Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی شامگاه یکشنبه در نشست شورای تعاونی استان با اشاره به اینکه نباید اجازه داد کاربرد و رسالت اصلی تعاونی‌ها به فراموشی سپرده شود، اظهارداشت: در این رابطه باید بتوان  با برنامه‌ریزی که صورت می‌گیرد، از ظرفیت تعاونی‌ها در راستای خلق ثروت و ایجاد فرصت‌های مناسب شغلی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در استان با تاکید بر توسعه فعالیت‌های تعاونی در استان خوزستان به یک اولویت جدی برای رونق فعالیت‌های تولیدی، ادامه‌داد: برای تحقق این امر، دستگاه‌های مرتبط به‌ویژه مجموعه مدیریت اقتصادی استان باید وقت بیشتری را به تعاونی‌ها اختصاص دهند.

استاندار خوزستان تصریح‌کرد: بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که یکی از مشکلات استان موضوع توزیع ثروت است و یکی از راه‌های برون رفت از این مشکل، توسعه تعاونی‌ها و اجرای عدالت از این طریق است.

وی بیان‌داشت: تعادل بین فعالیت‌های اقتصادی دولت، بخش خصوصی و تعاونی باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد تا چشم انداز روشنی در زمینه توزیع عادلانه ثروت در استان و خلق فرصت‌های مناسب شغلی به‌وجود بیاید.

شریعتی شکل‌گیری هرچه بیشتر تعاونی‌ها را ضروری خواند و گفت: بعضا در استان خوزستان، تعاونی‌ها با دستگاه‌های اجرایی و یا بانک‌ها چالش‌هایی دارند که باید در راستای حمایت از کسب و کارهای ایجاد شده توسط آنها این مشکلات بررسی و مورد پیگیری قرار بگیرد.

وی خاطرنشان‌کرد: امروز در شورای تعاونی استان، مشکلات بخشی از این شرکت‌ها مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم برای رفع چالش‌ها و موانع فعالیت آنها به دستگاه‌های اجرایی مرتبط ابلاغ شد.

استاندار خوزستان یادآورشد: این شرکت‌ها را کسب و کارهای تولیدی با محوریت صادراتی تشکیل می‌دهند که از اشتغالزایی قابل توجهی برخوردار هستند.

بر اساس سند چشم انداز ۲۰ ساله، باید ۲۵ درصد اقتصاد کشور توسط تعاونی ها اداره شود.

برچسب‌ها تعاونی غلامرضا شریعتی خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعاونی غلامرضا شریعتی خوزستان تعاونی غلامرضا شریعتی خوزستان اخبار کنکور تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۱۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران
  • برق ۳۰ نقطه در اهواز قطع شد
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان