Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا سعدی پور روز یکشنبه در شهرستان محمودآباد در جمع خبرنگاران در باره گمانه زنی فضای مجازی پیرامون عطیلی چند مدرسه در استان بر اثر کرونا ، افزود : این مساله تکذیب شده است و تاکنون هیچ مدرسه ای در استان به دلیل ابتلا به کرونا تعطیل نشده است.

وی با اشاره به اینکه فقط در مدارس زیر ۵۰ نفر دانش آموزان ، آموزش حضوری است ، گفت : بیشترین حضور دانش‌آموزان در مناطق محروم به خصوص در بخش های کوهستانی است که حدود ١٤ درصد می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران افزود : کمترین حضور دانش آموزان در شهرستان های نور و رامسر ثبت شد که کمتر از ۲ درصد است.

سعدی پور با بیان اینکه میانگین حضور دانش آموزان در مدارس استان به زیر ۱۰ درصد رسید ، گفت: آموزش ها با توجه به شرایط قرمز استان بیشتر مجازی و از طریق شبکه شاد انجام می‌شود.

وی با اشاره به این که حدود ٤٠ هزار دانش آموز مازندرانی از آغاز سال تحصیلی فاقد تبلت و امکانات برای آموزش مجازی بودند ، افزود: از طریق خیرین، فرمانداران و کمیته امداد و بهزیستی و اعطای تسهیلات قرص الحسنه برای تعدادی از این دانش آموزان تجهیزات لازم تهیه شد و در اختیار شان قرار گرفت و در حال تهیه بیشتر امکانات آموزشی برای دانش‌آموزان کم برخوردار هستیم.

سعدی پور با اظهار این که به خاطر کمبود تجهیزات هوشمند آموزشی برای بخشی از دانش آموزان باید شیوه های دیگری برای آموزش و اعمال عدالت آموزشی  اجرا شود ، ادامه داد: نباید تنها به تبلت و گوشی اتکا کرد و می توان از بستر تلویزیون برای آموزش استفاده نمود.

وی گفت : معلمان باید دانش آموزانی را که از این امکانات برخوردار نیستند ، شناسایی کنند و جزوه های آموزشی را با حضور در منزل دانش آموزان در اختیار آنان قرار دهند.

امروز نشست تخصصی مشاورین و رابطین بانوان با حضور مشاوران سراسر استان با هدف تصمیم گیری  و اثر  بخشی در حوزه خانوار  و شناسایی  زنان سرپرست خانوار در محمودآباد برگزار شد. 

استان مازندران در سال تحصیلی جدید ۵۰۸ هزار دانش آموز دارد که از مقطع ابتدایی تا پایان متوسطه دوم در حال تحصیل هستند.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا مازندران مدارس ویروس کرونا مازندران اخبار کنکور دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۶۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت از وجود ۱۴مدرسۀ تخریبی در شهرها و مدارس این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، امین امینی‌پویا، صبح امروز، در نشست خبری با خبرنگاران گفت: فضای آموزشی در این شهرستان سال‌ها است که فرسوده و ناایمن است.

او با اشاره به وجود 34هزار نفر فرهنگی و دانش‌آموز در کوهدشت، اضافه کرد: خبرنگاران باید خیرّان را برای سرمایه‌گذاری در ایجاد و نوسازی مدارس ترغیب کنند.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با اعلام اینکه برخی از مدارس این شهرستان زیبندۀ دانش‌آموزان و معلمان نیست، تأکید کرد: امکانات و سرانۀ آموزش‌وپرورش جوابگوی نوسازی مدارس نیست.

احداث 216 مدرسه در مناطق محروم لرستان

امینی‌پویا با بیان ضرورت استفاده از مشارکت خیّران در ساخت و گسترش فضاهای آموزشی کوهدشت، یادآور شد: انتظار داریم که خیرّان در ساخت و تعمیر مدارس این شهرستان مشارکت بیشتری داشته باشند.

او در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد مدارس تخریبی در کوهدشت، اعلام کرد: 14مدرسه در شهرها و مدارس این شهرستان تخریبی است و باید نوسازی شود.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت خاطرنشان کرد: مدرسۀ پسرانۀ راهنمایی شاهد و مدرسۀ دخترانۀ معرفت ر تازه‌آباد در داخل این شهر ناایمن شناخته شده‌است و این مدارس باید هرچه سریع‌تر نوسازی شود.

امینی‌پویا با بیان اینکه بین 600 تا 800میلیون تومان اعتبار برای ساخت مدارس یک‌کلاسه نیاز است، گفت: حداقل یک‌میلیارد و 200میلیون تومان برای ساخت مدارس دوکلاسه نیاز است.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با ذکر اینکه این شهرستان فاقد خانۀ رفاهی فرهنگیان است، مطرح کرد: مسئولان باید برای نوسازی مدارس کوهدشت پای‌کار بیایند.

او اعلام کرد: ما در حال تلاش برای رفع مشکل اداری درمانگاه فرهنگیان کوهدشت هستیم و این درمگاه طی روزهای آینده افتتاح می‌شود.

امینی‌پویا در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم در ارتباط با وضعیت سیستم‌های گرمایشی مدارس در کوهدشت، بیان کرد: 2میلیارد و 500میلیون تومان اعتبار برای گرمایش مدارس این شهرستان هزینه کرده‌ایم.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد دانش‌آموزان شرکت‌کننده در دور نخست کنکور، اذعان کرد: حدود 3هزار و 600نفر در تمام مقاطع تحصیلی در کنکور اردیبهشت‌ماه 1403شرکت کردند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها