Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@07:53:57 GMT

اجرای طرح «کوچ» در مدارس گیلان

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۴۵۴۱

اجرای طرح «کوچ» در مدارس گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: طرح کنترل وزن و چاقی دانش آموزان (کوچ) با هدف افزایش فعالیت‌های بدنی، عادات غذایی مناسب و ارتقای سبک زندگی سالم از امروز در همه مدارس گیلان آغاز شد.

محمد رحمتی در آیین افتتاحیه استانی طرح کوچ در یکی از مدارس رشت، درباره نحوه اجرای این طرح در حوزه سلامت اظهار کرد: طرح کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان در دو مرحله ابتدا از ۲۶ مهر تا ۱۵ آبان و همچنین از اول تا ۱۵ اسفند سال جاری اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای طرح ملی کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان (کوچ) در گیلان افزود: غربالگری و تعیین شاخص توده بدنی دانش‌آموزان در دو مرحله، جلب حمایت و همکاری تمامی ذینفعان به ویژه مدیران، معلمان، کارکنان، دانش‌آموزان و والدین، ایجاد تغییر رفتار و سبک زندگی دانش‌آموزان به سبک زندگی فعال و سالم، کمک به حفظ وضعیت دانش‌آموزان دارای وزن طبیعی و متناسب و کمک به بهبود وضعیت دانش‌آموزان لاغر و کم وزن از اهداف اجرای این طرح است.

رحمتی افزود: در این طرح با شناسایی دانش‌آموزانی که اضافه وزن دارند و اجرای برنامه‌های تشخیصی و پیگیری‌های بعدی، تلاش می‌شود دانش‌آموزان به شرایط ایده آل جسمی و روحی دست یابند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به ضرورت همکاری‌های دو جانبه آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: در شرایط کرونایی با استفاده از شبکه شاد زمینه سنجش سلامت دانش‌آموزان را با بارگذاری سامانه‌های علمی و طبی فراهم می‌کنیم.

رحمتی گفت: در طرح ملی کنترل وزن و چاقی در نهایت به دانش‌آموزان موفق در کاهش وزن «با همکاری و امضاء تفاهمنامه با محیط زیست» نهال اهدا می‌شود تا در منزل، محله یا مدرسه غرس کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانش آموزان اجرای طرح کوچ کنترل وزن و چاقی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۴۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند