Web Analytics Made Easy - Statcounter

به خبرگزاری فارس از زنجان و  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، بابک دین‌پرست با اشاره به دستور مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری اعضای هیات دولت در دوم شهریورماه با معظم‌له و تاکید ایشان بر ضرورت تشکیل کارگروهی شبانه‌روزی به منظور رفع موانع تولید اظهار کرد: وزیر کشور طی مکاتبه‌ای با رئیس جمهور، ضمن اشاره به سوابق مربوط به گزارشات قبلی، بر آمادگی لازم راه‌اندازی این مرکز تاکید کرده‌اند که این موضوع‌، از سوی رییس جمهور به معاون اول، اعضای ستاد و روسای قوه قضاییه و مقننه منعکس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به الزامات قانونی، دستورات صادره و در راستای اجرای حکم صادره از سوی وزیر صمت و رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، در بخشنامه‌ای به استانداران کشور ابلاغ شده که بر مبنای آن، باید حداکثر ظرف ۱۰ روز نسبت به راه‌اندازی این مرکز در کشور اقدام شود.

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: در این ابلاغیه که رونوشت آن برای اعضای ستاد ارسال‌ و بر ضرورت تعیین و معرفی نمایندگان خود به مراکز مذکور در سطح ملی و استانی تاکید شده، به برخی از وظایف و نحوه کار مرکز اشاره شده است.

وی افزود: در شرایط حساس کنونی و در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال «جهش تولید» مزین شده و تاکیدات جدی رئیس جمهور در اهتمام ویژه دستگاه‌ها برای رفع موانع واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی، یکی از مهمترین الزامات، اجرای دقیق ماده ۶۱ قانون الحاق موادی به قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، با هدف حل مشکلات واحدهای تولیدی، به ویژه در موارد مربوط به تکمیل و راه‌اندازی طرح‌های نیمه تمام، تامین مالی، تعیین تکلیف بدهی‌های معوق و رفع مشکلات مرتبط با محیط زیست، منابع طبیعی و معادن و رفع موانع صادراتی است.

دین‌پرست گفت: فرمایشات موکد مقام معظم رهبری مبنی بر "ضرورت تشکیل کارگروهی شبانه‌روزی به منظور رفع موانع تولید" منجر به تهیه و ارسال نامه ۱۲ شهریورماه وزیر کشور و صدور ابلاغیه‌ای در تاریخ ۱۳ شهریورماه از سوی رئیس جمهور شد.

وی عنوان کرد: در همین راستا مقرر شد نسبت به اتخاذ تمهیدات لازم برای راه‌اندازی مرکز موصوف در آن استان، اقدام شود.

معاون اقتصادی وزیر کشور با اشاره به مهمترین ویژگی‌های این مرکز گفت: به تناسب اختیارات و مسئولیت‌های مصرح در ماده (۶۱) قانون الحاق موادی به قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و آیین‌نامه اجرائی ماده قانونی مذکور، این مرکز در سازمان صمت مستقر و تحت مدیریت رییس سازمان مذکور و با نظارت عالی روسای کارگروه‌های استانی، فعالیت خواهد کرد.

وی افزود: نظر به اینکه در اجرای تبصره ذیل ماده (۶۱) قانون موصوف، دستگاه‌های عضو ستاد و کارگروه‌های مذکور و دبیرخانه‌های مورد نیاز آنها، باید از امکانات و نیروی انسانی موجود در دستگاه‌ها و اعضای ذی‌ربط استفاده کرده و به هیچ عنوان تشکیلات جدیدی ایجاد نکنند، باید بر اساس مفاد ماده قانونی مذکور و ماده (۲) آیین‌نامه اجرائی آن، نماینده یا نمایندگان دستگاه‌های عضو کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، برای استقرار در مرکز موصوف معرفی شوند.

دین‌پرست در همین راستا با بیان اینکه مرکز مورد اشاره به صورت شبانه‌روزی فعالیت خواهد کرد، گفت: نمایندگان دستگاه‌های عضو کارگروه موظفند، همه روزه از ساعت ۸ تا ۲۰ هر روز، در محل مرکز مستقر باشند. از ساعت ۲۰ تا ۸ صبح و برای روزهای تعطیل نیز، شیفت مطلعی، پاسخگوی تلفنی متقاضیان و انعکاس موضوع به مسئولین ذیربط خواهد بود.

قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه پیش‌نویس دستورالعمل مربوط به نحوه فعالیت مراکز ملی و استانی، ظرف مدت ۱۰ روز آینده توسط دبیرخانه ستاد تنظیم و ابلاغ خواهد شد، افزود: سامانه ویژه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که به صورت آزمایشی در ادارات کل صمت استان‌ها نصب و در ۲۳ مهرماه، آخرین وضعیت، موانع و مشکلات مرتبط با آن سامانه، در نشست ویدئوکنفرانسی مشترک مسئولین دبیرخانه ستاد، دفتر آمار و فراوری داده‌های وزارت صمت و سازمان‌های آن در کشور مورد بررسی واقع شد تا هفته آتی نهایی‌سازی شده و عملیات اجرائی مرکز مورد نظر را پشتیبانی خواهد کرد. 

وی ادامه داد: موضوع ضرورت برقراری ارتباط سامانه‌های دستگاه‌های عضو و مرتبط با ستاد رفع موانع تولید با سامانه اصلی ستاد و تعیین حداکثر بازه‌‌های زمانی الزام‌آور دستگاه‌های مرتبط، برای بررسی و پاسخگویی به درخواست متقاضیان، طی هفته آتی، در قالب تصمیمات نود و هشتمین جلسه ستاد و برگزاری جلسات مورد نیاز، با نمایندگان دستگاه‌های ذیربط، تصمیم گیری و تمهیدات لازم در این خصوص اتخاذ خواهد شد.

دین‌پرست تصریح کرد: به محض خاتمه فرآیند تکمیل سامانه مورد اشاره، نسبت به برگزاری کارگاه آموزشی مورد نیاز برای کاربران سامانه مذکور در سطح کشور اقدام خواهد شد.

وی اضافه کرد: اولویت بررسی و حل مشکلات واحدهای تولیدی، به ترتیب با دستگاه اجرایی مرتبط در سطوح استانی و سپس ملی و در گام بعدی، با کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید استان‌ها خواهد بود.

معاون اقتصادی وزیر کشور خاطرنشان کرد: صرفاً در موارد خاص، آن هم با ذکر دقیق دلایل عدم توفیق دستگاه اجرایی مسئول در سطح استان و کارگروه‌های استانی، برای حل و فصل مشکلات واحد تولیدی، مراتب برای بررسی و حل و فصل نهائی مشکلات واحدهای مشمول، به دبیرخانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ارسال خواهد شد.

دینپرست خاطرنشان کرد: روند و نحوه حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی، توسط دستگاه‌های اجرائی مسئول (در گام نخست)، بصورت مستقیم و یا با هماهنگی و اخذ مجوزهای قانونی لازم از دستگاه ملی متبوع و نحوه اقدام کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان (در گام دوم)، به عنوان مهمترین شاخص ارزیابی عملکرد دستگاه‌های استانی و کارگروه‌های رفع موانع تولید استانی محسوب و در گزارشات تجمیعی سه ماهه ارزیابی عملکرد که برای مقامات عالی کشور ارسال خواهد شد، مورد لحاظ قرار خواهد گرفت.

گفتتی است خبرگزاری فارس بعد از مهلت تعیین شده از تشکیل یا عدم تشکیل و سازوکار این مرکز برای مخاطبان گزارش تهیه خواهد کرد.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت کشور مقام معظم رهبری تولید وزیر کشور ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات واحدهای تولیدی رفع موانع تولید استان دستگاه های عضو شبانه روزی راه اندازی وزیر کشور دستگاه ها خواهد شد دین پرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۱۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، رسولی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: در حال حاضر سه هزار مدرسه شبانه روزی در حوزه متوسطه اول و دوم در کشور فعالیت دارند که مدارس شبانه روزی متوسطه دوم در حوزه نظری، کار دانش و فنی حرفه‌ای فعالیت دارد که میزان دانش آموزان مشغول به تحصیل در کل این مدارس ۳۵۰ هزار نفر است.

وی خاطرنشان کرد: هزار و ۱۴۶ مدرسه نظری در کشور فعال است که ۱۶۷ هزار دانش‌آموز در این مدارس فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در دوره دوم متوسطه نظری در کشور مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۹ درصد دانش‌آموزان متوسطه نظری در مدارس شبانه روزی کشور مشغول به تحصیل هستند و نشان می‌دهد باید توجه ویژه‌ای به این حوزه شود و مدارس شبانه روزی تقویت شوند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: مدارس شبانه‌روزی به منظور دسترسی به توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم و روستایی ایجاد شده و نیاز به تقویت دارند تا شاهد کاهش ترک تحصیل و افزایش پوشش تحصیلی باشیم.

رسولی اذعان کرد: رویکرد جدیدی امسال با عنوان تجمیع آزمون‌های ورودی مدارس خاص که شامل مدارس استعدادهای درخشان و مدارس نمونه دولتی است، در کشور عملیاتی شده است.

وی اضافه کرد: ثبت نام در این آزمون تا چهارشنبه گذشته به مدت ۲۰ روز انجام شد و ۳۴۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند.

وی زمان برگزاری آزمون سمپاد و نمونه دولتی را یکم تیر عنوان کرد و افزود: دانش‌آموزان در این آزمون به رقابت می‌پردازند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اذعان کرد: ۱۰۶ مدرسه شبانه روزی در سه دوره تحصیلی در کردستان فعالیت دارند که از این تعداد ۳۶ مدرسه مربوط به دانش آموزان متوسطه نظری است.

کد خبر 6089842

دیگر خبرها

  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان