Web Analytics Made Easy - Statcounter

"رای دهندگان آمریکایی ممکن است ترجیح دهند روی مسائل داخلی تمرکز کنند اما در قبال این انتخابات آنها باید بدانند رویکردهای بسیار متفاوتی در قبال رهبری جهانی آمریکا در برگه‌های رای مطرح هستند."

به گزارش ایسنا، کریس دولان، استاد مطالعات سیاسی و جهانی در Lebanon Valley College در مطلبی در پایگاه هیل می‌نویسد:

اکثر رای دهندگان تاکید دارند رهبران آمریکا باید دموکراسی در خانه را به حمایت از دموکراسی در سراسر جهان ترجیح داده و با دست زدن به مداخلات نظامی جدید آمریکا مخالفت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نتایج یک گزارش ۲۰۱۹ شورای امور جهانی شیکاگو را تایید می‌کند؛ گزارشی که نتیجه گرفت که هر چند اکثرا حامی یک سیاست خارجی محدود شده هستند، در عین حال رهبری جهانی فعال آمریکا را ترجیح می‌دهند.

دوره چهار ساله دیگر ریاست جمهوری ترامپ به معنی این است که آمریکا در حاشیه مشکلات جهانی باقی مانده و هر چه بیشتر در جمع همپیمانانش منزوی می‌شود. از سال ۲۰۱۷ کاهش‌های عمیق ترامپ در یگان دیپلماتیک آمریکا و کمکهای خارجی آن منجر به یک سیاست خارجی با محور منطق اول ارتش شده و قابلیت آمریکا برای اعمال نفوذ بر جهان با میانجی گری، همکاری و قدرت نرم کاهش یافت. تصویر آمریکا در سراسر جهان در حال غرق شدن است، اعتماد به رهبری ریاست جمهوری آمریکا به شکلی تاریخی در میزان پایینی قرار دارد و آمریکا به عنوان تهدیدی بزرگتر نسبت به روسیه و چین تلقی می‌شود.

یک دور دوم ریاست جمهوری ترامپ ممکن است حتی عجیب و غریب‌تر از دور اول آن باشد. ترامپ ممکن است الحاق شبه جزیره کریمه به خاک روسیه را به رسمیت بشناسد و هر چه بیشتر با دیکتاتورهای خارجی صمیمی شود. او حتی ممکن است برای خروج آمریکا از ناتو فشار وارد کند و هر چه بیشتر صحنه بین‌المللی را به چین و روسیه واگذار کند.

در صورتی که بایدن رئیس جمهور آمریکا شود، مشارکت آمریکا در توافقات اعم از توافقات آب و هوایی تا توافق هسته‌ای مربوط به ایران احیا خواهد شد. بایدن از حمایت گسترده آمریکایی‌ها برای وارد ساختن مجدد این کشور به توافقات چند جانبه برخوردار خواهد شد. طبق نتایج یک نظرسنجی، علاوه بر حمایتهای گسترده دموکراتها، ۲۹ درصد رای دهندگان حامی ترامپ از بودن آمریکا در توافقات آب و هوایی پاریس، ۲۸ درصد آنها از توافق هسته‌ای برجام با ایران و ۳۱ درصدشان از سازمان بهداشت جهانی حمایت می‌کنند. دولت بالقوه بایدن سیاست خارجی متعارف و قابل پیش بینی که با لیبرال اینترنشنالیزم با جهان تعامل می‌کند، در پیش می‌گیرد. او به سراغ همان همپیمانان اروپایی و آسیایی آمریکا که ترامپ تحقیرشان می‌کند، می‌رود.

با این حال مترقی‌ها از بایدن سرخورده خواهند شد، چون او مجبور خواهد بود بودجه نظامی را با هدف مهار چین افزایش داده یا حفظ کند. بایدن به جهت بازدارندگی هم در برابر چین و هم روسیه مجبور خواهد شد همپیمانان آمریکا در ناتو و اتحادیه اروپا را به صف کند؛ چیزی که منجر به منحرف ساختن توجه او از چالشهای داخلی خواهد شد. همچنین در حالی که بایدن مجددا وارد توافقات آب و هوایی پاریس خواهد شد، گاز طبیعی یک مولفه کلیدی در سیاست انرژی آمریکا باقی خواهد ماند.

در انتخابات ۲۰۲۰ به خوبی مولفه سیاست خارجی مطرح است، چون رای دهندگان دارند بین دو سیستم از ارزشهای متفاوت انتخاب می‌کنند. بایدن معتقد است آمریکا جهان را به جای بهتری تبدیل کرده و این به نفع آمریکایی‌ها است. ترامپ فکر می‌کند جهان از آمریکا دزدی کرده و همپیمانان آمریکا لیاقت تحقیر شدن توسط او را دارند. ریچارد هاس، رئیس شورای روابط خارجی آمریکا استدلال می‌کند "کمبودها در خانه مستقیما قابلیت آمریکا برای قدرت افکنی و اعمال نفوذ در خارج را تهدید می‌کند." رای دهندگان باید بدانند که خود دموکراسی آمریکایی است که در برگه‌های رای مطرح است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سیاست خارجی رای دهندگان خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۵۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت

دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا گفته است که در صورت انتخاب مجدد، کمکی به اوکراین اختصاص نخواهد داد، مگر اینکه اروپا نیز بودجه‌ای برای کمک به این کشور اختصاص دهد.

رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با مجله تایم گفت: "اگر اروپا به اندازه مبالغی که آمریکا برای کمک به اوکراین متحمل می‌شود، ما نیز پرداخت نخواهم کرد. اگر اروپا نپردازد، پس چرا ما باید پرداخت کنیم. "

در ۱۰ فوریه، ترامپ که متقاضی نامزدی ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه است، در گفتگو با هواداران خود در کارولینای جنوبی، از یکی از دیدارهایش با رهبران کشور‌های عضو ناتو در زمانی که رئیس جمهور آمریکا بود گفت. به گفته وی، سپس یکی از همکاران خارجی وی از او پرسید که آیا ایالات متحده آماده است تا در صورت تهدید احتمالی روسیه و در صورت عدم پرداخت کمک مالی به ناتو، ایالات متحده از این اتحاد دفاع کند. ترامپ پاسخ داد که از چنین اتحادی دفاع نخواهد کرد و علاوه بر این، روسیه را تشویق خواهد کرد تا هر کاری که می‌خواهد انجام دهد. رئیس جمهور سابق مشخص نکرد که این مکالمه چه زمانی و در کجا انجام شده است.

روسیه بار‌ها موضع خود را در مورد وضعیت پیرامون اوکراین در سطوح مختلف نشان داده است. همانطور که ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه پیشتر اشاره کرد، مسکو همیشه برای حل دیپلماتیک بحران آماده بوده و می‌ماند و آماده پاسخگویی به پیشنهادات واقعا جدی است، در حالی که رژیم کی‌یف مذاکرات با روسیه را قطع و ممنوع کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند