوند. بدون شک در فاصله کمتر از 15 روز به شروع این دیدارها، چگونه باشگاه ها می توانند مربیان خود را تغییر بدهند؟

از سویی، مربیان حاضر در لیگ برتر از عدم برگزاری کلاس های آموزشی و ارتقا انتقاد می کنند. به طور مثال، بیش از 2 سال است کلاس مربیگری A ما برگزار نشده است. وقتی کلاسی برگزار نمی شود، چگونه ممکن است مربیان بتوانند برای دریافت مدارک اقدام کنند؟ از طرفی شرایط حاکم بر کشور با توجه به شیوع کرونا هم باعث شده تا کلاس ها برگزار نشود و خیلی از مربیان متقاضی دچار سردرگمی شوند.

در حال حاضر بسیاری از باشگاه ها با مشکل مدرک مربیان مواجه هستند. مهدی رحمتی، محرم نویدکیا، وحید فاضلی، ابراهیم صادقی، محمد ربیعی، وحید بیاتلو، حنیف عمران زاده، آرش برهانی و ... با مشکل مواجه هستند و طبق قانون نباید روی نیمکت بنشینند اما سوال اینجاست که آیا فدراسیون قاطعانه جلوی نشستن این نفرات روی نیمکت تیم ها را می گیرد؟

از طرفی گفته می شود سرپرستان تیم ها باید مدارک مدیریت داشته باشند. آیا پرویز مظلومی، افشین پیروانی، رضا فتاحی، حسین بادامکی و ... چنین مدرکی دارند؟ با این شرایط، هر 16 تیم لیگ برتری باید سرپرستان خود را تغییر بدهند چون هیچکدام مدرک مورد نظر را ندارند.

به نظر می رسد اگر فدراسیون تصمیم دارد این قانون را اجرا کند، محکم و قاطع باید پای آن ایستادگی کند و از سازمان لیگ بابت اجرای آن ضمانت بگیرد؛ در غیر اینصورت اگر قرار است این قانون مثل سالهای گذشته اجرا نشود، بیشتر جنبه نمایشی خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال آموزش مدیریت کمیته آموزش فدراسیون فوتبال روی نیمکت باشگاه ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۴۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش پارس نیوز، حمید طریفی حسینی، درباره ثبت نام دانش آموزان ابتدایی اظهار داشت: ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است که این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

وی ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آن‌ها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی؛ پیش شرط ثبت‌نام پایه اول

طریفی حسینی یادآور شد: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان به عنوان پیش شرط مهم ثبت‌نام پایه اول است و از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش نوآموز بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده اند، درخواست می‌کنم، نسبت به این امر اقدام کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ثبت‌نام اتباع نیز تابع ضوابط و مقررات خاص خود است که پس از ابلاغ شیوه نامه مربوطه ثبت‌نام آن‌ها آغاز خواهد شد.

طریفی حسینی درباره محدوده بندی مدارس با توجه به موقعیت جغرافیایی منازل توضیح داد: نحوه محدوده بندی جغرافیایی مدارس در دستورالعمل ثبت‌نام به استان‌ها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۴۱ آیین نامه اجرایی مدارس گفت: به منظور توزیع متوازن دانش آموزان، محدوده بندی جغرافیایی با اولویت ثبت‌نام دانش آموزان در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت آنان لحاظ می‌شود و ثبت‌نام از دانش‌آموزانی که والدین آنان هر دو شاغل هستند، در مدرسه نزدیک به محل کار پدر یا مادر، منعی ندارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: ثبت‌نام موردی دانش آموزان ساکن در محدوده مدارس مرزی مناطق آموزش و پرورش به ویژه در کلانشهر‌ها با هماهنگی و نظارت ستاد‌های ثبت نام مناطق آموزشی همجوار امکان پذیر است.

وی درباره زمان ثبت‌نام و طرح سنجش سلامت دانش آموزان، یادآور شد: آموزش و پرورش تقویم اجرایی مرتبط با فعالیت مدرسه از جمله سنجش، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت و سفارش کتاب درسی و ثبت‌نام دانش آموزان را به عقب کشیده و ساماندهی این موارد باید تا مرداد انجام شود تا فرصت برنامه‌ریزی آموزشی به مدارس داده شود.

منبع : دانشجو

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • چالش سازمان لیگ در هفته آخر لیگ/ استقلال و پیکان بدون تماشاگر در ورزشگاه پاس قوامین
  • رسوایی در کلمبیا: چاقو پرت کردند، قسر در رفتند!‏
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • چهار بازیکن به کمیته‌های انضباطی و فنی فدراسیون بسکتبال دعوت شدند