Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مرضیه مهدوی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با حضور در زرند از مراکز شبه خانواده این شهرستان بازدید به عمل آورد.

مهدوی در این بازدید به همراه نخعی مشاور عالی مدیرکل بهزیستی، عبدالرحیم عبدالکریمی مدیر روابط عمومی بهزیستی، علی ابراهیمی رییس بهزیستی زرند و جمعی از کارشناسان بهزیستی استان و زرند با حضور در خانه پسران نرجس خاتون و خانه دختران مهدیه الفاطمه زرند به گپ و گفت با فرزندان و مربیان این مراکز پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اموراجتماعی استانداری کرمان با حضور در خانه مهدیه الفاطمه ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف مجموعه با فرزندان این مرکز گفتگو کرد، در این بازدید فاطمه ایرانمنش مسئول فنی این مجموعه با بیان توضیحاتی درمورد این مجموعه گفت: خانه مهدیه الفاطمه با ۲ هزار و ۵۰۰ متر زمین و زیر بنای ۵۸۰ متر مربع، ۲۲ نفر از دختران در رنج سنی ۶ تا ۱۲ سال رادرخود جای داده است.

او با بیان اینکه فرزندان مقیم این مرکز درکنار توجه به تحصیل مهارت‌های زندگی را نیز می‌آموزند، گفت: در این خانه فرزندان ما بسیاری از مهارت‌های زندگی را از طریق مربیان به صورت تئوری و عملی می‌آموزند و برای آینده آماده می‌شوند.

مجتبی ایزدی مدیر عامل خانه نرجس خاتون نیز در معرفی این مجموعه گفت: خانه نرجس خاتون با هدف نگهداری کودکان ۷تا۱۳ و ۱۳ تا ۱۸ سال تاسیس شده و تعداد فرزندانش در گروه سنی ۶ تا ۱۲ سال ۲۰ نفر و فرزندان بالای ۱۳ سال ۲۵ است.

او افزود: مجموعه ما در بحث توانمند سازی، نگهداری و همچنین فعالیت در زمینه‌های اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی در مناطق غیر رسمی فعالیت می‌کند.

ایزدی بیان داشت: در حوزه مشارکت‌های مردمی توانسته ایم در کمک به سیل زدگان، زلزله زدگان و تهیه جهیزیه و ازدواج فرزندان تلاش کنیم، در حوزه اشتغال هم با ایجاد اشتغال در زمینه‌های کشاورزی، دامپروری، آموزش‌های فنی و حرفه‌ی در رشته‌های جوشکاری، برق کشی، تراشکاری و... فعال بوده ایم.

او با اشاره به اینکه این خیریه از سال ۷۹ فعالیت دارد، افزود: در بحث ارائه خدمات روانشناسی در مناطق غیر رسمی نیز با حضور روانشناسان مجربی، چون نخعی، خسروپور، ماهانی و... خدمات قابل قبولی ارائه داده ایم.

مرضیه مهدوی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان نیز در حاشیه این بازدید با ابراز خورسندی از حضور در میان فرزندان این مراکز گفت: بسیار خوشحال شدم وقتی که با کار‌ها، مهارت‌ها و صنایع دستی بچه‌های این مراکز آشنا شدم و خلاقیت و مهارت این عزیزان را می‌ستایم.

او افزود: مجموعه استانداری و دفتر امور اجتماعی آن، همواره در کنار بهزیستی و فرزندان آن خواهد بود.

در این بازدید فرزندان خانه نرجس خاتون در قالب هیئت عزاداری دقایقی را به عزاداری، نوحه خوانی و سینه زنی پرداختند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی کرمان مراکز شبه خانواده اخبار دانش آموزی نرجس خاتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۹۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین

در مراسمی از ۲۹ نفر از زوجین شهرستان قزوین و ۴ نفر از بانوان دهه شصتی دارای فرزند تجلیل به عمل آمد.

علیخانی مدیر کل امور بانوان استانداری در این مراسم گفت: طبق پژوهش‌های انجام شده دهه شصتی‌ها جزو سرمایه‌های این کشور هستند و مسائل و مشکلات خودشان را هم دارند و امیدواریم با توجه به مهارت‌هایی که دارند زندگی آرام و پر مهری را تجربه کنند.

علیخانی افزود: مرکز خدمات ازدواج در حال راه اندازی است و خدماتی در حوزه مشاوره و تسهیلات و مسائل ازدواج به افراد تعلق می‌گیرد که به زودی انجام خواهد شد. افرادی که وارد مرحله زندگی مشترک شده اند می‌توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند. چون افراد از دو خانواده متفاوت هستند نیاز به گذشت و مهارت زیادی هست تا زندگی‌ها دوام پیدا بکند و شرایط آرامش برای تربیت خودمان و فرزندانمان فراهم شود.

حجت الاسلام محمد حسینی کارشناس امور خانواده هم در این مراسم گفت: مادران امانت داران فرزندانشان هستند و به گفته شهید مطهری هیچ مقامی بالاتر از مادری برای یک زن نیست.

وی بهترین زمان برای فرزند آوری بعد از ازدواج را شناخت قابلیت‌های لازم برای والد شدن، پذیرش روانی برای بچه دار شدن هر دو زوج، پشتیبانی از همسر عنوان کرد.

خیری فر مشاور امور بانوان اداره کل ثبت اسناد استان گفت: با توجه به کاهش آمار ازدواج جوانان دهه شصت تصمیم شد برای ترغیب به ازدواج از زوجینی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج کرده اند تجلیل به عمل آید و برای حمایت از فرزند آوری این افراد هدیه‌ای به مبلغ دو میلیون و پانصد هزارتومان به صورت بن خرید سیسمونی به افراد اهدا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مجموعۀ ویدئوکتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد