Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@03:32:34 GMT

اجرای طرح «هر امامزاده یک جهیزیه» در زنجان

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۱۷۱۲

اجرای طرح «هر امامزاده یک جهیزیه» در زنجان

زنجان-مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان از اجرای طرح «هر امامزاده یک جهیزیه» خبر داد و گفت: امسال با مشارکت مرکز خیریه‌ای که در زنجان فعال بود برای ۱۱ زوج با ۲۹۰ میلیون تومان جهیزیه تهیه شده است.

به گزارش قدس آنلاین،حجت‌الاسلام مختار کرمی اظهار کرد: طرح پیوند آسمانی با هدف اجرای طرح امینانه نیات واقفان و حمایت و ترویج فرهنگ ازدواج آسان اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر ترویج موقوفات با نیات جدید و ایجاد وقف‌های مشارکتی عنوان کرد: همت بلند خیّران و واقفان می‌تواند زمینه بهرمندی بیشتر زوج‌های جوان از مواهب این طرح را فراهم کند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۱۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عباس مسعودی  اظهار کرد: در جریان ترویج فرهنگ وقف یکی از راهکارهای موثر اطلاع مردم از برکات وقف است؛ متأسفانه این کار طی سال‌های طولانی انجام نشده و مردم فقط موقوفات را دیدند و اینکه از آنها درست استفاده نشده و یا توسط افراد دیگر تصرف شده و اوقاف کاری انجام نمی‌دهد.

وی یادآور شد: با این روش جدیدی که در پیش گرفته شده حرکت ارزشمند و بزرگی برای احیای وقف شکل گرفته که موجب افزایش توانایی وقف در حوزه اقتصادی (اقتصاد نوین) و افزایش میزان اعتماد مردم به وقف و بهره‌مندی بیشتر آنها از برکات وقف شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان تصریح کرد: با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی در سازمان اوقاف جریان وقف کاملاً متحول شده و به سمت بهره‌وری و استفاده بهینه و خدمت بیشتر به جامعه رفته است. 

حجت‌الاسلام مسعودی با تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی فرهنگ وقف برای مردم و مسئولان ادامه داد: اهتمام همه پرسنل در اوقاف این است که اجازه ندهیم حتی ذره‌ای از حقوق وقف در جایی ضایع شود. 

وی بیان کرد: ترویج فرهنگ وقف باعث افزایش وقف جدید می‌شود، در گذشته میزان وقف‌های نوین کمتر بود؛ امروزه اما وضعیت تغییر کرده و شاهد افزایش میزان وقف به ویژه وقف جدید هستیم چون مردم بر این باور هستند آنچه را وقف کردند، به حقیقت نیت عمل می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان با انتقاد از تعرض برخی دستگاه‌های دولتی به موقوفات عنوان کرد: مسئولان متأسفانه با فرهنگ وقف آشنا نیستند و چون اطلاع ندارند، در قبال وقف و موقوفات احساس مسئولیت نمی‌کنند؛ خیلی مواقع به املاک موقوفات دست‌درازی و آن را از حیز انتفاع خارج می‌کنند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعودی افزود: مردم به صورت ملموس برکات وقف را حس نمی‌کنند ولی اگر به آنها گفته شود با رغبت سراغ وقف می‌آیند.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان با بیان این که بیش از ۸۰۰ نوع نیت وقف شناسایی و ثبت شده اضافه کرد: کمک به تحصیل دانش آموزان و دانشجویان بی بضاعت و کم بضاعت، کمک به خانواده های بی سرپرست و بدسرپرست، تأمین هزینه دارو و درمان خانواده‌های نیازمند، فعالیت مجموعه‌های خیریه، فعالیت مجموعه‌های جهادی با وقف زمان افراد از جمله برکات وقف است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعودی بیان کرد از برکت وقف بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیادی در سراسر کشور داریم که به مردم خدمت می‌کنند؛ به برکت وقف هزینه‌های دارو و درمان، تهیه جهیزیه و اسکان زوج‌های جوان فراهم شده است.

وی اظهار کرد: به برکت موسسات و شرکت‌های دانش بنیان بسیاری از موقوفاتی که بلااستفاده بود وارد چرخه سرمایه‌گذاری شدند؛ آنها به کمک مراکز دانش بنیان آمده و موقوفات را رونق دادند. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان گفت: تلفیق شرکت‌های دانش‌بنیان و وقف باعث شده که نخبگان دیگر به فکر مهاجرت نباشند؛ حتی تحریم‌ها به واسطه همین کار خنثی شده است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعودی تصریح کرد: یکی از نکاتی که باید در بقاع متبرکه مدنظر داشته باشیم، تهیه و تأمین منابع درآمدی است؛ موقوفات تا زمانی که منبع درآمد پایداری نداشته باشند، نمی‌توانند به مراکز و قطب فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند‌. 

وی با بیان اینکه بقاع متبرکه هزینه‌های کلانی دارند، گفت: باید برای بقاع متبرکه برنامه‌ریزی کرد و برای این کار هم باید هیأت امنای متخصص داشت.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهدای جهیزیه به ۲۰۰۰ زوج کهگیلویه و بویراحمد
  • بهره‌برداری از ۱۲ طرح و اهدای جهیزیه در زندان‌های هرمزگان
  • بهره برداری از ۱۲ طرح و اهدای جهیزیه در زندان‌های هرمزگان
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • کمک میلیاردی یک موسسه خیریه به نیازمندان قزوینی
  • رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه در حرم حضرت معصومه (س) برگزار می شود
  • هفتمین کاروان کمک‌های مصر راهی غزه شد