Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: هر واگذاری که به بخش خصوصی انجام شده تمام نهاد‌های نظارتی بلافاصله مداخله کرده و با کمال تاسف شاهدیم که به دنبال لغو بسیاری از واگذاری‌ها هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نود و نهمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی با حضور علیرضا رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی و فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی آغاز بکار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه به بررسی مشکلات سیاستی نحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات سال ۹۹ از جمله محدودیت‌های واردات در مقابل صادرات و همچنین مشکلات تعیین نرخ پایه‌های صادراتی و پیشنهاد محاسبه ریالی ارزش ریالی پایه‌های صادراتی پرداخته شد.

غلامحسین شافعی امروز در نود و نهمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به جلسه امروز شورای اصل ۴۴ گفت: در ارتباط با سیاست‌های اصل ۴۴رو خصوصی سازی هیچ کس در کشور نمی‌تواند ادعا کند که از روند آن راضی بوده است که در راس این نارضایتی مقام معظم رهبری قرار دارند و در جامعه نیز شاهد این نارضایتی هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان داشت: از آنجا که عضو هیات واگذاری بوده ام میدانم که علیرغم تمام تلاش‌های انجام شده هر چه واگذاری به نهاد‌های دولتی، شبه دولتی و رد دیون بوده همه چیز با عافیت تمام شده و هیچ نوع اعتراضی نبوده است.

شافعی اظهار داشت:، اما هر واگذاری که به بخش خصوصی انجام شده تمام نهاد‌های نظارتی بلافاصله مداخله کرده و با کمال تاسف شاهدیم که به دنبال لغو بسیاری از واگذاری‌ها هستند.

وی با بیان اینکه با این وضعیت کسی نمی‌تواند اعتماد کند و در خصوصی سازی شرکت کند افزود: لذا استدعا دارم در مورد این مساله فکری شود. الان مرتب سوگلی پروری است و نهاد‌های دولتی و شبه دولتی رقیب مخرب بخش خصوصی هستند لذا ضروری است که در این مورد تغییر رویه داده شود در غیر این صورت باید خصوصی سازی را فراموش کرد.

شافعی در پایان این جلسه با انتقاد به همتی گفت: شما در تلویزیون جمهوری اسلامی ایران اعلام کردید که یکی از مسائل و مشکلات قیمت ارز، ۲۷ میلیارد دلار ارزی است که صادرکنندگان به کشور بازنگردانده‌اند، در حالی که اکنون اشاره می‌کنید که این موضوع باعث افزایش قیمت ارز نیست و تحریم‌ها بر افزایش قیمت ارز اثرگذاشته است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان داشت: با بیان این مسائل اینگونه به مردم القا شد که تمام گناهان این مملکت بر دوش صادرکنندگان کشور است، این در حالی است که ما واقعا می‌خواهیم کمک کنیم تا مشکلات حل شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بخش خصوصی بخش دولتی خصوصی سازی فرهاد دژپسند علیرضا رزم حسینی عبدالناصر همتی بانک مرکزی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم خاکی گفت: کاروانسرای ینگی امام یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان البرز است که سال گذشته همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در پرونده کاروانسراهای ایرانی به ثبت جهانی رسید.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه شرایط بنای کاروانسرا اکنون به گونه‌ای است که به مرمت نیاز دارد، ادامه داد: باید هر چه سریع‌تر نسبت به این امر اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان برای مرمت کامل این بنا نیاز است، گفت: اعتبارات ناچیزی هر ساله برای مرمت بخش‌هایی از این بنا در نظر گرفته می‌شود که جوابگوی نیاز مرمتی آن نیست.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز بیان کرد: بنابراین اولویت واگذاری این بنا به بخش خصوصی است تا یک بار به صورت کامل مرمت بنا انجام شود.

وی گفت: کاروانسرای ینگی امام از لحاظ موقعیت قرارگیری و دسترسی یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل به اقامتگاه یا گذر فرهنگی به عنوان محلی برای برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و بازارچه صنایع دستی و فرهنگی در راستای حمایت از تولید ملی است.

کد خبر 6089688

دیگر خبرها

  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • بعد از واگذاری سرخابی ها به بخش خصوصی؛ پرسپولیس و استقلال تذکر گرفتند!
  • خصوص واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!