Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس تهران گفت: موفق شدیم بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان اموال قاچاق را کشف کنیم که این کشفیات نسبت به سال گذشته هفت درصد افزایش داشته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی صبح امروز در مراسم صبحگاه عمومی در ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه با اوباشی که در فضای مجازی تبلیغ اوباش‌گری می‌کنند با قدرت برخورد می‌شود، به اقدامات پلیس امنیت اقتصادی تهران پرداخت و گفت: پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ورود جدی برای مقابله با مفسدان اقتصادی داشته و موفق شدیم بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان اموال قاچاق را کشف کنیم که این کشفیات نسبت به سال گذشته هفت درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رحیمی با بیان اینکه پلیس امنیت اقتصادی در بخش فرار مالیاتی ۵۲ هزار میلیارد را با تشکیل ۵۰ پرونده رسیدگی کرده است، گفت: در حوزه مدیریت ترافیک با تمرکز در انضباط‌بخشی ترافیک و ساماندهی تردد وسایل‌نقلیه، اقدامات جهادی با رویکرد کاهش تصافدات دنبال کردیم و صرفاً در حوزه پلیس راه تهران بزرگ با ۴۸ درصد و در حوزه شهری با هشت درصد کاهش تلفات سوانح رانندگی روبه‌رو هستیم.

رئیس پلیس تهران تصریح کرد: دشمن برای اخلال در امنیت بسیار سرمایه‌گذاری کرده و اطلاع دقیق در این زمینه داریم، اما امروز نیروی انتظامی در کنار شورای تامین و قوه قضائیه اقدامات خود را دنبال می‌کند و اجازه نمی‌دهیم افرادی که درصدد برهم زدن امنیت هستند، محلی برای جولان داشته باشند.

با بیان اینکه هفته نیروی انتظامی فرصتی است که فعالیت‌ها و اقداماتمان را در طول یک سال گذشته به عرض مردم برسانیم، اظهار کرد: برای برقراری امنیت، شبانه‌روزی تلاش می‌کنیم. در عین حال که یار و همراه بودیم قاطعانه با مخلان نظم برخورد کردیم و اجازه ندادیم این تعداد اندک نظم و امنیت جامعه را برهم بزنند.

وی خاطرنشان کرد: در نیمه نخست سال جاری بالغ بر ۵.۵ میلیون تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی داشتیم و بالغ بر ۲.۷ میلیون از این تماس‌ها عملیاتی شد و هر سه ثانیه تقریباً یک تماس با پلیس ۱۱۰ گرفته می‌شد.

این مقام انتظامی بیان کرد: در پلیس پیشگیری با اجرای پنج مرحله از طرح رعد، موفق شدیم مبارزه جدی با سارقان، مالخران و خرده‌فروشان موادمخدر داشته باشیم، در حوزه پلیس امنیت نیز، در طول هفت ماهه سال ۹۹ موفق به کشف ۳۹۲ قبضه کشف سلاح جنگی و انهدام ۱۷ باند در این رابطه شدیم.

رحیمی با اشاره به اقدامات پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ، به بحث بازپروری صحیح معتادان اشاره کرد و گفت: در طرح‌های ظفر پلیس مبارزه با موادمخدر همزمان با خرده‌فروشان و قاچاقچیان موادمخدر و معتادان متجاهر برخورد می‌کنیم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ بیان کرد: در بخش جرائم جنایی با اقدات مناسب پلیس آگاهی، موفق شدیم ۲۴ درصد وقوع این جرائم را کاهش دهیم و با پیگیری پرونده‌های یک دهه قبل، موفق شده تعدادی از جرایم سال‌های قبل را نیز کشف کنیم همچنین در نخست سال جاری میزان کشفیات جرائم ۱۲۴ درصد افزایش داشته و در این مدت نزدیک ۷۳ درصد جرائم به وقع پیوسته در حوزه سرقت را در تهران کشف کردیم.

وی افزود: پلیس فتا امروز با اقتدار در فضای مجازی، توانسته بالغ بر ۸۵ درصد جرائم روی داده در فضای مجازی در حوزه تهران را کشف کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کشفیات پلیس اموال قاچاق تهران سردار رحیمی تهران بزرگ پلیس امنیت فضای مجازی موفق شدیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی

به گزارش خبرگزاری مهر، در بخش دوم جلسه شورای عالی قوه قضائیه، عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی نیز در این جلسه به ارائه آماری از میزان و نوع پرونده‌های رسیدگی شده در مراکز پزشکی قانونی طی سال گذشته پرداخت و گفت: طی سال ۱۴۰۲ در ۴۵۰ مرکز پزشکی قانونی سطح کشور، بیش از دو میلیون و ۱۵۰ هزار پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت که از این تعداد، ۸۷ درصد مربوط به معاینات بالینی، حدود ۷ درصد در زمینه خدمات آزمایشگاهی، نزدیک به سه‌ونیم درصد مربوط به معاینات اجساد و حدود یک‌ونیم درصد در حوزه کمیسیون‌های تخصصی بوده است.

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون ۱۱ جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه با بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضائی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند.

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های ۳۷ هزار و ۸۰۰ دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و ۴۸۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضائی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

علی صالحی دادستان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: مسؤولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، ۱۰ جلسه را برگزار کرده و ۴۵ بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب ۲۱۹ مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف ۱۴۵ دستگاه وسیله نقلیه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی ۹۲ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام ۲۳ درصد و از حیث ارزش ریالی ۱۱۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف ۲۴۵ دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلا صاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و ۱۰۰ فقره در ادارات پست و بیش از ۴۲ هزار و ۹۰۰ فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

کد خبر 6092178

دیگر خبرها

  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • کشف دو محموله میلیاردی قاچاق در این استان
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • انهدام باند قاچاق سوخت در کرمان