Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@10:12:28 GMT

سرعت انتقال کرونا در پاییز پُر شتاب‌تر است

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۱۱۶۹

سرعت انتقال کرونا در پاییز پُر شتاب‌تر است

دکتر نازنین رضایی، دوشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: جهش ژنتیکی ویروس، تغییرات آب و هوایی و بی تفاوتی نسبت به خطر بیماری و همچنین عدم توجه مردم به ویژه اقشار جوان به اصول بهداشتی از مهمترین دلایل انتقال این ویروس است.

وی بیان کرد: با توجه به تلاش‌های مستمر کادر بهداشت و درمان در مدت هشت ماه که از همه گیری این ویروس سپری می‌شود، انتظار ما از مردم فهیم این است که به مصوبات تصویب شده ستاد مقابله با کرونا پایبند باشند و استفاده از ماسک را از زمان خروج از خانه تا بازگشت به خانه مد نظر قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست شبکه بهداشت و درمان اوز گفت: تمام اداره‌ها، صنوف، نهادها و صنعتگران باید مقید به استفاده از ماسک باشند، زیرا با انجام این کار حدود ۹۵ درصد جلوی انتشار ویروس گرفته می‌شود و تنها ‌ماسک می‌تواند کاهش قابل توجهی در ابتلای افراد به این بیماری داشته باشد.

رضایی افزود: استفاده از ماسک در گام نخست برای سلامت خود فرد حائز اهمیت است و جان افراد و خانواده را حفظ می‌کند و در مرحله بعد، باری از روی دوش پرسنل خسته بهداشت و درمان برمی‌دارد و همچون سدی از انتقال ویروس از افراد ناقل و افراد بیمار به افراد سالم جلوگیری می‌کند.

وی، رعایت سایر نکات بهداشتی از جمله شست و شوی مرتب دست‌ها، رعایت فاصله فیزیکی ایمن یک و نیم تا ۲ متر و عدم برگزاری مراسم و اجتماعات را از دیگر نکات مهم برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا بیان کرد.

عضو ستاد کرونا شهرستان اوز همچنین با اشاره به اینکه در تجمعات، امکان آلودگی و انتقال ویروس کرونا به افراد سالم، بسیار زیاد است، گفت: تمام تلاش و توصیه ما این است که از برگزاری تجمع و مراسم‌ها پرهیز شود.

رضایی اضافه کرد: با توجه به پایان یافتن ماه‌های محرم و صفر و همچنین برگزاری مراسم‌های شادی و ازدواج توصیه اکید ستاد کرونا شهرستان این است که از برگزاری هرگونه مراسمی جلوگیری شود و یا بسیار مختصر، تعدیل شده، با رعایت نکات بهداشتی و با اخذ مجوز از مراجع ذی‌صلاح برگزار شود.

عضو ستاد کرونا شهرستان اوز در مورد علائم بیماری کرونا، بیان داشت: نشانه‌های این بیماری بسیار پیچیده و از فردی به فرد دیگر متفاوت است، اما در بیشتر موارد ابتدا به صورت سرفه‌های خشک، تنگی نفس، تب بالا و در ادامه بدن درد و علایم گوارشی از جمله اسهال و استفراغ، سردردهای ممتد و اختلال در حواس چشایی، بویایی و بیماری‌های عروقی اضافه می‌شود.

شهرستان اوز که دارای ۲ بخش مرکزی و بید شهر است، در فاصله ۳۴۵ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.

بر اساس آخرین آمار در استان فارس، روز بیست و هفتم مهرماه ۹۹ بی‌سابقه‌ترین و بیشترین آمار مربوط به ویروس کرونا در این استان با مرگ ۲۱ نفر رقم خورد.

بنا به اظهار سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تا ظهر امروز (بیست و هشتم مهرماه ۹۹) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، چهار هزار و ۲۵۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و یک هزار و ۹۴۸ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵۳۴ هزار و ۶۳۱ نفر رسید.

به گفته سیما سادات لاری، با فوت ۳۳۷ بیمار دیگر مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان بیماری کووید۱۹ در کشور به ۳۰ هزار و ۷۱۲ نفر رسید و ۳۰ استان همچنان در وضعیت قرمز یا هشدار کرونا قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا لارستان اوز فارس بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا لارستان اوز فارس بهداشت و سلامت ویروس کرونا لارستان اوز فارس بهداشت و سلامت اخبار کنکور ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۱۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!

ایتنا - شرکت های مخابراتی و فناوری ژاپن در حال آزمایش نسل جدید اینترنت پرسرعت موسوم به 6G هستند که گفته می شود می تواند ۵۰۰ برابر سریع‌تر از اینترنت 5G باشد.
اپراتور مخابراتی ان.تی.تی و شرکت های دوکومو، ان.ای.سی و فوجیتسو با همکاری یکدیگر، موفق به توسعه یک دستگاه آزمایشی 6G شده‌اند که می‌تواند داده‌ها را با سرعت باور نکردنی ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه انتقال دهد.

این سرعت نزدیک به ۱۰ برابر اوج سرعت نسل پنجم اینترنت یا 5G و حدود ۵۰۰ برابر سریع تر از متوسط سرعت دریافتی یک گوشی هوشمند 5G است.

به طور مثال، با این سرعت می توان معادل ۸ تا ۹ فیلم سینمایی با کیفیت متوسط نتفلیکس را در هر ثانیه دریافت یا ارسال کرد!

تیم تحقیقاتی ژاپنی برای دستیابی به این موفقیت، از باندهای فرکانس بسیار بالای ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتزی استفاده کرده‌اند. این امر باعث افزایش چشمگیر ظرفیت و پهنای باند در مقایسه با نسل‌های قبلی اینترنت شده است.

کارشناسان معتقدند چنین سرعت انتقال داده باورنکردنی می تواند در زمینه های مختلفی از جمله دریافت ویدیوهای با کیفیت بالا، مدیریت ارتباطات بین خودروهای خودران و حتی برقراری ارتباط با دستگاه های فضایی موثر واقع شود.

 

سرعت ۱۰۰ گیگابیتی 6G نه تنها دستاورد شگفت‌انگیزی در زمینه انتقال داده است، بلکه از نظر افزایش ظرفیت شبکه نیز یک گام به جلو محسوب می شود. این بدان معنا است که تعداد بیشتری دستگاه می‌توانند همزمان به اینترنت متصل شوند.

البته باید توجه داشت که سرعت های گزارش شده حداکثری هستند و رسیدن به چنین سرعت هایی در محیط‌های واقعی نیازمند زیرساخت های پیشرفته سخت افزاری و نرم افزاری است.

اما به گفته متخصصان، با گذشت زمان و توسعه فناوری، ابعاد و هزینه های فناوری 6G نیز کاهش خواهد یافت و استفاده گسترده از آن امکان پذیر می شود.

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • سرعت شبکه 6G در آزمایش جدید به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسید
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است