Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه مطبوعات استان ایلام از برگزاری سومین جشنواره فصلی مطبوعات و رسانه های این استان با هدف افزایش رقابت موثر و سازنده در تعالی و توسعه محتوایی آثار و تولیدات رسانه‌ای در این استان خبر داد.

«سامی شهبازی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام با بیان اینکه فراخوان سومین جشنواره فصلی مطبوعات و رسانه های استان منتشر شده است، اظهار کرد: سومین جشنواره فصلی مطبوعات محلی، پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و نمایندگی رسانه‌های سراسری و خبرگزاری‌ها در استان ایلام در بازه زمانی تابستان و پاییز سال جاری برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش رقابت موثر و سازنده در تعالی و توسعه محتوایی آثار و تولیدات رسانه‌ای استان عنوان کرد و افزود: حمایت از تولیدکنندگان آثار رسانه‌ای، ارتقای کمی و کیفی آثار در بخش‌های مختلف، ایجاد رقابت سالم در بین اصحاب مطبوعات و رسانه با توجه به برگزاری این جشنواره در فصل‌های مختلف سال برای تولید آثار فاخر و ارزشمند و تلاش برای ارتقای کیفی و محتوای تولیدی رسانه‌های مکتوب و دیجیتال را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

 

رئیس خانه مطبوعات استان ایلام یادآور شد: کمک به توسعه فضای رسانه‌ای، ایجاد رقابت مثبت و افزایش انگیزه و خلاقیت رسانه ها، معرفی ظرفیت‌های رسانه‌ای و مطبوعاتی استان، ارج نهادن به تلاش فعالان حوزه اطلاع‌رسانی استان و ایجاد انگیزه برای استمرار فعالیت‌ها و دیده شدن آثار فاخر اصحاب قلم و رسانه‌های استان، ایجاد زمینه و بستر مناسب برای پویایی و نشاط رسانه‌ای در استان، احیای ارتباط سازنده سازمان‌ها و نهادها با اصحاب رسانه، ایجاد بستر لازم برای کشف و معرفی استعدادهای جدید در عرصه تولید محتوای رسانه‌ای از دیگر اهداف برگزاری جشنواره است.

 

شهبازی تصریح کرد: علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند آثار خود را در بخش های خبر، تیتر، سرمقاله و یادداشت، مقاله، گزارش، مصاحبه و گفتگو، عکس و کاریکاتور، اینفوگرافی، گرافیک و صفحه آرایی، طنز و  نقد به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

 

وی بیان کرد: محورهای این جشنواره شامل توسعه استان و فرصت های سرمایه گذاری با نگاه ویژه به مزیت های نفت، گاز و پتروشیمی، گام دوم و انقلاب اسلامی، روند توسعه استان با نگاه به زیرساخت‌های ارتباطی و مواصلاتی و سرمایه‌گذاری، طبیعت و محیط زیست، آسیب‌های اجتماعی و نقش رسانه در پیشگیری و کنترل آن، دفاع مقدس، ایثار و شهادت، عفاف و حجاب، اربعین حسینی، ظرفیت‌ها و فرصت‌ها برای استان ایلام و معرفی پتانسیل‌های استان در حوزه گردشگری است.

 

رئیس خانه مطبوعات استان ایلام با بیان اینکه بخش ویژه این جشنواره در زمینه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی در زمینه کرونا برگزار می شود، تصریح کرد:  آخرین مهلت ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره 30 آذرماه  سال جاری است و آثار ارسالی می بایست در بازه زمانی از 1 تیرماه تا 30 آذرماه  سال جاری در یکی از مطبوعات محلی و سراسری، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی دارای پروانه انتشار، منتشر شده باشد.

 

شهبازی با بیان اینکه شرکت‌کنندگان می‌توانند بدون محدودیت در بخش آزاد و نیز حداکثر سه اثر در سه زمینه در بخش ویژه در بخش‌های اعلامی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند، گفت: علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند آثار خود را به آدرس ایلام، بلوار شهید بهشتی، خیابان پیروزی، مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی ایلام، خانه مطبوعات استان ایلام ارسال کنند.

 

وی در پایان از تمامی خبرنگاران، اصحاب رسانه و مطبوعات استان برای ارسال اثر و شرکت در این جشنواره دعوت کرد.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: جشنواره فصلی رسانه مطبوعات ایلام خانه مطبوعات استان ایلام مطبوعات و رسانه اطلاع رسانی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۸۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی نخستین جشنواره هنری گنجینه مهر گفت: پس از برگزاری مرحله نخست داوری آثار رسیده به جشنواره و انتخاب اولیه آثار در ۱۸ فروردین امسال، مرحله نهایی داوری جشنواره به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و با همکاری دانشگاه هنر ایران، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در نگارخانه رضوان مشهد انجام شد.   محمد فنودی افزود: امیرمهدی حکیمی، محمدجواد استادی، علیرضا شیخی، علیرضا طاهری، محمد خزائی، محمد میرشفیعی و احمد عابدینی در مرحله پایانی داوری آثار رسیده به این جشنواره حضور داشتند.   وی ادامه داد: در مجموع ۴۵۰ اثر توسط ۲۴۰ شرکت‌کننده به دبیرخانه جشنواره گنجینه مهر ارسال شده بود که با انجام مرحله نخست داوری، ۸۵ اثر امتیاز میانگین داوری را کسب کردند و به مرحله پایانی داوری راه یافتند.    فنودی بیان کرد: تمام این آثار رسیده به مرحله نهایی داوری در نمایشگاه جشنواره در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.   وی افزود: مرحله نهایی داوری جشنواره نیز با بررسی اصل آثار راه یافته به بخش نمایشگاه با حضور تمامی داوران، انجام و به این ترتیب براساس شاخصه‌ها و استاندارد‌های تعیین شده، آثار برتر در هر بخش جشنواره انتخاب شدند.   به گفته او، مراسم اختتامیه آن نیز با معرفی برگزیدگان و تجلیل از آنان در دهه کرامت برگزار خواهد شد.   نخستین جشنواره گنجینه مهر با موضوع «هویت‌بخشی به اسباب زندگی با الهام از نماد‌های رضوی» در چهار بخش «نقشی برای زندگی»، «در جست‌وجوی هویت»، «محصولات هنری» و «طرح و ایده» اجرا شد.   فراخوان این جشنواره با هدف کشف استعدادها، محصولات و ایده‌ها، با توجه به گنجینه عظیم هنری در آستان قدس، به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و همکاری دانشگاه هنر در آذرماه پارسال اعلام شده بود.

دیگر خبرها

  • برگزاری سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله در تبریز
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • آغاز بیست‌وسومین حراج شمش طلا از ساعت ۱۲ امروز
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • خروش دوباره آبشار فصلی در تنگه تاریخی زرانگوش + فیلم
  • فوران چشمه فصلی سراب کلان بعد از بارش ‌های اخیر + فیلم
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی