Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا وارثی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس اصول ۲۱ و۲۹ قانون اساسی، ماده واحده قانون تشکیل سازمان بهزیستی کشور در سال ۱۳۵۹، قانون حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست  مصوب  ۱۳۹۲، حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست معرفی شده از سوی مراجع قضایی برعهده سازمان بهزیستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت:  براساس سیاست های جاری این سازمان، مراقبت و پرورش کودکان یاد شده در قالب ۲ برنامه مراقبت در خانواده زیستی و مراقبت در مراکز  شبانه روزی صورت می گیرد.
وی افزود: این کودکان از سن نوزادی تا ۱۸ سالگی و به بالا در مراکز شبانه روزی نگهداری و مورد حمایت قرار می گیرند. 
این مسوول با اشاره به هدف از تشکیل این مراکز،اظهار داشت: تامین شرایط زندگی سالم و با کرامت کودکان و نوجوانان براساس الگوی اسلامی-ایرانی، تربیت و پرورش کودکان و نوجوانان از طریق ارتقای توانمندی های آنان در ابعاد فرهنگی، اجتماعی واقتصادی در این مراکز مورد توجه جدی قرار دارد.
وارثی با اشاره به اینکه در بهزیستی استان قزوین پنج مرکز نگه داری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست فعالیت می کند، افزود:  شیرخوارگاه حلیمه (س)، خانه کودکان ونوجوانان گلبرگ، خانه کودکان و نوجوانان ارغوان، خانه کودکان ونوجوانان امام علی(ع) و خانه کودکان و نوجوانان امام حسن مجتبی (ع) پنج مرکزی هستند که در این زمینه فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه خانواده هایی که می خواهند تربیت و پرورش این فرزندان را بر عهده بگیرند باید واجد شرایط لازم که قانون تعیین کرده است باشند،افزود: تابعیت ایرانی، سن بیش از ۳۰ سال حداقل یکی از زوجین، مقید بودن به انجام واجبات و ترک محرمات، نداشتن محکومیت جزایی موثر با رعایت موارد مقرر در قانون مجازات اسلام و تمکن مالی شرایطی است که متقاضیان باید از آن برخوردار باشند.
این مسوول یادآور شد: از ابتدای سال  جاری تا به امروز سه کودک بد و بی سرپرست در استان قزوین به عنوان فرزند خوانده، تحویل خانواده متقاضی فرزندخواندگی شده است.

برچسب‌ها تعلیم و تربیت کودک استان قزوین سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعلیم و تربیت کودک استان قزوین سازمان بهزیستی کشور تعلیم و تربیت کودک استان قزوین سازمان بهزیستی کشور اخبار کنکور کودکان و نوجوانان خانه کودکان استان قزوین بی سرپرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۷۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت

 سیدمحمدجواد حسینی گفت: در ماه مبارک امسال برای نخستین بار در سطح گسترده روایت ها، موضوعات و مسائل جامعه هدف، مددجویان، همکاران، خدمت گیرندگان، خدمت دهندگان در راستای جهاد تبیین و شناخت بیش از پیش سازمان معرفی شد و به مدت یک ماه علاوه بر جلب مشارکت‌های نقدی مردم، بسیاری از نظام مسائل خاص افراد دارای معلولیت، ایتام، بانوان سرپرست‌خانوار، کودکان کار، مادران و پدران فداکار در رسانه ملی روایت و بیان شد.

وی افزود: در این ماه مبارک به میزان قابل توجه‌ای رسانه ملی به افراد دارای معلولیت، مددجویان سازمان بهزیستی و مسئله آسیب‌های اجتماعی در برنامه‌های مختلف پرداخت و مخاطبان با نظام مسائل مددجویان سازمان بهزیستی آشنا شدند.

حسینی در زمینه بستر‌های دریافت مشارکت‌های مردمی گفت: امسال به روز رسانی و نوآوری بستر‌های مشارکت مردم، مانند راه اندازی برخی درگاه ها، اتصالات با برخی شتاب‌دهنده‌ها و راه اندازی درگاه مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی به نشانی mosharekat.behzisti.ir صورت گرفت.

وی اظهار امیدواری کرد: در سالی که به نام مشارکت مردم مزین شده‌است، بتوانیم با استفاده از بستر‌های نوین و ایجاد ارتباط مؤثر نسبت به استفاده بیش از پیش از ظرفیت‌ها و منابع مردمی و گروه‌های غیردولتی اقدام کنیم.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی شهر تهران نیز درباره کمک‌های مردمی به مددجویان گفت: ۱۷ میلیارد ریال فطریه بین مددجویان و جامعه هدف بهزیستی در شهر تهران توزیع شد.

ژیلا اصلانی با قدردانی از خیرین شهر تهران از جمع آوری مبلغی بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیر نقدی به مناسبت عید فطر در این شهر خبر داد و گفت: با استقرار ۶۰ پایگاه جمع آوری فطریه در روز عید فطر مبلغی بالغ بر ملبغ ۳ میلیارد ریال در مراکز دولتی و بالغ بر ۱۴ میلیارد ریال در مرکز غیردولتی جمع آوری شد.

وی خاطر نشان کرد: این مبلغ نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است که هر سال بر اساس موازین و دستورالعمل‌های شرعی در سریع‌ترین زمان ممکن و در راستای دستگیری از نیازمندان واقعی هزینه می‌شود و امیدوار هستیم این مبالغ بتواند در رفع مشکلات مددجویان نقش اثرگذاری داشته باشد.

اصلانی یادآور شد: در سال گذشته خیرین نقش بسزایی در کمک به اقشار نیازمند از جمله افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار داشتند و امیدوار هستیم با توجه به مشکلات کنونی جامعه هدف از جمله تامین تجهیزات توانبخشی، هزینه درمان و معیشتی همچنان شاهد حضور خیرین به عنوان بازوان توانمند در این اداره باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • شیرینی‌ها و شگفتی‌های کودکان به روایت یک دیدار