Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا ناجی رئیس مرکز ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری درباره گسترش ویروس کرونا و وضعیت هشدار دهنده تهران اظهار کرد: از مردم تقاضا می‌کنیم به شدت شیوه نامه‌های بهداشتی را جدی بگیرند و به راحتی از کنار آن عبور نکنند. تهران در معرض وضعیت قرمز و هشدار دهنده‌ای قرار گرفته است.

او افزود: در حال حاضر کادر درمان بسیار خسته است اگر به همین صورت ادامه پیدا کند دیگر نیرویی به اندازه کافی برای روز‌های آتی نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حرف از کادر درمان که در میان می‌آید تنها پزشکان محسوب نمی‌شوند بلکه تمام افرادی که در مراکز درمانی کار می‌کنند مورد صدمه و آسیب قرار گرفته اند.

ناجی بیان کرد: ما باید از دورهمی‌های آخر هفته و تعطیلاتی که به سفر ختم می‌شود، حتی از رستوران رفتن هایمان، تجمعات بی دلیل خودداری کنیم. بعضی از مراسم‌ها و تجمعات قابلیت رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را ندارند به طور مثال در مدارس چگونه می‌توان به کودکانی که تازه وارد مدرسه شده اند و آشنایی ندارند بگوییم ماسک بزنند و در کل ساعات حضور در مدرسه ماسک خود را برندارند.

بیشتر بخوانید

وضعیت بحرانی تهران به دلیل افزایش آمار فوتی‌های کرونا
او افزود: افراد باید هر گونه علائم سرماخوردگی را بدون شک نشانه ابتدایی بروز ویروس کرونا بدانند، مگر این که خلاف آن ثابت شود. در واقع همراهی این ۲ ویروس با هم شرایط را کمی سخت‌تر می‌کند، اما با رعایت نکات بهداشتی و زدن ماسک کمی شرایط نسبت به سال‌های قبل که آنفلوانزا شیوع پیدا می‌کرد، بهتر خواهد شد.

ناجی بیان کرد: خوشحالیم که دوباره محدودیت‌ها هرچند دیر، ولی مجدد اعمال شده است. ما باید از تجمعات بی دلیل دوری کرده و به خوبی تمام شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنیم.

او گفت: با توجه به این موضوعات هنوز به خوبی نتوانستیم شرایط را کنترل کنیم. بنده اعتقادی به موج دوم و سوم ندارم بلکه ما همچنان داریم آسیب‌های همان موج اول را می‌بینیم. تعریف از موج به این معناست که باید بیماری را کنترل کرده و منتظر باشید که ببینیم مجددا بروز می‌کند یا خیر. اگر ما نتوانیم موج ابتدایی بیماری را در همان مرحله اول کنترل کنیم، نمی‌توانیم اصلاح موج دوم و سوم را به کار ببریم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا پارسی خبر علائم کرونا سرماخوردگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • نکونام، ناجی اوسمار می شود؟ | قرار مهم در باشگاه پرسپولیس لغو شد
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • کار آلگری در یوونتوس را تمام شده بدانید!