Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@15:40:20 GMT

آنتی بادی چه مدت در بدن می ماند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۱۵۴۰

آنتی بادی چه مدت در بدن می ماند؟

میزان آنتی بادی در بدن، بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی، کاهش می یابد اما سطح ایمنی آن به حد ثابتی می رشد و حداقل بین 5 تا 7 ماه ادامه می یابد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزار برنا؛ هنوز محققان به درستی نتوانسته اند میزان ماندگاری آنتی بادی های تولید شده در بدن بعد از یک بار ابتلا به کووید- 19 را شناسایی کنند اما جدیدترین یافته ها توانسته ماندگاری دقیق تر آن را نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات اخیر بیانگر آن است که آنتی بادی های تولید شده در بدن افرادی که یک بار به ویروس کرونا مبتلا شده اند، ممکن است بین 5 تا 7 ماه باقی بماند و حتی ممکن است این ماندگاری طولانی تر هم باشد. برخی محققان نگران این مساله بودند که ممکن است مصونیت درباره ابتلا به این ویروس کوتاه مدت باشد اما به تازگی کرده اند تعداد آنتی بادی ها در جریان خون یک انسان که مسئول غیرفعال کردن ویروس هستند، بعد از ابتلای اولیه به شدت کاهش می یابند.

دانشمندان دانشکده پزشکی دانشگاه آریزونا شواهدی از ماندگاری طولانی مدت آنتی بادی در بهبودیافتگان کووید- 19 را نشان داده اند. آنها وجود آنتی بادی را در حدود 6 هزار بهبودیافته کرونا طی چند ماه بررسی و مشاهده کردند که حجم بالایی از آنتی بادی ها 5 تا 7 ماه بعد از عفونت همچنان ماندگار هستند.

شواهد نشان می دهد افرادی که طی سال های 2002 تا 2004 به ویروس سارس مبتلا شده بودند، هنوز بعد از گذشت 12 تا 17 سال از ابتلا، در بدنشان آنتی بادی بالایی دارند و ویروس کرونا بسیار به ویروس سارس شباهت دارد و می توان امیدوار بود که بسیاری از افراد بعد از یک بار ابتلا، تا مدت های طولانی در برابر ویروس مصونیت داشته باشند. محققان حتی انتظار دارند آنتی بادی ها تا 2 سال هم ماندگاری داشته باشند.

اما همچنان دانشمندان بر این باورند افرادی که به نوع شدیدتر کرونا مبتلا شده اند، مصونیت بالاتری در برابر ویروس دارند که این میزان مصونیت و ایمنی هیچ ارتباطی به سن و جنسیت افراد ندارد. به طورکلی، میزان آنتی بادی در بدن، بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی، کاهش می یابد اما سطح ایمنی آن به حد ثابتی می رشد و حداقل بین 5 تا 7 ماه ادامه می یابد.

در این میان، بررسی ها نشان می دهد تست های آنتی بادی موجود که وجود آنتی بادی را در بدن افراد نشان می دهد در بسیاری از مواقع ممکن است مثبت کاذب باشد به این معنی که برخی افراد ممکن است هرگز به ویروس کرونا مبتلا نشده باشند اما تست آنها مثبت از آب درآید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا آنتی بادی آنتی بادی ها تا 7 ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۱۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان

اگر چه در انتخاب غذاهایی تحت عنوان {غذای ضد سرطان} تضمینی وجود ندارد اما انتخاب مواد غذایی مناسب می تواند به کاهش خطر ابتلا به آن کمک کند . برای پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان در این قسمت دستورالعمل هایی را برایتان ارائه خواهیم کرد.

جلوگیری از انواع سرطان با مواد طبیعی

1. مقدار زیادی میوه و سبزیجات مصرف کنید :

به گزارش نمناک، میوه ها و سبزیجات سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها هستند که تصور می شود می توانند خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهد. همچنین مصرف غذای گیاهی باعث احساس سیری شده و فرصت را به مصرف محصولات قندی نخواهد داد.

پیروی از رژیم مدیترانه ای برای پیشگیری از سرطان رژیمی مناسب می باشد زیرا بر مصرف غذاهای گیاهی مانند میوه و سبزیجات ، غلات سبوس دار، حبوبات و آجیل تمرکز دارد.

2. چای سبز :

چای سبز یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که می تواند در پیشگیری از سرطان کبد، پستان، لوزالمعده، ریه ،مری و پوست موثر واقع شود . محققان همچنین گزارش می دهند که وجود یک ماده شیمیایی غیرسمی در چای سبز به نام اپی گالوکاتچین سه گالات علیه اوروکیناز (آنزیمی که برای رشد سرطان مهم است) عمل می کند . یک فنجان چای سبز حاوی 100-200 میلی گرم ازاین ماده ضد سرطان است.

3. گوجه فرنگی :

براساس تحقیقات وجود آنتی اکسیدان لیکوپن در گوجه فرنگی به همراه بتاکاروتن ، آلفاکاروتن و ویتامین E می تواند در پیشگیری از برخی سرطان ها مانند سرطان پروستات در مردان و ریه به خوبی عمل کند . گوجه فرنگی پخته خواص بسیاری دارد زیرا به این روش لیکوپن آزاد و در دسترس بدن قرار می گیرد.

4. روغن زیتون :

در کشورهای مدیترانه ای از روغن زیتون برای پخت و پز و تهیه سالاد استفاده می شود و ممکن است یک ماده غذایی ضد سرطان محسوب شود و برخی بررسی ها نشان می دهد که میزان سرطان پستان در کشورهای مدیترانه ای بسیار کمتر از سایر کشور ها می باشد.

5. انگور:

انگور قرمز سرشار از آنتی اکسیدانی بنام رسوراترول است و می تواند با سرطان مبارزه کند . این ماده در آب انگور قرمز فراوان بوده و رشد سلول های سرطانی را محدود می کند.

6. سیر و پیاز :

براساس تحقیقات انجام شده ، سیر و پیاز با تشکیل نیتروسامین ها می تواند بدن را در مقابل سرطان روده بزرگ ، کبد ،سینه و معده حفظ کند. در واقع هرچه سیر و پیاز تند تر باشد ترکیبات شیمیایی فعال گوگردی فراوانی دارد که می تواند از بروز سرطان پیشگیری کند . به همین دلیل مصرف روزانه یک حبه سیر توصیه می شود.

7. ماهی :

ماهی های چرب مانند سالمون و ماهی تن حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در ارتباط است . چنانچه به دنبال جایگزینی برای ماهی هستید مصرف دانه کتان نیز توصیه می شود.

8. انواع توت ها :

توت ها حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که با متوقف کردن رادیکال های آزاد با سلول های سرطانی مبارزه می کنند . ترکیبات موجود در توت همچنین رشد و گسترش سلول های سرطانی را متوقف خواهد کرد . پس بلوبری ، تمشک و توت فرنگی را در رژیم روزانه خود بگنجانید.

9. سبزیجات صلیبی :

سبزیجات صلیبی از قبیل بروکلی، کلم پیچ و گل کلم در مقابله با سرطان عالی هستند . محققان دریافتند که اجزای موجود دراین سبزیجات می تواند بدن شما را از رادیکال های آزادی که به DNA سلولها آسیب می رساند محافظت کند . این سبزیجات همچنین می تواند رشد تومور ها را آهسته و در حقیقت آن ها را ازبین ببرد.

10. زردچوبه :

زردچوبه ادویه ای نارنجی رنگ و متعلق به هندوستان است . این ادویه حاوی ماده ای به نام کورکومین است که در کاهش خطر سرطان مفید واقع می شود.

کورکومین سلول های سرطانی را مهار و به کوچک شدن آن ها کمک می کند.

11. غلات کامل :

غلات سبوس دار حاوی مقادیر زیادی فیبر و آنتی اکسیدان هستند که احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهند . مصرف غلات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را نیز کاهش خواهد داد . جو دوسر ، برنج قهوه ای و نان گندم سبوس دار و پاستا نمونه های از این غلات سبوس دار هستند.

12. سبزیجات دارای برگ سبز :

سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و کاهو منبع خوبی از آنتی اکسیدان هایی چون بتاکاروتن و لوتئین هستند . مواد شیمیایی موجود در این سبزیجات با سرطان مبارزه کرده و رشد برخی سلول های سرطانی را محدود می کند.

13. لوبیا :

لوبیا ها به ویژه لوبیا چیتی و لوبیا قرمز منابع بسیار خوب و غنی از آنتی اکسیدان هستند و باید در رژیم ضد سرطان گنجانده شوند . لوبیا ها همچنین حاوی فیبر هستند که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش خواهند داد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رده نهم، بهترین رتبه تیم‌های میکس تفنگ بادی
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • دو نشان طلا، حاصل تلاش تیراندازان همدان در مسابقات آزاد کشور
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • ۴ ادویه ضد آلزایمر