Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: از ابتدای ماه محرم تا پایان صفر بیش از ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر جهت نذر خون به مراکز انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد حدود ۱۹ هزار نفر موفق به اهدای خون شدند، آمار اهداکنندگان خون استان اصفهان حدود ۱۵ درصد کاهش یافته است.

مجید زینلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه حدود ۱۵ درصد از آمار اهدا کنندگان خون کاسته شده، اما مصرف خون و فرآورده‌های خونی همیشگی است، اظهار کرد: در شرایط بحرانی کرونا و فصل سرد سال قرار داریم و مراکز درمانی نیز به صورت مستمر و روزانه به خون و فرآورده‌های خونی نیاز دارند و در این بین نیز تعداد مراجعه‌کنندگان برای اهدای خون همچنان کاهشی است، اگر این روند ادامه یابد، قطعاً با وضعیت بحرانی برای ذخیره خون مواجه خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص میزان ذخیره خون استان، تصریح کرد: ذخیره خون استان باید بیش از هفت روز باشد، اما اکنون حدود سه روز است و به تمام گروه‌های خونی به ویژه منفی نیاز داریم، تعداد مراجعه کنندگان برای اهدای خون کاهش یافته است و برای رفع این مشکل همکاری بیشتر افراد جامعه نیاز است.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان در خصوص نذر خون امسال، گفت: از ابتدای ماه محرم تا پایان صفر بیش از ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر برای ادای نذر خون به مراکز انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد حدود ۱۹ هزار نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی خاطرنشان کرد: در روز شهادت امام رضا (ع) بیش از ۱۸۰ نفر برای شرکت در طرح نذر خون به مرکز جامع اهداکنندگان خون میدان خواجو مراجعه کردند که ۱۶۰ نفر موفق به اهدای خون شدند.

پلاسماهای اهدایی جوابگوی نیاز مراکز درمانی استان نیست

زینلی با توضیح اینکه به طور میانگین روزانه حدود ۲۵ واحد پلاسما کوویدی در مرکز اهدای خون اصفهان دریافت می‌شود، اضافه کرد: آمار ابتلا به کرونا و نیاز به پلاسمای کوویدی در استان اصفهان رو به افزایش است و نیاز روزانه مراکز درمانی استان نیز بسیار بیشتر از تعداد دریافتی پلاسما در مرکز انتقال خون است و پلاسماهای اهدایی جوابگوی نیاز مراکز درمانی استان نیست، نیاز به پلاسما کوویدی بسیار بالاست به ویژه در این چند روز که آمار مبتلایان افزایش یافته است، میزان درخواست پلاسما کوویدی نیز به شدت افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: بیماران بهبود یافته کرونا می‌توانند هر ماه یک بار برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون اصفهان مراجعه کنند. هر بیمار بهبود یافته کرونا می‌تواند در طول شش ماه چندین نوبت برای اهدای پلاسما اقدام کند.

مدیر کل انتقال خون استان اصفهان با توضیح اینکه اهداکنندگان پلاسمای کوویدی در استان اصفهان بیشتر مردان هستند، ادامه داد: شیوع کرونا محدودیت‌های رفت‌وآمد برای افراد ایجاد کرده و سبب کاهش اهداکنندگان خون شده است و میزان اهدای خون تحت تأثیر شیوع کرونا قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ۹۷ درصد اهدا کنندگان خون مردان هستند، افزود: تنها سه درصد از اهدا کنندگان خون زنان هستند. نباید فراموش شود که نیاز به خون و فرآورده‌های خونی همیشگی است و اگر افراد مراجعه نکنند تا چند روز آینده با کمبود خون و فرآورده‌های خونی مواجه می‌شویم.

کد خبر 450537

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اهدای خون انتقال خون گروه خونی مرکز انتقال خون نذر خون بانك خون کرونا و اهدای خون اهدای خون و پلاسما کرونا ویروس ماه محرم ماه صفر کمبودها اهدای پلاسما نذر خون نذر پلاسما اهمیت اهدای خون شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خون و فرآورده های خونی انتقال خون استان خون استان اصفهان اهدا کنندگان خون انتقال خون مراکز درمانی برای اهدای اهدای خون نذر خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید

پانته‌آ رمضانی‌نژاد اظهار داشت:  علی خلیل طهماسبی که به سبب تصادف دچار مرگ مغزی و در بیمارستان لردگان بستری بود، با رضایت خانواده نیکوکار عمل جداسازی اعضا وی صبح امروز انجام شد.

وی ادامه داد: کبد و کلیه‌های این نوجوان لردگانی جداسازی و برای اهدا به بیماران در صف انتظار به شیراز ارسال شد.

بیشتر بخوانید

اولین اهدای عضو چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۳ همزمان با شب قدر رقم خورد

وی تصریح کرد: این چهارمین عمل اهدای عضو در سالجاری است.

رمضان‌نژاد از خانواده‌های ایثارگر اهدا کننده عضو بیماران مرگ مغزی قدردانی کرد و گفت: به منظور ترویج فرهنگ خداپسندانه اهدای عضو، علاقه‌مندان می‌توانند از طریق وبگاه skums.ac.ir نسبت به تکمیل "فرم عضویت در خانواده بزرگ اهداکنندگان عضو" اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی