Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: پشت صحنه واقعیت جامعه این است که ارتباطاتی که به عنوان واقعیت پذیرفتیم تا چه حد خانواده‌ها را دچار تنش کرده و چه افراد خوب و متعهد که زندگیشان به آتش کشیده شده است.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ «امیرحسین بانکی‌پور» استاد دانشگاه و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، با اشاره به اینکه روابط بی‌محابا باعث شده که جوان‌ها به کلی قید ازدواج را بزنند، تصریح کرد: پشت صحنه واقعیت جامعه این است که ارتباطاتی که به عنوان واقعیت پذیرفتیم تا چه حد خانواده‌ها را دچار تنش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونه انسان‌های متعهد هم دچار خیانت می‌شوند؟

بانکی‌پور در پاسخ به این سؤال که «با این تئوری که ارتباطات کاری به احتمال زیاد به وابستگی عاطفی منجر می‌شود در این صورت همه ارتباطات کاری زیر سؤال می‌رود» عنوان کرد: یک‌سری امور به صورت عقلایی، شرعی و عرفی مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما یک سری موضوعات هست که به ما گوشزد می‌کنند و می‌گویند این شرایط آسیب‌زا و خطرزاست ولو اینکه تو بار‌ها در این شرایط قرار گرفته باشی و اتفاقی ایجاد نشده باشد، فرق بین آدمی مثل من که بار‌ها و بار‌ها شاهد مورد‌هایی بودم که فرد بسیار خوب و متعهد چگونه زندگی‌اش به آتش کشیده شده با کسی که فقط تجربیات فردی خودش و اطرافیانش را دیده در این است که من کاملاً متوجه خطر این روابط هستم.

تفاوت ارتباطات آسیب‌زا با دیگر ارتباطات زن و مرد

وی در خصوص تفاوت ارتباطات آسیب‌زا با دیگر ارتباطات اظهار کرد: معیار حق و باطل نه انتخاب جامعه است و نه انتخاب اکثریت افراد، ممکن است که ما به نتیجه برسیم که سیگار ضرر دارد، ولی در جامعه‌ای باشیم که اکثریت سیگار می‌کشند، این هیچ چیز از زیان سیگار کم نمی‌کند، در ارتباط هم اینکه من اخلاق همسرم را می‌شناسم و به او اطمینان دارم مانع از این نمی‌شود که او در ارتباطاتش دچار انحراف نشود، شما به عنوان مشاور مورد‌های مختلفی دیدید که یک مسئله چه زندگی‌هایی را از هم پاشیده است حالا تا من پیش شما می‌آیم می‌بینید این اتفاق در زندگی من هم می‌افتد به من هم هشدار می‌دهید، گاهی یک فردی به خاطر کار علمی که کرده و مورد‌هایی که دیده به ما اخطار می‌دهد و می‌گوید ممکن است برای شما به تجربه ثابت شده باشد که در روابط کاری نزدیک مشکلی ایجاد نشده، اما مورد‌های بسیاری هم بوده که مشکل ایجاد کرده این یک راه علمی است، چون آن فرد تخصصی پیدا کرده که در تجربه شخصی من نیست.

بدبینی دختر‌ها و پسر‌ها به هم در محیط دانشگاه زیاد است

این کارشناس خانواده همچنین یادآور شد: برای همین من به عنوان فردی که سال‌ها در محیط دانشگاهی است و به عنوان یک روانشناس عملکرد ضمیر ناخودآگاه را خوب می‌شناسم می‌دانم دانشجویانی که برای مدتی با هم کار علمی و دانشگاهی می‌کنند به احتمال خیلی بالا به هم وابسته می‌شوند، اشکالی ندارد می‌توانند ازدواج کنند، اما خیلی وقت‌ها اصلا تجانسی بین آن‌ها نیست و فقط وابستگی شدید ایجاد می‌شود. یک راهش هم خالق حکیم است، خداوند حکیم وقتی تأکید می‌کند که خلوت بین زن و مرد ممنوع است، از ما بهتر بر وجود ما واقف است. اتفاقا این روابط بی‌محابا باعث شده که جوان‌های ما به کلی قید ازدواج را بزنند، بدبینی که الان در محیط‌های دانشگاهی پسر‌ها و دختر‌ها به هم دارند بسیار زیاد است، چند وقت پیش به یک راننده تاکسی گفتم چرا ازدواج نمی‌کنی؟ گفت شما یک دختر پاک پیدا کن تا من ازدواج کنم، بدبینی که این آدم‌ها در ارتباطشان نسبت به جنس مقابل پیدا می‌کنند مثل این است که فرد با سرعت ۱۲۰ کیلومتر تصادف کرده و بعد کلا قید رانندگی را زده است.

توصیه‌های اسلام به روابط زن و مرد برای حفظ خانواده است

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان در پاسخ به این سؤال که «پس همیشه باید از ایجاد هر نوع رابطه‌ای بترسیم» گفت: ما ترس معقول و نامعقول داریم، ترس معقول را باید داشته باشیم و آن را یا علم باید به ما بگوید یا تجربه و یا شرع که کدام حریم‌ها خطرناک است، بعضی‌ها فکر می‌کنند که رعایت حریم زن و مرد برای ثواب آخرت است، نه برای این است که در همین دنیا بیشتر لذت ببریم و خانواده حفظ شود، تمام توصیه‌هایی که برای حفظ حریم در شارع مقدس تأکید شد برای حفظ خانواده است، خدای مهربان هیچ‌وقت نمی‌خواهد جلوی لذت و آرامش ما را بگیرد اگر شارع مقدس چیزی را ممنوع کرده، چون انسان را بهتر از ما می‌شناسد و می‌داند که آن چیزی است که لذت تو را ناکام می‌گذارد و آرامشت را بر هم می‌ریزد.

هروقت حریم‌های خدایی را کنار گذاشتیم دچار آسیب شدیم

وی همچنین بیان کرد: اگر جایی را اسلام منطقه ممنوعه دانسته و به ما هشدار داده، چون می‌داند که نقطه آسیب‌پذیر انسان است، ما هروقت حریم‌های خدایی را کنار گذاشتیم دچار آسیب شدیم، ما نمی‌گوئیم رابطه نداشته باشید، می‌گوئیم حریم‌هایی که خداوند قرار داده فقط برای آخرت نیست بلکه برای دنیای ماست، خانم مگر نمی‌خواهی در اجتماع باشی و کار علمی کنی، بگذار تو را به خاطر انسانیتت نگاه کنند نه به قصد لذت، اگر به مرد و زن می‌گویند این حد ارتباط را رعایت کن، برای این است که می‌خواهند آسیب روانی نبینند و آرامش‌شان حفظ شود. پشت صحنه واقعیت جامعه را هم ببینیم که ارتباطاتی که به عنوان واقعیت جامعه پذیرفتیم تا چه حد خانواده‌ها را دچار تنش کرده است.

بانکی‌پور در پایان تصریح کرد: همه آن هم بحث خیانت نیست، بخشی از آن هم مقایسه است، وقتی که من قرار باشد غیر از همسرم با خانم‌های متعددی هم‌کلام و همنشین شوم، درددل کنم و رابطه عاطفی داشته باشم ولو اینکه همه حریم‌های اخلاقی را هم رعایت کنم بعد از مدتی مقایسه می‌کنم که انگار فهم آن خانم از همسر من بیشتر است، آن یکی بیانش زیباتر است، جامعه را باید به صورت عام نگاه کرد همسران همه زیبا نیستند، همه سازگار و خوش‌اخلاق نیستند، همه عاقل نیستند، اگر جامعه‌ای تعریف کردیم که در آن خانم و آقا بتوانند کنار همسرشان با افراد دیگری ارتباطات اجتماعی داشته باشند فقط کافی است که جذابیت افراد دیگری از جذابیت همسر من بیشتر باشد.

منبع: فارس

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خیانت زن و مرد حریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۴۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است

مهدی نوید ادهم   در گردهمایی مدیران و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق سیستان و بلوچستان، این استان را استانی با موقعیت استثنایی در نظام حکمرانی کشور عنوان کرد و گفت: این استان دارای فرصت‌ها و تهدیدهای متعددی است.

وی مهمترین فرصت‌های سیستان و بلوچستان را نیروی انسانی، منابع و تاریخ پر افتخار این استان بیان کرد و افزود: تهدید عدم توسعه یافتگی استان و رنج مضاعف مردم در این مقوله را نیز نباید فراموش کرد.

رئیس کمیسیون مدرسه یاری جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ادامه داد: آموزش و پرورش نقاط آسیب پذیری دارد که یکی از مصادیق آن در سیستان و بلوچستان فاصله معنادار شاخص‌های مختلف آموزشی و تربیتی با میانگین کشوری است.

وی بیان کرد: این کمیسیون با هدف کمک به شاخص‌های آموزشی و تربیتی و فضاها، کارگروه خاص سیستان و بلوچستان را تشکیل داده و به دنبال بهره‌گیری از ایده‌ها، اندیشه‌ها، افکار و برنامه‌های همه صاحب نظران در مسیر توانمندسازی نیروی انسانی و کمک به مدارس این استان خواهد بود.

نوید ادهم خاطرنشان کرد: یکی از بدیهیات در مسیر تحقق اهداف مدرسه یاری، لزوم هماهنگی و برنامه‌ریزی برای ورود خیرین و گروه‌های جهادی در مناطق و شهرستان‌ها با هدف رعایت عدالت در این مقوله خواهد بود.

وی گفت: موضوع مهم و مورد انتظار خیرین در هر منطقه و شهرستانی، مشارکت، همراهی و پای کار بودن مردم در کنار آنان خواهد بود تا مقوله حضور خیرین عزیز اثربخش‌تر از گذشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • انتقاد تند یک امام جمعه از واگذاری تیم استقلال به هلدینگ خلیج فارس /چرا سرمایه این هلدینگ خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود /این خیانت است
  • نباید اجازه دهیم کارگران دچار رنج شوند/ لزوم پرداخت به موقع حقوق
  • دادستانی انتظامی قضات جوان، مومن و متعهد را به جامعه معرفی می کند 
  • اجرای طرح حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه | وظایف را انجام ندهیم، جامعه به بی‌حیایی دچار می‌شود
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • دادستانی انتظامی قضات جوان، مومن و متعهد را به جامعه معرفی می کند
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است