Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: داروی رمدسیویر تنها تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح قرار گرفته و سایر بیمه‌ها مشروط به ورود این دارو به پروتکل‌ درمانی وزارت بهداشت تحت پوشش قرار خواهند داد.

مریم نوبرانی شامگاه دیروز (۲۷ مهرماه) در نشست خبری که به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، در رابطه با کمبود انسولین، اظهار کرد: کمبود قلم‌های انسولین محدود به استان زنجان نبوده، بلکه در سایر استان‌ها نیز این مشکل وجود دارد اما با پیگیری‌های انجام شده در روزهای آتی، انسولین با سهمیه بیشتری در اختیار استان قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بخش بزرگی از متقاضیان برای دریافت انسولین هنوز انسولین‌ آنان تمام نشده، بلکه فقط نگرانی از نبود انسولین در ماه‌های آتی را دارند، افزود: تاکنون هیچ بیماری در استان زنجان تا پایان ماه بدون انسولین نمانده است ولی نگرانی بیماران برای ماه‌های پیش‌رو است.

این مسئول با تاکید بر اینکه مراجعه مکرر به داروخانه‌های استان برای ردیابی دارو، افراد را با خطر جدی ابتلا به بیماری کرونا مواجه می‌کند، تصریح کرد: بیماران می‌توانند با تماس به ۱۹۰ خط ۳ و داخلی ۲ در صورت موجود بودن انسولین در داروخانه‌ها اطلاع پیدا کرده و سپس مراجعه کنند.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان، با بیان اینکه در حال حاضر داروی رمدسیویر فقط تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح قرار گرفته است، ادامه داد: با توجه به اینکه داروی رمدسیویر وارد پروتکل‌ درمانی نشده بیمه‌ها هنوز این دارو را تحت پوشش قرار نداده‌اند ولی داروها با مبلغ ناچیزی در اختیار بیماران مبتلا به کرونا قرار می‌گیرد.

نوبرانی با اشاره به توزیع و تزریق مرحله اول واکسن آنفلوانزا به گروه‌های هدف در استان، اظهار کرد: در مرحله دوم واکسن آنفلوانزا با احراز هویت داروخانه‌ها در سایت وزارت بهداشت و مشخص شدن سهمیه آنان در داروخانه‌ها توزیع خواهد شد که افراد واجد شرایط می‌توانند با مراجعه به داروخانه‌ و ثبت کدملی، واکسن را دریافت کنند.

وی با تاکید بر اینکه مردم از مراجعه به داروخانه‌ها برای تهیه واکسن آنفلوانزا به جد خودداری کنند، افزود: تعدادی از داروخانه‌های استان احراز هویت شده‌اند و باقی نیز در حال احراز هویت هستند؛ گفتنی است در صورت توزیع واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌ها در اسرع وقت از طریق رسانه‌های استان به مردم برای تهیه این واکسن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

این مسئول با اشاره به گزارش‌هایی از کمبود داروهای بیماران خاص در استان، تصریح کرد: در صدد رفع کمبودهای موجود تا هفته آتی هستیم، گفتنی است با توجه به اینکه برخی از داروهای بیماران مبتلا به ام‌.اس با کرونا هم‌پوشانی دارد، اما سهمیه این بیماران باید از یکدیگر جدا گرفته شود و درخواست افزایش سهمیه بیشتری داده‌ایم.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان، با اشاره به تولید مطلوب ماسک و الکل در استان زنجان، ادامه داد: اکنون هیچ کمبودی در این زمینه در استان وجود ندارد و ماسک استاندارد با قیمت مصوب شده در دسترس عموم مردم قرار می‌گیرد.

نوبرانی با تاکید بر اینکه همشهریان زنجانی به هیچوجه از ماسک‌های بدون نام و نشان و غیراستاندارد استفاده نکنند و خودشان اقدام به دوختن ماسک در خانه کنند، اظهار کرد: همه مراکز دولتی و غیردولتی می‌توانند درخواست برای ارائه ماسک دهند.

وی با تاکید بر اینکه زنجانی‌ها حتما از مراجع ذی‌صلاح پیگیر داروهای مورد نیاز خود باشند و حتی‌الامکان برای پیشگیری از بیماری کرونا از منزل خارج نشوند، افزود: اکنون با توجه به تحریم‌های موجود و شیوع بیماری کرونا شرایط خاصی را تجربه می‌کنیم و وزارت بهداشت در صدد تخصیص ارز برای تولید فرآورده‌های دارویی که امکان تولید آن‌ها در داخل کشور وجود دارد، است.

این مسئول با اشاره به تولید برخی از داروها در داخل کشور و وارد نشدن داروهای تولید از سایر کشورها، خاطرنشان کرد: طبیعی است که با تولیدات داخلی، برخی از برندهای دارو دیگر وارد نمی‌شود و مردم نباید به دنبال آن باشند؛ گفتنی است داروهای تولید شده، استانداردهای لازم را دارد و با نظر پزشک می‌توانند استفاده کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان داروی رمدسیویر واکسن آنفلوانزا استان زنجان داروخانه ها تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از کاهش ۷۳ درصدی موجودی پرونده‌ها و کاهش ۹۲ درصدی پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران خبر داد و گفت: اساس کار در سازمان قضایی نیروهای مسلح کار قضایی است.

به گزارش ایسنا، جلسه تبیین برنامه‌ها و سیاست‌های سازمان قضایی نیروهای مسلح در سال ۱۴۰۳، با حضور حجت الاسلام والمسلمین پورخاقان، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح برگزار شد.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات کارکنان سازمان در جهت صیانت و اقتدار نیروهای مسلح در سال گذشته، گفت: موفقیت‌های بسیار خوبی در راستای کاهش پرونده‌ها انجام شده است و از زحمات  افتخاری، رئیس سازمان قضایی استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین کرمی، دادستان نظامی تهران و حجت الاسلام والمسلمین دکتر صالحی، دادستان سابق نظامی تهران قدردانی می‌کنم.

وی از کاهش ۷۳ درصدی موجودی پرونده‌ها و کاهش ۹۲ درصدی پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران خبر داد و گفت: متوسط زمان رسیدگی در این سازمان به ۶۷ روز رسیده است و سازمان تهران طی ۷ دوره ارزیابی عملکرد سراسری، رتبه اول را کسب کرده است. البته در همه استان‌ها تلاش فراوان شده و کاهش چشمگیر اطاله دادرسی را شاهد هستیم.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، ادامه داد: ارتباط الکترونیکی شعب قضایی با بازرسی‌های فراجا و انجام خوشایند سازی محیط اداری جهت رفاه حال ارباب رجوع از دیگر اقدامات انجام شده در این سازمان بوده است.

 پورخاقان از کاهش ۸۹ درصدی پرونده‌های رسوبی تا پایان شهریور ۱۴۰۲ در سازمان قضایی نیروهای مسلح سراسر کشور خبر داد و افزود: در باب اتقان آرا حدود ۲.۷۷ درصد آرای صادره از شعب دادگاه نظامی  یک در دیوان عالی کشور تأیید و حدود ۷۴ درصد از آرای شعب دادگاه نظامی دو در دادگاه تجدید نظر نظامی تأیید شده است.

وی در ادامه با اشاره به برخی از فرامین و انتظارات فرماندهی معظم کل قوا، گفت: یکی از انتظارات فرماندهی معظم کل قوا از ما این است که مجازات‌ها باید بازدارنده باشد، ما خواستار این نیستیم که فرد بی گناه مجازات شود، اما در جایی که مجرمیت فرد احراز شد باید مجازات کنیم.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح نظرات مقام معظم رهبری درباره ارتبط دستگاه قضایی با ضابطین، گفت: نوع ارتباط قوه قضاییه با ضابطین خیلی مهم است از یک طرف باید بر رفتار ضابطین نظارت داشت و از طرف قوه قضاییه نباید تحت تأثیر نظر ضابط قرار بگیرد.

 پورخاقان بیان کرد: ضابطین دستگاه‌ها مهم و موثر هستند و نظرات کارشناسی آن‌ها نباید نادیده گرفته شود و قوه قضاییه باید از این نظرات کارشناسی استفاده کند.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ضمن قدردانی از زحمات معاون نظارت و بازرسی و مدیر کل حفاظت و اطلاعات سازمان در جهت صیانت از نیروها، گفت: روسا، دادستان‌ها و مدیران استان‌ها با نظارت‌های دقیق خود مراقب نیروها باشند و قبل از وقوع هر اتفاقی و حذف نیرویی زیر مجموعه‌های خود را کنترل کنند.

وی با بیان  اینکه اساس کار در سازمان قضایی نیروهای مسلح کار قضایی و اهمیت به بخش صف است، خطاب به معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان، گفت: پشتیبانی و حمایت از کار صف ضروری است و پرداختی‌های ویژه برای بخش صف در نظر گرفته شود.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ضرورت فرهنگ‌سازی نسبت به احضار فرماندهان، لزوم حداکثر بازدارندگی در نحوه رسیدگی و صدور احکام در جرایمی مانند جاسوسی و خرابکاری، جدیت در دنبال کردن جرایم نوپدید، اهمیت به موضوع پیشگیری، ارائه راه حل‌ها و اتخاذ تدابیر و تمهیدات برای سرعت بخشیدن به پرونده‌های رسوبی از جمله منویات فرماندهی کل قوا از سازمان قضایی نیروهای مسلح دانست و گفت: برای پیگیری این امور کارگروهی به ریاست معاون اول سازمان تشکیل شده است.

وی با اشاره به برخی سخنان رئیس قوه قضاییه در سال جدید مرتبط با سازمان، گفت: به منظور تحقق شعار سال یعنی جهش تولید و مشارکت مردم نسبت به شناسایی موانع تولید اهتمام داشته باشند و در مورد بنیادهای تعاون و کارخانه‌های وابسته به نیروهای مسلح اگر موانعی در راه تولید هست مرتفع و اگر جرمی اتفاق می‌افتد هر چه سریعتر به جرایم رسیدگی و مانع از تعطیلی واحدهای تولیدی شوند.

وی افزود: مسئولان و مدیران سازمان در سراسر کشور در جهت تحکیم آرامش و امنیت مردم گام بردارند و سازمان قضایی نقش مهمی می‌تواند در این خصوص ایفا کنند.

پورخاقان افزود: در موعد مقرر قرارهای لازم صادر و اگر وثیقه‌ای صادر می‌شود باید متهم آزاد شود و مبلغ وثیقه متناسب با جرم باشد، مسئولان قضایی باید نسبت به اجرای احکام قطعی اهتمام داشته باشند.

وی ادامه داد: مدیران نسبت به نظارت و صیانت از مجموعه‌های خود احساس وظیفه کنند.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به سند ارتقا یافته تحول قضایی، گفت: بسیاری از مطالب بیان شده در این سند در سازمان انجام شده، اما هر استانی باید نسبت به تشکیل کارگروه و پیگیری آن اقدام کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی مردم یمن برای جنگ مستقیم با اسرائیل
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • ارتش یمن بار دیگر «ایلات» را هدف گرفت
  • وقوع حادثه امنیتی در آب‌های یمن
  • ارتش یمن: سه عملیات موفق بر ضد کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی انجام دادیم
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی
  • داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی