Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم مبالغ وام های دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در پنج دسته وام های تحصیلی، ضروری، ویژه دکتری، مسکن و شهریه اعلام شد. بر این اساس دانشجویان همه مقاطع تحصیلی برای هر نیمسال تحصیلی می توانند یک میلیون و ۵۰۰ تا دو میلیون تومان وام تحصیلی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین حداکثر سقف وام ضروری در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته وام ضروری ۶ میلیون تومان و برای مقاطع کارشناسی پیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته غیربورسیه حداکثر تا سقف هشت میلیون تومان و همچنین برای مقاطع کارشناسی ارشد پیوسته، دکتری پیوسته و دکتری حرفه ای حداکثر تا سقف ۱۰ میلیون تومان تعیین شده است.

دانشجویان برتر، نمونه کشوری و مبتکر تا سقف سه میلیون، دانشجویانی که از حوادث و بلایای طبیعی آسیب دیدند تا سقف سه میلیون، دانشجویان قهرمان ورزشی تا سقف دو میلیون می توانند وام ضروری دریافت کنند. همچنین بر این اساس برای رویدادهایی نظیر ازدواج نیز تا سقف سه میلیون تومان وام ضروری پرداخت می شود، ضمن اینکه دانشجویان می توانند تا سقف پنج میلیون تومان به عنوان تنخواه وام ضروری دریافت کنند، همچنین برای رویدادهایی نظیر تولد فرزند برای دانشجویان، فوت پدر، مادر، همسر یا فرزند دانشجو، حادثه دیده در سوانح و تصادفات و همچنین دانشجویان مبتلا به بیماری های خاص از سقف سه تا پنج میلیون تومان وام ضروری در نظر گرفته شده است.

براساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان، دانشجویان دکتری تخصصی ناپیوسته می توانند از منابع صندوق رفاه و یا بانک توسعه تعاون به صورت هر ۶ ماه یک بار به مبلغ ماهیانه ۷۰۰ هزار تومان وام ویژه دکتری دریافت کنند. همچنین برای همه مقاطع تحصیلی در طول هر مقطع مبلغ ۲۵ میلیون تومان در شهر تهران، ۲۰ میلیون تومان در کلانشهرها و ۱۵ میلیون تومان نیز در سایر شهرها وام مسکن پرداخت می شود.

همچنین دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و پیوسته تا سقف یک میلیون، دانشجویان کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته، دکترای حرفه ای، دکترای پیوسته و دکترای تخصصی ناپیوسته نیز به میزان دو تا پنج میلیون تومان در هر نیمسال می توانند وام شهریه دریافت کنند.

بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، مهلت ثبت درخواست برای دریافت انواع وام دانشجویی از ۳۰ مهر شروع می شود و این مهلت تا ۱۵ آذر ادامه دارد و تمامی دانشجویان روزانه دانشگاه های دولتی، مراکز وابسته به دستگاه های اجرایی و آموزشکده های فنی و حرفه ای می توانند از این وام ها بهره مند شوند.

طبق اعلام صندوق رفاه وام ویژه دکتری طی یک لیست به مبلغ چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برای نیم سال اول پاییز و زمستان سال تحصیلی ۹۹ از منابع صندوق به دانشجویان روزانه دکتری تخصصی ناپیوسته دانشگاه های دولتی پرداخت می شود که البته ثبت نام برای دریافت این وام از ۱۷ آبان ماه شروع می شود. همچنین دانشجویان دکتری که قبلا به بانک برای دریافت وام ویژه دکتری معرفی شده اند، این وام به تفکیک دو لیست به مبلغ دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان در ترم جاری به آنها پرداخت می شود و مهلت ثبت نام برای دریافت این وام ها تا ۱۵ دی ماه ادامه دارد.

وام ودیعه مسکن برای دانشجویان روزانه دانشگاه های دولتی مراکز وابسته به دستگاه های اجرایی و آموزشکده های فنی و حرفه ای  تا ۱۵ دی ادامه دارد و دانشجویان متأهل فاقد خوابگاه و دارای سند تعهد و اجاره نامه می توانند از این وام استفاده کنند و به آخرین نیمسال تحصیلی مجاز وام مسکن تعلق نمی گیرد ضمن اینکه فقط به یکی از زوجین دانشجو وام مسکن پرداخت خواهد شد.

همچنین دانشجویان نوبت دوم دانشگاه های دولتی، مراکز وابسته به دستگاه های اجرایی، آموزشکده های فنی و حرفه ای و دانشجویان دانشگاه های پیام نور، علمی کاربردی، آزاد و موسسات غیردولتی و غیرانتفاعی می توانند وام شهریه دریافت کنند. همچنین از بنیاد علوی نیز به دانشجویان روزانه و نوبت دوم دانشگاه های دولتی و آموزشکده های فنی و حرفه ای و پیام نور مورد تأیید بنیاد مبلغ ۶۰۰ هزار تومان به دانشجویان مجرد و ۸۰۰ هزار تومان نیز به دانشجویان متأهل پرداخت خواهد شد.

 همچنین بر اساس بخشنامه ای صندوق رفاه دانشجویان سامانه دانشجویی (پورتال) برای ثبت تقاضای دانشجویان از ۱۵ مهر تا پایان نیم‌سال تحصیلی جاری فعال است و ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه مذکور در بازه زمانی تعیین شده اقدام کنند.

در این  بخشنامه به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تاکید شده است؛  اولویت های پرداخت وام به دانشجویان، ذیل شرایط اعطای هر وام در آیین‌نامه پرداخت و بازپرداخت ذکر شده و شایسته است در تنظیم و ارسال درخواست‌ها مد نظر قرار گیرد، همچنین پرداخت وام (ودیعه) مسکن متأهلی به کلیه دانشجویان واجد شرایط از سال تحصیلی جاری از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران انجام و شیوه نامه اجرایی آن متعاقباً به مراکز ارسال خواهد شد.

بر این اساس پرداخت وام شهریه به کلیه دانشجویان واجد شرایط دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از سال تحصیلی جدید مستقیما از طریق صندوق رفاه دانشجویان انجام می گیرد و باید تقاضای دانشجویانی که قبلاً از خدمات بانک قرض الحسنه مهر ایران استفاده کرده و درخواست مجدد برای بهره مندی از خدمات آن بانک در سال تحصیلی جدید را دارند، طی لیستی جداگانه به صندوق ارسال شود.

همچنین پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریه‌پرداز شاغل پس از بهره‌مندی دانشجویان غیر شاغل امکان پذیر است. لذا دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می توانند در صورت وجود اعتبار مازاد وام شهریه، پس از هماهنگی و أخذ مجوز از صندوق، درخواست دانشجویان شهریه پرداز شاغل را نیز طی لیست جداگانه‌ ارسال کنند. همچنین دریافت مدارک و مستندات وام ضروری و سند تعهد دانشجو از جمله ضرورت های دریافت وام هاست و شایسته است به منظور حمایت از دانشجویان و همکاری با آنان ترتیبی اتخاذ شود تا در ایام تداوم شیوع بیماری کرونا به نحو مقتضی مدارک و مستندات مربوطه از دانشجویان متقاضی وام دریافت شود.

پربیننده ترین مردم چطور جاده شمال را دور زدند! خبر خوش روحانی برای یکشنبه چیست؟ ایران به سمت فاجعه کرونایی پیش می‌رود؟ مهمترین عناوین روزنامه‌های صبح کشور +عکس تعویق برگزاری هشتمین آزمون استخدامی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وام دانشجویان دستگاه های اجرایی فنی و حرفه ای کارشناسی مسکن دانشجویان وام دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان مقاطع تحصیلی وزارت علوم تحقیقات و فناوری قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت آموزشکده های فنی و حرفه ای صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه های دولتی دانشجویان روزانه اعلام صندوق رفاه تخصصی ناپیوسته میلیون تومان پرداخت می شود وام ضروری دریافت کنند برای دریافت سال تحصیلی ویژه دکتری دانشگاه ها هزار تومان تومان وام وام شهریه تا سقف وام ها سقف سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی ما در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال
  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴