Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی شهرستان تفرش با اشاره به اجرای بیش از ۲۵ عنوان برنامه در هفته ناجا در تفرش گفت: هفته ناجا امسال با شعار «با هم برای امنیت و سلامت» نامگذاری شده است که در این هفته برنامه هایی متعددی برگزار می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ سرهنگ هادی افراسیابی فرمانده انتظامی شهرستان تفرش در نشست خبری که به مناسبت هفته ناجا برگزار شد، با اشاره به اجرای بیش از ۲۵ عنوان برنامه در هفته ناجا در تفرش گفت: هفته ناجا امسال با شعار «با هم برای امنیت و سلامت» نامگذاری شده است که در این هفته برنامه هایی نظیر صبحگاه مشترک، سرکشی از خانواده محترم شهدا و بازنشستگان، ارائه خدمات مضاعف به شهروندان، ارائه آموزشهای همگانی در فضای مجازی، برگزاری نشست های مشترک، دیدار با امام جمعه، غبار روبی از مزار شهدا و برپایی میز خدمت با رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراسیابی با اشاره به برگزاری «روز بدون جریمه» در شهرستان تفرش اظهار کرد: این برنامه در هفته ناجا به منظور فرهنگ سازی و کاهش تصادفات در حوزه ترافیکی در سطح شهرستان اجرا می شود.

وی با بیان این مطلب که کشفیات مواد مخدر در سطح شهرستان در ۶ ماهه اول امسال افزایش یافته است، افزود: کشفیات مواد مخدر صنعتی و مواد مخدر سنتی در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته افزایش یافته و همچنین دستگیری خرده فروشان مواد مخدر ۵۳ درصد رشد داشته است.

فرمانده انتظامی شهرستان تفرش با اشاره به کاهش سن مصرف کنندگان مواد مخدر در شهرستان ادامه داد: در مقایسه با سالهای گذشته در سطح شهرستان سن مصرف انواع مواد مخدر کاهش یافته ولی سن فروشندگان کاهش نداشته است.

افراسیابی به کاهش ۶۷ درصدی دستگیری معتادین در سطح شهرستان اشاره و بیان کرد: شیوع بیماری کرونا و تعطیلی های کمپ های ترک اعتیاد از مهمترین دلیل کاهش این دستگیری ها است.

وی با تاکید بر این مطلب که نیاز به ایجاد کمپ ترک اعتیاد در سطح شهرستان وجود دارد، گفت: افزایش تعداد معتادان و دستگیری آنها، نبود کمپ ترک اعتیاد در شهرستان و انتقال معتادان جهت ترک اعتیاد به سایر شهرها مشکلاتی را برای افراد به همراه دارد، لذا نیاز به ایجاد کمپ ترک اعتیاد در شهرستان وجود دارد.

فرمانده انتظامی شهرستان تفرش با بیان این مطلب که سرقت پدیده اجتماعی زائده عواملی نظیر اعتیاد، فقر اقتصادی و فرهنگی است، اظهار کرد: بی موالاتی و رعایت مسائل حفاظتی می تواند فرصت ارتکاب سرقت را از مجرمین و بزهکاران بگیرد.

افراسیابی اضافه کرد: در ۶ ماهه اول امسال در شهرستان در مقایسه با مدت مشابه با سال گذشته ۱ درصد وقوع سرقت ها کاهش و ۲ درصد کشفیات وسایل مسروقه افزایش یافته است.

وی ادامه داد: بیش از ۶۰ درصد از سارقان دستگیر شده معتاد هستند. همچنین اعتیاد بیش از ۷۰ درصد در وقوع سایر جرایم نیز تاثیرگذار است.

فرمانده انتظامی شهرستان تفرش با تاکید بر این مسئله امکانات آموزشی، ورزشی، تفریحی و غنی سازی اوقات فراغت جوانان با برنامه های جذاب می تواند در کاهش گرایش جوانان به سمت اعتیاد تاثیرگذار باشد، یادآور شد: متاسفانه شیوع کرونا و تعطیلی مدارس و دانشگاهها سبب افزایش اوقات فراغت نوجوانان و جوانان شده است. از سویی دیگر آموزشهای مجازی سبب خستگی، افسردگی، گوشه گیری قشر نوجوان و جوان و گرایش آنها به سمت سایر مسائل نظیر اعتیاد و... می شود.

افراسیابی با اشاره به تصادفات درون شهری و برون شهری تفرش گفت: در ۶ ماهه اول امسال، تصادفات فوتی درون شهری نداشتیم، ۲۰ فقره تصادف جرحی درون شهری، ۱۳۵ فقره تصادف خسارتی درون شهری ثبت شده است. در حوزه برون شهری ۲ فقره تصادف فوتی، ۲۲ فقره تصادف خسارتی و ۳۳ فقره تصادف جرحی ثبت شده است.

وی به کشف کالای قاچاق در شهرستان اشاره و اضافه کرد: در ۶ ماهه نخست امسال ۶۴۰ میلیون تومان انواع کالای قاچاق در سطح شهرستان کشف شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان تفرش، ۲۲۸۳ مورد تماس شهروندان با تلفن ۱۱۰ اعلام کرد و گفت: در ۶ ماهه اول امسال تعداد کل تماسها شهروندان با تلفن ۱۱۰، ۲۲۸۳ مورد ثبت شده که تمامی تماسها پیگیری شده است.

افراسیابی برگزاری ۲۹۵ جلسه آموزشهای همگانی در مساجد، آموزشگاهها و....، ارائه خدمات مشاوره به ۱۵۵ پرونده اختلافات خانوادگی که منجر به صلح و سازش شده است، افزایش ۲۲ درصدی توقیف وسایل نقلیه به خصوص موتور سیکلت در تابستان امسال را از دیگر برنامه های اجرا شده در ۶ ماهه اول امسال عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه ۱۰ درصد از پرونده های تشکیل شده در خصوص جرایم سایبری است، بیان کرد: ۱۰ درصد از پرونده های تشکیل شده در انتظامی تفرش در خصوص جرایم سایبری نظیر توهین، افترا، سرقت اطلاعات و.... و ۷۰ درصد از کلاهبرداری های شهرستان در فضای مجازی انجام می شود.

فرمانده انتظامی شهرستان تفرش با تاکید براین مطلب که رها شدگی از کانون خانواده، دلیل اصلی خودکشی است، خاطر نشان کرد: محبت و صمیمت در بین اعضای یک خانواده سبب افزایش امید به زندگی و کاهش گرایش افراد به سمت استفاده از مواد مخدر و خودکشی می شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: برنامه در هفته ناجا ۶ ماهه اول امسال سطح شهرستان فقره تصادف ترک اعتیاد مواد مخدر درون شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۶۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سعید شهواری امروز دوشنبه در بازدید از حوزه قضائی شهرستان بروجرد، اظهار داشت: در دستگاه قضائی با وجود همه کمبودها با یک ارادت مصمم و یک اعتمادبه‌نفس جدی می‌شود کارهای بزرگی انجام داد که یکی از این کارها رسیدگی و مختومه شدن بیش از پنج هزار پرونده از سال‌های قبل است.

استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس

وی بیان کرد: تلاش دادگستری استان در سال ۱۴۰۲ دررابطه‌با مجازات‌های جایگزین حبس، ارفاقات قانونی، دادرسی الکترونیک، پرونده‌های بدون کاغذ، دادرسی برخط و بخش‌های مختلف پیشرفت چشمگیری نسبت به سال‌های قبل داشته است.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه مهلت اجرای اولین سند تحول قضائی در پایان سال ۱۴۰۲ به اتمام رسید و بسیاری از اهداف آن محقق شد، اظهار کرد: دومین سند تحول قضائی در اوایل امسال ابلاغ شده است که شامل همان مأموریت‌های مشخص شده قوه قضائیه در قانون اساسی و اسناد بالادستی و دیگر قوانین است.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه سند تحول بر اساس تجربیات گذشته برنامه‌ریزی و تدوین برنامه شده و بر اساس وظایف قوه قضائیه در اصل ۵۶ قانون اساسی مأموریت‌هایی را مشخص کرده است، تصریح کرد: در هر مأموریت از سند تحول چالش‌هایی شناسایی، راهبردهایی برای آن مشخص و برنامه‌هایی در ذیل آن اعلام شده است همچنین سند تحول مجموعه‌ای از برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های بلندمدت سند تحول ناظر به قضا زدایی، حبس‌زدایی و نگاه‌های این‌چنین است به‌عنوان‌مثال حصر وراثت پس از طی مراحل قانونی به اداره ثبت‌اسناد و املاک واگذار خواهد شد، بیان داشت: برنامه‌های میان‌مدت سند تحول قوه قضائیه نیاز به ایجاد زیر ساخت دارد که نیاز است همه مجموعه‌های قوه قضائیه دست‌به‌دست هم دهند که زیر ساخت در سال جاری تهیه شما تا آن برنامه در سال آینده محقق شود.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، گفت: برنامه عملیاتی تدوین شده توسط قضائیه را به حوزه‌های قضائی استان ابلاغ کرده‌ایم که در سال گذشته ۱۴ برنامه داشت؛ ولی امسال هشت برنامه و در ذیل آن ۲۱۹ اقدام دارد.

کاهش ۲۴ درصدی قرارهای منتهی به بازداشت

شهواری با اشاره به اینکه بر مبنای برنامه عملیاتی دادگستری استان باید پنج پروژه که به سبب آن مجازات‌های جایگزین حبس هدفمند شوند، تعریف کند که این وظیفه به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم واگذار شده است، اظهار کرد: دادگاه‌های صلح از جمله برنامه‌های سال جاری دادگستری است که بایستی مقدمات اجرایی‌شدن آن هر چه سریع‌تر در استان فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته دررابطه‌با تصادفات برنامه موفق ارجاع آنها به شورای حل اختلاف را ارائه کردیم که نتیجه‌بخش و مؤثر بود که در نتیجه آن پرونده سریع‌تر به سرانجام می‌رسید، مردم بسیار راضی بودند و همچنین این پرونده‌ها به دادگستری وارد نمی‌شود، بیان داشت: این روال در سال جاری همچنان پابرجاست و پرونده‌های تصادفات به جهت سهولت و سرعت رسیدگی به شورای حل اختلاف ارجاع خواهد شد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان یکی از مشکلات پرونده‌های مطروحه در دادگستری استان را دررابطه‌با پرونده‌های اعسار دانست و تأکید کرد: بایستی از همان زمان صدور رأی با استفاده از سامانه‌های فراوانی که در دسترس قضات است، رأی منطقی و قابل‌اجرا صادر شود.

حجت‌الاسلام شهواری فلسفه قرارهای تأمین را دردسترس‌بودن متهم دانست و افزود: بایستی دررابطه‌با قرارهای منتهی به بازداشت دقت کافی و لازم صورت گیرد و حتی‌الامکان از بازداشت غیرضروری افراد جلوگیری به عمل آید کمااینکه با برنامه‌ریزی و نظارت‌هایی که در سال گذشته صورت گرفت ۲۴ درصد کاهش قرارهای منتهی به بازداشت را شاهد بودیم.

وی گفت: آرا جایگزین حبس ظرفیت بسیار خوبی است که بایستی در دستور کار قضات قرار گرفته و از این ظرفیت به نفع شهر و امورات عام‌المنفعه استفاده شود.

لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های معوق و مسن

رئیس‌کل دادگستری لرستان، ارفاقات قانونی پیش‌بینی‌شده توسط قانون را بسیار مفید و مؤثر در راستای اصلاح مجرم برشمرد و بیان کرد: بایستی انتخاب کارشناسان از طریق سامانه قرعه‌کشی دادرسی الکترونیک و دادرسی بر خط را که استفاده از آن منافع و محاسن بسیار خوبی مانند عدم مراجعه طرفین دعوا و وکلا به محاکم و کاهش هزینه‌های مردم و تردد را دارد، در دستور کار محاکم قضائی استان قرار گیرد.

حجت‌الاسلام شهواری بر کاهش پرونده‌های معوق و مسن تأکید کرد و افزود: در این راستا بایستی کارگروه رفع اطاله دادرسی تشکیل شده و مشکلات و گره‌های پرونده‌های معوق را شناسایی و به‌سرعت این پرونده‌ها را تعیین تکلیف کند.

وی با اشاره به اینکه تأکید ما بر بحث آمار صرفاً آمارگرایی نیست و رفع مشکل مردم و تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر امورات مردم است چرا که اگر در موعد مقرر رأی صادر نشود سبب ایجاد حق‌الناس می‌شود، اظهار کرد: ظرفیت‌هایی وجود دارد که بایستی از آنها برای کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری استفاده کنیم؛ مانند ارجاع پرونده‌های تصادفات به شورای حل اختلاف، پرونده‌های ناظر به تغییر کاربری اراضی، امور آب و … که قانون برای پیشگیری از وقوع جرم به آن اداره اختیارات لازم را داده است و باید به تکلیف خود عمل کنند پرونده‌های آن وارد دادگستری نشود.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، استفاده از سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند قوه قضائیه را سبب انجام سریع مراحل پرونده و نیز متقن بودن آرا دانست و افزود: بایستی پرونده‌های بدون کاغذ، به نهایت رسیدن ابلاغ الکترونیک، نظارت جدی بر گردش پرونده‌ها و برنامه‌ریزی جهت متعارف کردن شعب نامتعارف در دستور کار مدیران قضائی استان قرار گیرد.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه صدور گواهی عدم سوءپیشینه در استان در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود و هدف‌گذاری ما این است که این گواهی در کمتر از سه ساعت صادر شود، عنوان کرد: خروجی سند تحولی و برنامه عملیاتی بایستی رضایتمندی مردم باشد و همه ما وظیفه داریم در این زمینه سعی و تلاش کنیم.

کد خبر 6092015

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • ویژه برنامه‌های هفته معلم در شاهرود
  • دستگیری باند سارقان مشاعات ساختمان در بندرانزلی
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • توزیع کننده غیر مجاز دارو در فلاورجان دستگیر شد
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال