Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر به دنبال مدیریت بهتر خطوط مخابراتی شرکت خود بوده اید؛ به احتمال خیلی زیاد درمورد دستگاه سانترال شنیده اید. سانترال امکانات و ویژگی های بسیار زیادی را برای شما فراهم می کند. با توجه به اینکه تقریبا تمامی شرکت ها از دستگاه سانترال استفاده می کنند؛ شغل نصاب این دستگاه ها بسیار موردنیاز بازارکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه پی بی ایکس شاپ با تجربه ی چندین ساله سعی در ارائه ی بهترین آموزش ها برای راه اندازی و برنامه ریزی این دستگاه ها دارد.

محصولات آموزش سانترال و ویپ:

پکیج های آموزش سانترال پاناسونیک به صورت کاملاً عملی و کاربردی طراحی و تولید شده اند. این محصولات مستقیما توسط تیم فنی و تخصصی مرکز پی بی ایکس شاپ پشتیبانی می شوند و آپدیت های رایگان برای آن ها تولید می شود و در پنل کاربری خریداران قرار می گیرد.

پکیج های مجموعه ی ما به دو صورت جامع و مقدماتی تولید شده اند.

در پکیج های جامع به صورت کامل و از صفر تا صد، همه مباحث برنامه ریزی مرکز تلفن مورد بررسی قرار گرفته است و تمامی افراد مبتدی و حرفه ای می توانند از طریق این آموزش ها به راحتی دستگاه را در هر محیطی نصب، راه اندازی و برنامه ریزی کنند.

اگر هیچ شناختی از دستگاه سانترال مورد نظر خود ندارید، بهتر است ابتدا پکیج های مقدماتی را که برای افراد مبتدی و جهت آشنایی بیشتر تهیه شده اند را خریداری کنید.

معرفی پکیج آموزش ارتباط سانترال پاناسونیک با سرور ایزابل (یکپارچه سازی کامل):

این پکیج بیش از 200 دقیقه ویدئو آموزشی دارد که به آموزش مواردی همچون نصب سرور ایزابل بر روی ماشین مجازی، ارتباط کامل داخلی های دو مرکز، نحوه دسترسی به خطوط شهری ایزابل توسط داخلی های پاناسونیک و نحوه دسترسی به خطوط شهری پاناسونیک توسط داخلی های ایزابل می پردازد.

پکیج آموزش ارتباط سانترال پاناسونیک با سرور ایزابل با هدف یکپارچه سازی کامل سانترال پاناسونیک با سیپ سرور ایزابل تولید شده است. با کمک این پکیج می توانید در کنار سانترال پاناسونیک از سرور ایزابل جهت بهره مندی از بی نهایت قابلیت استفاده کنید؛ بدون اینکه زیرساخت تلفن ها و حتی تلفن های سازمان را تغییر دهید. در این پکیج آموزش می بینید تا با کمترین هزینه از قابلیت های رایگان سیپ سرورهای غیرتجاری مثل ایزابل یا الستیکس برپایه استرسیک استفاده کنید.

خلاصه محتوای پکیج آموزش یکپارچه سازی سانترال با سرور ایزابل:

نصب کامل ایزابل بر روی ماشین مجازی تنظیمات پاناسونیک جهت راه اندازی سیپ ترانک تنظیمات ایزابل جهت راه اندازی سیپ ترانک ارتباط داخلی های دو مرکز ارتباط گرند استریم ، سیپ سرور و ویپ دسترسی داخلی های پاناسونیک به خطوط شهری ایزابل دسترسی داخلی های ایزابل به خطوط شهری پاناسونیک بررسی قابلیت های ایزابل

ویژگی های این پکیج آموزش جامع:

پشتیبانی در هفت روز هفته: اگر در هنگام گذراندن دوره ی آموزشی یا زمانیکه مشغول به کار شدید؛ سوالی داشته باشید می توانید با ثبت تیکت یا پیغام مستقیم به اپراتور واتس اپ جواب سوال خود را بگیرید. اپراتورهای ما هفت روز هفته جوابگوی سوالات شما هستند و در سریعترین زمان ممکن پاسخ سوالات شما را می دهند. آپدیت رایگان: این پکیج همانند پکیج های جامع دیگر آپدیت رایگان دارد. در آپدیت ها به بررسی سوالات پرتکرار، ویژگی و قابلیت هایی که جدید عرضه شده اند می پردازیم. پس اگر سوالی پرتکرار باشد و چندین نفر آن را مطرح کرده باشند، تیم ما فیلم آموزشی برای پاسخ دهی به سوال تولید کرده و در پنل کاربران قرار می دهد.

معرفی پکیج آموزش ارتباط سانترال های پاناسونیک:

این پکیج آموزشی بیش از 4 ساعت ویدیوی آموزشی دارد که 3 سناریو عملی و کاملا کاربردی را اجرا می کند. در این پکیج آموزش یکپارچه سازی کامل دستگاه های سانترال پاناسونیک داده شده است.

محتوای پکیج آموزش ارتباط سانترال های پاناسونیک:

سناریو اول:

در سناریو اول لینک شدن دو دستگاه سانترال تحت شبکه پاناسونیک مدل NS500 با هم را آموزش داده ایم.

ارتباط بین این دو دستگاه با کارت DSP و لایسنس IP ترانک یا همان سیپ ترانک از طریق IP Gateway برقرار می شود.

سناریو اول شامل سه بخش است.

بخش اول:

در این بخش آموزش برنامه ریزی های لازم برای یکپارچه سازی تمامی داخلی های دو دستگاه داده می شود تا داخلی هر مرکز بتواند با داخلی های مرکز دوم ارتباط برقرار کند.

بخش دوم:

در بخش دوم، آموزش برنامه ریزی های لازم داده شده است تا داخلی های هر کدام از مرکز تلفن های تحت شبکه NS500  بتوانند از خطوط شهری مرکز تلفن دیگر استفاده نمایند.

بخش سوم:

در بخش سوم دو مرکز تلفن تحت شبکه TDE با هم لینک شده اند تا داخلی های این مرکز تلفن ها نیز بتوانند از داخلی ها و خطوط شهری همدیگر استفاده نمایند.

سناریو دوم:

در سناریو دوم پکیج آموزش ارتباط سانترال های پاناسونیک بین دو مرکز تلفن آنالوگ TDA و NS500 از طریق کارت PRI ارتباط برقرار شده است.

سناریو دوم شامل دو بخش می باشد.

بخش اول:

در بخش اول یکپارچه سازی کامل داخلی های هر دو مرکز انجام شده است تا داخلی های TDA بتوانند با داخلی های NS500 و برعکس ارتباطات داخلی داشته باشند.

بخش دوم:

در بخش دوم نیز آموزش کانفیگ های لازم برای دسترسی داخلی های هر مرکز به خطوط شهری دستگاه سانترال مقابل برای برقراری ارتباط و تماس با مشتریان داده شده است.

یعنی با این برنامه ریزی ها، داخلی های TDA می توانند از خطوط شهری NS500 و داخلی های NS500 از خطوط شهری وصل شده به مرکز تلفن آنالوگ TDA برای تماس استفاده کنند.

سناریو سوم:

در سناریو سوم از دو دستگاه تحت شبکه NS500 و یک دستگاه آنالوگ TDA استفاده شده است و آموزش تمامی کانفیگ های لازم برای یکپارچه سازی و لینک این دستگاه ها با هم تولید شده است.

در این سناریو آموزش لینک شدن دستگاه NS500 شماره ۱ با نصب کارت DSP و لایسنس سیپ ترانک از طریق IP Gatewayبا دستگاه  NS500 شماره ۲ که هر دو تحت شبکه هستند، داده شده است.

بعد از این کار آموزش لینک شدن دستگاه NS500 شماره ۲ به صورت فیزیکی و از طریق کارت PRI با دستگاه آنالوگ TDA داده شده است.

این سناریو نیز شامل سه بخش مختلف می باشد.

بخش اول:

در این بخش آموزش یکپارچه سازی داخلی های هر سه مرکز با هم داده شده اند تا بتوانند با هم ارتباطات داخلی داشته باشند.

بخش دوم:

در بخش دوم این سناریو از پکیج آموزش ارتباط سانترال های پاناسونیک ، آموزش کانفیگ های لازم برای استفاده داخلی های مرکز تلفن NS500 شماره ۲ از خطوط شهری NS500 شماره ۱ داده شده است.

بخش سوم:

این بخش شاید مهم ترین و طلایی ترین بخش پکیج آموزش ارتباط سانترال های پاناسونیک باشد، ارتباط داخلی های مرکز تلفن TDA با خطوط شهری سانترال NS500 شماره ۱ برقرار شده است.

یعنی داخلی های دستگاه TDA که از طریق کارت PRI با NS500 شماره ۲ لینک شده است، می توانند از خطوط شهری NS500 شماره ۱ که هیچ ارتباط فیزیکی با آن ندارد استفاده کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار پرسپولیس سانترال سانترال پاناسونیک یکپارچه سازی کامل دستگاه سانترال پکیج آموزش خطوط شهری داده شده خطوط شهری برنامه ریزی NS500 شماره ۱ NS500 شماره ۲ راه اندازی مرکز تلفن دو دستگاه دستگاه ها تولید شده آنالوگ TDA تحت شبکه تا داخلی داخلی ها تلفن ها شده اند بخش اول بخش دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۰۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است

در برنامه بالاتر موضوع واردات یا تامین لوکوموتیو از داخل کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات موافق و مخالف بررسی شد. آقای اسلامی مدیرعامل مپنا لوکوموتیو و آقای رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران به سوالاتی پاسخ دادند.

اسلامی گفت: ما در حال حاضر کمبود لوکوموتیو داریم که از سال‌های گذشته این کمبود رسوب کرده است. ما در کشور بین ۲۵ تا ۳۰ دستگاه لوکوموتیو نیاز داریم، به شرط اینکه تعمیرات لوکوموتیو‌های موجود در کشور را هم انجام دهیم. ظرفیت تولید داخل کشور برای پاسخگویی به این نیاز کافی است و حتی بیشتر از این نیاز را هم می‌توانیم پاسخ دهیم.

او افزود: به طور متوسط سالانه ۳۰ دستگاه لوکوموتیو در بخش باری نیاز داریم. در بخش مسافری اگر تمام لوکوموتیو‌هایی که در کمتر از ۱۵ سال اخیر خریداری شده است وارد خدمت رسانی شوند، فعلا پاسخگوی نیاز خواهد بود و اگر کمبودی وجود داشت می‌توان از بخش‌های دیگر استفاده کرد. کل لوکوموتیو‌های راه آهن که اکنون در بخش باری فعال هستند، ۵۰۶ مورد است.

رستمی گفت: ما یک هزار دستگاه لوکوموتیو در کشور داریم که از این تعداد ۸۰۴ دستگاه متعلق به دولت است و ۱۹۷ دستگاه مربوط به بخش خصوصی است. تعداد ۵۲۴ لوکوموتیو در حال فعالیت است و ۵۰ درصد از ظرفیت لوکوموتیو ما عملا زمین گیر است. برای جایگزینی این میزان از لوکوموتیو فرسوده هم نیاز است که از ظرفیت تولید داخل استفاده کنیم و هم به بخش خصوصی اجازه دهیم که واردات انجام بگیرد.

اسلامی در پاسخ گفت: بسیاری از این لوکوموتیو‌های فرسوده، با یک سرمایه جزئی می‌توانند مورد بهره برداری قرار بگیرند. هزینه واردات یک لوکوموتیو به اندازه تعمیر ۳ لوکوموتیو است. اگر سرمایه‌ای که می‌خواهیم برای واردات هزینه کنیم، برای تعمیرات صرف کنیم این لوکوموتیو‌ها به چرخه خدمت رسانی اضافه خواهند شد. تاکنون هر وارداتی هم از طرف بخش خصوصی انجام شده، لوکوموتیو‌های دست دوم و ۳۵ ساله وارد کرده است. هیچ بخش خصوصی لوکوموتیو نو وارد نکرده است. دولت می‌تواند این لوکوموتیو‌های فرسوده را به بخش خصوصی واگذار کند تا آنها با هزینه‌های اندک دوباره آنها را وارد مدار خدمت رسانی کند.

رستمی گفت: دولت تمایلی ندارد لوکوموتیو‌هایی که فرسوده هستند را به مزایده بگذارد و هر شرکتی میزانی آن را بگیرد و به جای واردات، تعمیرات آن را انجام دهد و در خط سرویس دهی قرار بگیرد. بر اساس ظرفیت هایی که برای ما انجام می‌شود می‌توانیم واردات را انجام دهیم. در حال حاضر شرکت‌های ما آمادگی دارند، از شرکت‌های چینی لوکوموتیو‌های صفر را وارد کنند، اما در این زمینه محدودیت برای ما از طرف دولت ایجاد شده است.

اسلامی در ادامه گفت: در برنامه هفتم پیش بینی شده که ۵۵۰ لوکوموتیو طی سال‌های برنامه تامین شود که سالی ۱۱۰ دستگاه می‌شود. از این تعداد نصف آن مربوط به بازسازی لوکوموتیو‌های موجود است. اولویت تامین واردات هم با بخش داخلی است، حتی مصوبه مجلس هم این امکان را فراهم کرده که لوکوموتیو دسته دوم با عمر کمتر از ۱۵ سال وارد شود. پس محدودیت و ممنوعیتی برای واردات وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • نمایندگی تهران پکیج بوتان کجاست؟
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • دستور دادستانی برای راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است