Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری دیروز همه دلسوزان نظام را به حفظ آرامش و انسجام دعوت کرد گروه سیاسی/ یک روز بعد از تهدیدهای رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس علیه رئیس جمهوری، حسن روحانی بر لزوم حفظ آرامش و انسجام در کشور تأکید کرد چرا که به گفته وی تشدید منازعات و اختلافات داخلی از جمله محورهای اصلی است که دشمنان روی آن مانور می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهوری دیروز در بخشی از جلسه ستاد اقتصادی دولت با اشاره به ضرورت هوشیاری در برابر توطئه دشمنان تصریح کرد: «از همه مسئولان، فعالان و دلسوزان نظام و کشور دعوت می‌کنم که با حفظ آرامش و عقلانیت سیاسی مانع اختلافات و منازعات شوند و اجازه ندهند برخی افراد معدود با انگیزه ‏های گروهی، جناحی، مقطعی و زودگذر سیاسی زمینه‏‌ساز تحقق آرزوهای شوم بدخواهان این سرزمین شوند.» با این حال واکنش‌ها به تهدید مجتبی ذوالنور نماینده اصولگرای قم علیه رئیس جمهوری همچنان ادامه دارد و برخی فعالان سیاسی با اشاره به تبعات تندروی برای کشور از هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان خواسته‌اند که به این موضوع ورود کند.
غلامرضا انصاری، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت: «آقایانی که باد می‌کارند یقیناً باید به دنبال درو کردن طوفان باشند. در مجموع استفاده از تعابیر زشت و غیر اخلاقی، با توجه به اتفاقاتی که در روزها و ماه‌های اخیر رخ داده آن هم از سوی کسانی که ادعای مسلمانی دارند، امری زشت و ناپسند است.» این فعال سیاسی به برنا گفت: آقایانی که معتقدند مردم این را (اعدام روحانی) می‌خواهند چه ایرادی دارد رفراندوم برگزار کنند تا ببینند، خواسته ملت چیست تا آن را عملی کنند.  اشرف بروجردی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، هم گفت: «امنیت ملی و قرار گرفتن در جایگاه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، اقتضا می‌کند فرد به معنای واقعی کلمه، به امنیت ملی توجه داشته باشد. تهدید به قتل کردن رئیس جمهوری یک کشور که با آرای هزاران برابر رأی یک نماینده روی کار آمده، بوی خشونت، تعدی و ناامنی را به همراه دارد و این شخص نمی‌تواند، ادعا کند که حافظ منافع کشور و ناظر بر پارامتر‌های امنیت ملی است.» بروجردی ادامه داد: کسانی که بر مسند حکمرانى در سه قوه قرار گرفته‌اند، باید تعامل و همفکری داشته باشند تا مسائل کشور را حل کنند. باید مشکلات جامعه مرتفع شود ‌و‌ روش آن گفت‌و‌گو، همدلی و تعامل است نه شاخ و شانه کشیدن و هجوم و تهدید زیرا در این صورت امکان حل مشکلات جامعه فراهم نمی‌شود و امنیت کشور را دارای خدشه می‌کنند که این مسأله، نگران کننده است.
به گزارش ایرنا، محمد سالاری، رئیس شورای مرکزی حزب همبستگی ایران اسلامی نیز با بیان اینکه برخی از نمایندگان  خیلی ساده‌انگارانه، ادبیات پرخاشگری و وارد کردن هجمه به مسئولان دولتی را پیش گرفته‌اند از آنها پرسید : از روزی که مجلس یازدهم را تصاحب کردید چه تغییری در شاخص‌های اقتصادی، اوضاع کشور و وضعیت معیشتی مردم ایجاد شد و آیا فساد ریشه‌کن شد و چه ابزارهای قانونی به دولت معرفی کردید؟ به نظر می‌رسد نمایندگان مجلس یازدهم باید در مواضع و رفتارهای خود بازنگری کنند و در کنار دولت و به کمک ملت و با روحیه جهادی به‌شکل واقع بینانه نسبت به آسیب‌شناسی و شناخت مشکلات و ارائه راهکارهای عملیاتی اقدام کنند. یک نماینده پیشین مجلس هم خواستار ورود هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان به توئیت اهانت‌آمیز مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شد. محمدرضا بادامچی با بیان اینکه اتاق فکری در پشت این قضیه است، گفت: قطعاً گروهی همیشه با تندروی مانع توسعه بودند، همین طرز تفکر باعث شد نتوانستیم FATF را از مجلس بگذرانیم و عده‌ای مجلس قبلی را دور زدند و باعث ضعف مجلس شدند و باعث شد امروز کشور به این مشکلات بیفتد.
سؤال صدا و سیما از ذوالنور
خبرگزاری صدا و سیما هم در یادداشتی  نوشت: مجتبی ذوالنور، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس روز جمعه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی، مطالبی بسیار تند و خارج از شئون، درباره رئیس جمهوری مطرح کرد و نام مقام معظم رهبری را نیز در دیدگاه‌های شخصی خود به میان آورد. اگر قائل به ولایتمداری و انقلابی گری هستیم، رهبر انقلاب یکی از شاخص‌های اصلی انقلابی بودن را «تقوای سیاسی و دینی» بیان می‌کنند. چگونه می‌توان رئیس کمیسیون امنیت ملی بود و داعیه انقلابی‌گری نیز داشت، اما به اصلی‌ترین شاخص انقلابی گری از دیدگاه رهبرمعظم انقلاب بی اعتنا بود؟ آمنه سادات ذبیح‌پور در این یادداشت آورده: اکنون دولت در وسط میدان است. البته انتقاد‌های زیادی هم به عملکرد دولت در زمینه حل مشکلات معیشتی مردم وارد است، ولی جنگ تمام عیار و پیچیده تبلیغاتی و اقتصادی دشمن را نباید نادیده گرفت. امنیت ملی، همان کمیسیونی که آقای ذوالنور رئیس آن است، اقتضا می‌کند سنجیده سخن گوییم، مصالح ملی را در نظر داشته باشیم، از نام رهبری برای مقاصد سیاسی و جناحی خود خرج نکنیم و با دست خود، جای موضوعات اصلی و فرعی را تغییر ندهیم. تعریف شما از امنیت ملی چیست؟

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس کمیسیون امنیت ملی رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۱۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان

بی‌توجهی ترکمنستان به مدیریت کانون‌های بحرانی گردوغبار این کشور در حالی است که یکی از بزرگترین چشمه‌های بحرانی گردوغبار منطقه با ۱۰ میلیون هکتار وسعت، در صحرای قره‌قوم ترکمنستان واقع شده است. این چشمه بحرانی گردوغبار به دلیل جهت باد به سمت ایران، در بهار و تابستان، شهر‌ها و استان‌های شمالی و شمال شرقی ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد. سال گذشته بود که گرد و غبار صحرای قره قوم ترکمنستان چند روزی آسمان شهر‌های شمالی و شمال شرق را تیره کرد. براین اساس، احتمال تکرار این رویداد در روز‌ها و ماه‌های پیش رو وجود دارد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، علی‌محمد طهماسبی‌بیرگانی، دبیرستادملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گردوغبار از پیگیری‌ها و رایزنی‌ها با طرف‌های ترکمنستانی خبر داد و اعلام کرد: «کانون بحرانی گرد و غبار این کشور تاثیر مستقیم بر ایران دارد و به دلیل اینکه جهت وزش باد به سمت ایران است، شهر‌های شمالی و شمال شرقی ما را با مشکل مواجه می‌شوند؛ در حالی که ترکمنستان از این کانون‌ها تاثیر چندانی نمی‌گیرد. به همین خاطر سالهاست این کشوردر این زمینه بی توجهی می‌کند و با وجودی که چندین مرحله با طرف ترکمنستانی مکاتبه کرده و جلسات مجازی برگزار کرده‌ایم، اما این کشور برای مدیریت کانون‌های بحرانی صحرای قره قوم پای کار نمی‌آید.»

هیات عراقی به زودی در تهران

دبیرستادملی سیاست‌گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گردوغباردر خصوص پیگیری‌ها و اقدامات مشترک ایران و عراق درباره مدیریت گردوغبار کانون‌های بحرانی غرب کشور گفت: «به دنبال تفاهم نامه‌ای که سال قبل با معاون وزیر جهاد کشاوررزی عراق به امضا رساندیم، ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت گروهی متشکل از مدیران و کارشناسان عراقی برای پیگیری و انجام عملیات مشترک در این تفاهم نامه به ایران سفر می‌کنند. همچنین هدف از این سفر این است که طرف عراقی اعلام کند در راستای تفاهم نامه چه اقداماتی را به نتیجه رسانده است. چرا که ما پایلوت‌هایی که تعیین کردیم را با همکاری برنامه توسعه ملل متحد، پیش بردیم و مطالعاتی هم برای تعیین اقداماتی که باید در مناطق پایلوت تعیین شده است در دست تهیه است و تا تیرماه به پایان می‌رسد. با پایان این مطالعات می‌توانیم اقدامات عملیاتی را در دو منطقه پایلوت کشور انجام دهیم.»

برنامه‌های کنترل گرد و غبار

طهماسبی درپاسخ به این پرسش که برنامه‌های اجرایی ایران درمناطق تعیین شده پایلوت برای مدیریت گرد وغبار شامل چه اقداماتی است، گفت: «مدیریت و اصلاح مراتع برای اراضی مرتعی، عملیات نهال و بوته کاری، احداث بادشکن زنده و غیر زنده و همچنین استفاده از مالچ‌های زیستی در اراضی ماسه‌ای از جمله اقداماتی است که باید برای مقابله با گرد و غبار در مناطق تعیین شده اجرا کنیم. در واقع نوع اقدامات عملیاتی به شرایط منطقه بستگی دارد.»

دبیرستادملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گردوغبار درپاسخ به اینکه بیشترین نگرانی برای هجوم گرد و غبار به کشور از ناحیه کدام کانون‌های گردو غبار وجود دارد؟ گفت: «با توجه به پراکنش بارندگی‌هایی که داشتیم، نگرانی کمتری از کانون‌های گرد و غبار غرب و جنوب غرب کشور وجود دارد. در مقابل، بیشترین نگرانی از ناحیه چشمه‌های گرد و غبار شرق و شمال شرق (صحرای قره قوم ترکمنستان) است که در بهار و تابستان این نواحی ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.»

۵ استان تحت تاثیر گرد و خاک قره قوم

ایران مطالعاتی ذیل برنامه عمل زیرمنطقه‌ای برای شناسایی کانون‌های اصلی گرد و غبار انجام داده است که در این بررسی‌ها مشخص شد یکی از کانون‌هایی که مناطق شمال و شمال شرق ایران را تحت تاثیر قرار داده است، در صحرای قره قوم ترکمنستان واقع شده است که ۱۰ میلیون هکتار وسعت دارد. طوفان‌های گرد و غبار از صحرای قره قوم ترکمنستان، ۴ استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، گلستان و مازندران را در فصول بهار و پاییز تحت تاثیر قرار می‌دهد به طوری که گاهی دید افقی به کمتر از ۱۰۰۰ متر می‌رسد. صحرای قره‌قوم (شن سیاه) بیابانی در آسیای میانه و یکی از بزرگ‌ترین کویر‌های شنی جهان است که حدود ۷۰ درصد از مساحت کشور ترکمنستان (۳۵۰ هزار کیلومتر مربع) را پوشانده‌است.

دیگر خبرها

  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • اعتراض نمایندگان تهران به وحیدی درباره تغییرات ری
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • اعتراض نمایندگان به وحیدی درباره تغییرات شهرستان ری
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند