Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح الله حقیقی روز سه شنبه در پیامی به مناسبت روز ملی صادرات با تاکید بر اینکه امروزه توسعه اقتصادی بدون توسعه تولید صادرات‌گرا ممکن نیست افزود: به ‌دلیل اهمیت بالا، این موضوع هم اکنون به ‌عنوان یکی از اولویت‌های کشور در نظر گرفته شده است.
وی یادآورشد: در راستای تحقق بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر نامگذاری سال با عنوان "جهش تولید"،‌ توجه بیش از پیش به تولید ملی و افزایش صادرات غیرنفتی ضرورت دارد و لزوم توجه به اقتصاد بدون نفت در این سال بعنوان یکی از راهکارهای اقتصاد مقاومتی در کشور به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حقیقی افزود: کشوری که اقتصاد آن حول محور تک محصولی بچرخد، در تحولات اقتصادی بیشتر در معرض خطر بوده و در این بحران‌ها و تحولات ضربه‌پذیرتر خواهد بود، از این رو توجه به صادرات غیرنفتی و توسعه آن در بخش‌هایی نظیر صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات می‌تواند کشورمان را از جریان تحولات و بحران‌های مختلف جهانی در امان نگه دارد و حاصل آن رشد اقتصادی و افزایش سطح تولیدات، توسعه اشتغال و رفع بیکاری، افزایش درآمد سرانه و بهبود وضع معیشتی جامعه، کاهش کسری تجاری کشور، تقویت پول ملی، بهبود کیفیت و تنوع تولیدات داخلی، صدور ارزش‌های فرهنگی ایرانی و اسلامی و ... خواهد بود تا آنجا که به صادرات، عنوان موتور محرکه اقتصاد لقب داده‌اند.
وی اظهار داشت: استان زنجان به لحاظ قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیت و برخورداری از آزادراه و راه آهن و همجواری با استان های مهم صنعتی کشور به خصوص تهران از امتیاز ویژه ای در توسعه صادرات برخوردار است و وجود واحدهای صنعتی قوی در صنایع معدنی، برق و الکترونیک، نساجی، آی.تی و مواد غذایی، برخورداری از پتانسیل های آبی و ظرفیت های مناسب معدنی، دسترسی به شبکه های قوی انتقال برق، گاز و نفت و نزدیکی به بازارهای مصرف داخلی و خارجی،زنجان را به یکی از استان های توانمند در امر صادرات مبدل ساخته است.
استاندار زنجان گفت: در این راستا استان زنجان تلاش دارد تا در زمینه جذب سرمایه گذاران خارجی جزء استانهای پیشرو به شمار آید به طوریکه با توجه به وجود فرصت‌ها و پتانسیل های استان، شاهد رشد روز افزون این سرمایه گذاری ها در آن هستیم، که در این راستا حمایت جدی از سرمایه گذاران و تسهیل روند سرمایه گذاری در سر لوحه کار مدیران استان قرار دارد.
حقیقی تصریح کرد: روز ملی صادرات سمبلی برای ارج نهادن به تلاش‌های صادرکنندگان برای نفوذ و حضور در بازارهای جهانی است، چرا که صادرات تجلی قدرت و توانمندی سخت افزاری و نرم افزاری اقتصاد یک کشور است و ریشه در تولید و فضای کسب و کار آن دارد و فرصت ارزشمندی است از تلاش‌های همه تجار، بازرگانان، صنعتگران، فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان، کار آفرینان و صادر کنندگانی که در امر صادرات اهتمام می ورزند و ماحصل تلاش خود و کارکنانشان را به بازارهای جهانی عرضه می دارند و سهم کشور عزیزمان ایران را در عرصه رقابت اقتصادی جهان افزایش می دهند تشکر کرده و برای همه این عزیزان آرزوی توفیق دارم.

برچسب‌ها توسعه صادرات جهش تولید اقتصاد مقاومتی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه صادرات جهش تولید اقتصاد مقاومتی زنجان توسعه صادرات جهش تولید اقتصاد مقاومتی زنجان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۷۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی زاده صبح یکشنبه در نشست با اساتید دانشگاهی و نخبگان و متخصصین حوزه اقتصاد و دریا گفت: سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری در ۹ بند نقشه راهی است که مسئولان ارشد ملی و استانی باید اهتمام لازم را با یک برنامه ریزی مدون، محور توسعه استان قرار دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر افزود: استان بوشهر با دارا بودن حدود ۹ هزار کیلو متر مرز آبی با خلیج فارس و همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس از اهمیت سوق الجیشی و اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، استانی که به واسطه موقعیت استراتژیک و داشتن منابع مختلف یکی از منابع تولید ثروت محسوب می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: استفاده از نخبگان دانشگاهی جهت استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد دریا در استان امری ضروری است که حلقه مفقوده را شناسایی و با استفاده از تجارب کشورهای موفق نسبت به احصا آن اقدام کنند.

احمدی زاده افزود: استان بوشهر استانی با ظرفیت کرانه‌ای و پس کرانه و استفاده از حوزه‌های گردشگری دریایی، شیلات، صنایع فراساحل، بنادر، صنایع کشتی سازی و حمل و نقل دریایی می‌تواند به هاب منطقه تبدیل شود.

توسعه آبزی‌پروری

مدیر طرح ملی تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس گفت: یکی از مغفول مانده‌های حوزه استان بوشهر صنعت نوین آبزی پروری است و با توجه به خشکسالی مستمر، کاهش منابع آب شیرین سطحی و زیرزمینی و ترجیح مصرف این منابع در آب شرب، تنها گزینه پایداری با رشد آبزی پروری کشور، پرورش ماهی در قفس است.

احمدی زاده ادامه داد: سازمان شیلات ایران تولید ۲۰۰ هزار تن انواع ماهی در قفس را در پایان برنامه ششم توسعه پیش بینی کرده بود و محقق نشد و در برنامه هفتم توسعه نیز پیش بینی به ۵۰۰ هزار تن رسیده است که با صنعت قدیمی و عدم بروز رسانی و عدم تولید فناوری یا انتقال تکنولوژی محقق نخواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: در حال حاضر کشورهایی همچون نروژ، استرالیا، ایتالیا، چین و کشورهای آسیای شرقی پیشتاز هستند که کشور ما نیز برای تأمین امنیت غذایی کشور نیازمند تولید فناوری یا انتقال فناوری با کمک دانشگاهیان و نخبگان است.

وی بیان کرد: متأسفانه روند پیش بینی سازمان شیلات ایران و مجموعه‌های حاکمیتی موفق نبوده‌اند و باید کار به مجموعه‌های علمی که وظیفه و ظرفیت تولید فناوری را دارند جهت تولید فناوری و تکنولوژی در صنعت آبزی پروری و حوزه‌های دیگر اقتصاد دریا محور که پیشران هستند واگذار شود.

احمدی زاده در پایان گفت: در برنامه پیش بینی شده باید الزامات بازار، سرمایه گذاری، تسهیلات بانکی، نیروی متخصص، تأمین سایت‌های پشتیبان ساحلی، ماهیان بومی با رویکرد اصلاح نژادی، شناورها و تجهیزات مورد نیاز، مراکز تکثیر، تأمین مولدین، لارو و بچه ماهی و غذای آبزیان مورد توجه ویژه قرا گیرد.

کد خبر 6090746

دیگر خبرها

  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • وزیر اقتصاد راهی عربستان می‌شود
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه