Web Analytics Made Easy - Statcounter

قیمت مرغ در یک ماه گذشته به سمت و سویی رفت که روند افزایشی آن ستاد تنظیم بازار استان خراسان رضوی را بر آن داشت تا در جلسه‌ای به موضوع قیمت مرغ بپردازد. در نهایت خروجی این جلسه به تصویب قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان برای هر کیلو گوشت مرغ انجامید، این نرخ در حالی مصوب شد که همان روزها مرغ با حداقل فاصله ۲ تا ۳ هزار تومان نسبت به قیمت تصویب شده ستاد تنظیم بازار فروخته می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشم رسائی‌فر/

قیمت مرغ در یک ماه گذشته به سمت و سویی رفت که روند افزایشی آن ستاد تنظیم بازار استان خراسان رضوی را بر آن داشت تا در جلسه‌ای به موضوع قیمت مرغ بپردازد. در نهایت خروجی این جلسه به تصویب قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان برای هر کیلو گوشت مرغ انجامید، این نرخ در حالی مصوب شد که همان روزها مرغ با حداقل فاصله ۲ تا ۳ هزار تومان نسبت به قیمت تصویب شده ستاد تنظیم بازار فروخته می‌شد. با این حال کار توزیع مرغ با قیمت مصوب در برخی از فروشگاه‌ها که بیشتر آن‌ها زنجیره‌ای بودند در نقاط مختلفی از شهر مشهد ادامه داشته و تا حدودی در حال حاضر نیز ادامه دارد. در حال حاضر که قیمت گوشت مرغ در بازار نزدیک به ۲۵ هزار تومان است و عملاً مرغ در بسیاری از فروشگاه‌ها با اختلافی حدود ۱۰ هزار تومان با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار در هر کیلو عرضه می‌شود شنیده می‌شود برخی از فروشندگان سودجودیی که مرغ با قیمت مصوب ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومانی برای عرضه به مردم دریافت می‌کنند به واسطه فاصله قیمتی که این مرغ با قیمت‌های کف بازار دارد مقدار کمی از مرغ با قیمت مصوب را با همان قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان به مشتری فروخته و باقیمانده را با قیمت‌هایی خیلی بالاتر از نرخ مصوب به فروش می‌رسانند!

•       داستان عجیب و غریب فروش مرغ با نرخ مصوب

شریفی یکی از شهروندان مشهدی ضمن گلایه از شرایط موجود در نحوه عرضه گوشت مرغ با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار گفت: چند روز پیش برای خرید گوشت مرغ به بازار مراجعه کردم قیمتی که برای هر کیلو مرغ فروشنده به من اعلام کرد ۲۳ هزار تومان بود من که قصد خرید چند عدد مرغ را داشتم در حال حساب و کتاب بودم که دیدم ماشین حمل گوشت مرغ سر رسید و کارگران در حال تخلیه گوشت مرغ از این ماشین شدند. وقتی از فروشنده پرسیدم داستان این مرغ‌ها چیست گفت این مرغ قیمت مصوب دارد و هر کیلو ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد. خوشحال شدم و گفتم پس از این مرغ به من بدهید اما جواب فروشنده منفی بود و گفت فقط یک یا دو عدد از آن‌ها را می‌توانیم به هر نفر بفروشیم.

وی ادامه داد: همان سهمیه‌ای که برای من در نظر گرفتند را گرفتم اما وقتی که می‌خواستم از آنجا بروم به صحنه‌ای عجیب برخورد کردم؛ نخست اینکه در عین ناباوری متصدی فروشگاه در حال انتقال مرغ‌های نرخ مصوب به مکانی در پشت مغازه‌اش بود در حالی که باید این مرغ در دسترس مردم قرار می‌گرفت، دوم اینکه فردی که گویا از آشنایان متصدی فروشگاه بود تعداد زیادی حدود ۱۰۰ قطعه مرغ با قیمت ۱۵هزار و ۵۰۰ تومانی گرفت و داخل ماشینش گذاشت و رفت! من مانده بودم با تعجب که چرا این حجم از مرغ اول باید به پشت مغازه برده شود و دوم چطور وقتی فروشنده به من گفت به هر نفر یک یا دو قطعه مرغ بیشتر نمی‌توانیم بدهیم این همه مرغ را به آشنای خودش داد!؟

شهروند دیگری نیز با انتقاد از نبود نظارت بر عملکرد عاملان توزیع مرغ با نرخ مصوب گفت: گویا داستان فروش مرغ با قیمت مصوب مثل همان دلار ۴هزار و ۲۰۰ تومانی است که برخی‌ها با رانت و زد و بند گرفته‌اند و با هر قیمتی که دوست دارند کالایی که وارد کردند را به مردم می‌فروشند که در حال حاضر مرغی که سهمیه است و باید به قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته شود به این سرنوشت دچار می‌شود.

•       برخورد با متخلفان در دستور کار است

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در پاسخ به این پرسش که چه اقدامی برای برخورد با سودجویان در بازار عرضه گوشت مرغ صورت گرفته است به قدس گفت: آنچه مسلم است ما بدون قیمت‌های مصوب ابزار نظارتی دیگری نداریم طبق آنچه ستاد تنظیم بازار اعلام کرده قیمت مرغ ۱۵هزار و ۵۰۰ تومان است که با هماهنگی و همراهی فروشگاه‌های زنجیره‌ای در نقاط مختلف شهر مشهد به ویژه مناطق کم‌برخوردار این اتفاق افتاده و مرغ با همان قیمت به دست مشتری رسیده است.

محمدجواد ساعدی ادامه داد: اما اینکه در حال حاضر قیمت مرغ در بازار با قیمت مصوب فاصله دارد به شرایط تولید و توزیع برمی‌گردد. وقتی مرغ زنده در مرغداری‌ها با قیمت ۱۷ هزار تومان خریداری می‌شود چگونه باید با قیمت ۱۵هزار و ۵۰۰ تومان فروخته شود هر چند که مرغدارانی که نهاده با نرخ پایین گرفتند باید مرغ تولیدیشان را به گونه‌ای روانه بازار کنند که با همان قیمت مصوب به دست مشتری برسد. در همین راستا همکاران ما رصد قابل ملاحظه‌ای در روزهای گذشته از نحوه فروش داشتند و برخوردهای زیادی نیز با متخلفان صورت گرفته است و این آمادگی وجود دارد که همشهریان موارد تخلف از جمله تخلفات سودجویانه برخی از فروشندگان را به ما گزارش کنند تا در اسرع وقت با آن‌ها برخورد شود، ما این آمادگی را داریم که چنانچه مواردی گزارش شود از تمام اهرم‌های لازم برای مقابله با سودجویی متخلفان استفاده کنیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قیمت مرغ تخم مرغ قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان ستاد تنظیم بازار مرغ با قیمت مصوب حال حاضر فروشگاه ها هزار تومان گوشت مرغ نرخ مصوب قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۴۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار

در دومین جلسه کمیته اقدام مشترک ستاد تنظیم بازار استان اعضا بر لزوم کیفی سازی نظارت‌ها بر واحد‌های خرده فروشی و تشدید بازرسی‌ها بر واحد‌های تولیدی تاکید کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در حاشیه این جلسه گفت: در این جلسه نمایندگان سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف گزارش‌های عملکرد بازرسی‌های صورت گرفته از سوی دستگاه‌های خود را ارائه کردند.

نوراللهی افزود: بر اساس قانون انتزاع نظارت و بازرسی برواحد‌های خرده فروشی از سازمان جهاد کشاورزی به سازمان صمت انتقال یافت و امید است کیفی سازی بازرسی‌ها وتشدید نظارت‌ها در دستور کار قرار گیرد.

دبیر این جلسه نیز گفت: در حوزه تشکیل پرونده‌های بازرسی مهم ملی جایگاه خوبی در کشور نداریم و امید است با همکاری دستگاه‌های نظارتی بتوانیم علاوه بر نظارت بر واحد‌های خرده فروشی، بازرسی‌های ویژه از واحد‌های تولید و بنکداری‌های عرضه کننده کالا‌های اساسی مردم که نقش بازدارنده در بروز تخلفات دارد، داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • شرایط فروش قسطی جک J۴ و کی ام سی T۸ اعلام شد
  • عرضه روایت ترس سربازرس مگره در بازار نشر
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • ثبت بیش از ۲۰۰ پایش از بازار مینوشهر