Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-26@16:17:24 GMT

علائم گوش درد نوزادان، درمان چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۸۴۹۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نی‌نی بان ،یکی از اصلی ترین مواردی که سبب می شود نوزادان گوش درد را تجربه نمایند وجود عفونت ها در گوش می باشد که درصد ابتلا به این عفونت ها در نوزادان نسبت به کودکان در رده ی سنی بالاتر و بزرگسالان بیشتر است چراکه شیپور استاش (اتصال گوش میانی به پشت بینی) در این نوزادان نمی تواند عملکرد درستی داشته باشد ولی باید این اطمینان خاطر را داشت که با افزایش سن در این کودکان این شیپور عملکرد درستی پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  دست بردن به سمت گوش و چرخاندن سر، گریه و بی قراری نوزاد و تغییر رنگ مدفوع، از علائم گوش درد نوزادان هستند. خوراندن مایعات بیشتر به نوزاد و کمپرس آب گرم، می تواند به عنوان درمان خانگی گوش درد محسوب شود.     علل گوش درد نوزادان علایم گوش درد طبیعی در نوزادان با علایم گوش درد التهابی و عفونی متفاوت است. سبز بودن رنگ مدفوع، مهم ترین علامت گوش درد طبیعی در نوزاد است. در واقع از نظر پزشکان وجود چنین دردی طبیعی است و روند خلقت نوزاد را کامل می کند. اگر نوزاد چنین دردی نداشته باشد نشان دهنده این است که نوزاد از لحاظ شنوایی مشکل دارد.   علایم گوش درد در نوزاد علایم زیر نشان می دهند که نوزاد گوش درد طبیعی دارد و جای نگرانی نیست. گریه و بی قراری نوزاد گریه کردن و یکی از علت های بی خوابی نوزادان مخصوصا در شب از نشانه های گوش درد نوزاد است. اگر مادر نتوانست نوع گریه نوزاد خود را تشخیص دهد بهتر است از پزشکی مجرب کمک گرفت. دست بردن به سمت گوش و چرخاندن سر اگر نوزاد دچار گوش درد شود، دستان خود را به هنگام بروز این ناراحتی، به سمت گوش های خود برده و یا سرش را به طرفین چرخانده و تکان می دهد. تغییر رنگ مدفوع همان طور که گفتیم مهم ترین و بارزترین نشانه گوش درد نوزادان سبز شدن رنگ مدفوع است و از این طریق می توان پی به دلیل گریه و ناراحتی نوزاد برد. فشار دادن گوش های نوزاد به هنگام گریه نوزاد، گوش های او را کمی فشار دهید اگر گریه وی بیشتر شد، مشخص می شود که نوزاد گوش درد است.     علایم گوش درد ناشی از عفونت اگر گوش درد به خاطر عفونت، التهاب، عدم درمان سرماخوردگی نوزادان، نفوذ کردن آب به داخل گوش و… باشد، در این مواقع نیز نوزاد بی قرار شده و دستانش را به سمت گوش هایش می برد. گریه نوزاد به هنگام خواب شبانه و یا شیر نخوردن نوزاد و کم اشتها شدن وی از علل عفونت و درد گوش می باشد. اگر عفونت شدید باشد، نوزاد تب کرده و ترشحات زرد و یا سفید رنگی که بوی بدی هم دارند، از گوش نوزاد خارج می شوند. اگر عفونت گوش نوزاد درمان نشود منجر به سوراخ شدن پرده گوش شده و مشکلات شنوایی برای نوزاد ایجاد می شود. برای پیشگیری از سرما خوردگی نوزاد و در نتیجه عفونت و گوش درد نوزاد, بهتر است که او را واکسینه کنید، از خوابیدن نوزاد به هنگام شیر خوردن جلوگیری کنید تا شیر به داخل گوش ریخته نشود، نوزاد را از افراد و یا کودکان سرما خورده دور نگه دارید. برای درمان عفونت گوش، نوزاد را نزد پزشک ببرید. اگر عفونت گوش شدید نباشد می توان با عسل آن را درمان کرد. مقدار کمی از عسل طبیعی را بر روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری قرار داده تا کمی نرم و روان شود اما داغ نشود. سپس نوزاد را به یک طرف بخوابانید و با استفاده از یک چوب کبریت مقداری از عسل را بردارید. چوب کبریت آغشته به عسل را در فاصله دو تا سه سانتی متر بالای گوش نگه دارید. سپس در همان فاصله فقط یک قطره از عسل را در سوراخ گوش نوزاد بریزید. اجازه دهید نوزاد چند دقیقه ای در همان حالت بماند تا عسل کاملا وارد گوش شود. در همین حین اطراف گوش نوزاد را به آرامی بمالید. این روش درمانی موجب تسکین گوش درد نوزاد شده و عفونت گوش و حتی تب وی هم بهبود می یابد.   چطور می توانم از عفونت گوش ها پیشگیری کنم؟
حالا که می دانید آلودگی ها چگونه وارد گوش ها می شوند، در انتها راهنمایی هایی برای جلوگیری از انباشت آلودگی پشت پرده گوش کودک پیشنهاد می کنیم :
شیرمادر : شیر مادر ایمنی طبیعی بدن را بالا می برد
تغذیه به حالت عمودی با شیشه شیر : تغذیه کودک در وضعیت نیمه نشسته ( با زاویه حداقل 30 درجه ) و حفظ این وضعیت حداقل 30 دقیقه بعد از آن
استفاده از پستانک را محدود کنید : تحقیقات نشان داده است که میان استفاده از پستانک و عفونت های گوش میانی رابطه وجود دارد. اسثفاده از پستانک را به ویژه بعد از شش ماهگی نوزاد به زمان خواب شبانه کودک محدود کنید.
سیستم ایمنی کودک را تقویت کنید : میوه ها، سبزیجات و غذاهای دریایی سیستم ایمنی کودک را تقویت می کنند
کودک این مراحل را پشت سر خواهد گذاشت : خبر خوب این است که با رشد کودک، شیپور استاش بلندتر و باریک تر شده و بیشتر کج می شود، در نتیجه ورود آلودگی و مایعات در گوش میانی سخت تر می شود و به طور همزمان سیستم دفاعی کودک نیز به بلوغ کافی رسیده و میزان عفونت گوش را کمتر می کند.    درمان درد گوش در نوزاد همان طور که گفتیم این نوع گوش درد کاملا طبیعی است و درمانی هم ندارد. ولی در ادامه راهکارهایی طبیعی و سنتی را معرفی می کنیم تا درد گوش نوزاد تسکین یابد و خوابی راحت داشته باشد. توصیه می شود به هیچ وجه از داروهای شیمیایی جهت تسکین درد نوزاد استفاده نشود.   درمان گوش درد طبیعی نوزاد  به هنگام گوش درد نوزاد، برای بهبود یافتن درد وی، گوشش را گرم کنید. این روش درمانی بسیار موثر بوده و بی ضرر هم می باشد.بدین منظور ابتدا قسمت خارجی گوش نوزاد و دور تا دور آن را با روغن های گیاهی و طبیعی مثل بنفشه، سیاهدانه، گردو، زیتون و یا ترکیبی از آن ها، بمالید. سپس پنبه ای را کمی به یکی از این روغن ها آغشته کرده و در دهانه گوش (روی سوراخ گوش) قرار دهید. پنبه به اندازه ای باشد که داخل گوش نرود و قدری به روغن آغشته شود که روغنی از آن به داخل گوش جاری نشود. وقتی نوزاد آرام شد پنبه را از گوش خارج کنید. با این روش گوش درد نوزاد تسکین می یابد.       درمان‌های خانگی برای گوش درد نوزاد
در اینجا به چند راه حل خانگی برای درمان و کاهش گوش درد نوزاد اشاره می‌شود:
کمپرس آب گرم
سعی کنید یک کمپرس گرم و مرطوب (یا پارچه گرم و مرطوب) را به مدت 10 تا 15 دقیقه بر روی گوش نوزاد خود بگذارید، این کار می‌تواند درد او را کاهش دهد.
روغن گرم
اگر از گوش کودک مایعی خارج نمی‌شود و پزشک هم به پارگی پرده گوش آن مشکوک نشده است، می‌توانید چند قطره روغن زیتون یا روغن کنجد گرم (مطابق دمای اتاق) را، در گوش کودک بریزید.
اجازه ندهید آب بدن کودک کم شود.
به کودک خود مایعات دهید.
سر نوزاد خود را بالا نگه دارید.
سر کودکتان را بالا نگه دارید؛ می‌توانید یک یا دو بالش زیر تشک نوزاد خود قرار دهید.

مهم‌ترین مطالب در این‌باره:
گوش درد نوزاد معمولا از وجود عفونت می‌باشد که آنها را بی تاب می‌کند. علاوه براین تجمع مایع داخل گوش و یا ورود یک جسم خارجی نیزمی‌تواند در گوش درد نوزاد تأثیر داشته باشد. هنگامی که فرزندتان زیاد بی‌قراری می‌کند و شما نسبت به وجود گوش درد او مشکوک هستید بهترین کار برای تشخیص این مشکل مشورت با پزشک است. آگاهی از علت هایی که منجر به این مشکل می‌شود به شما کمک خواهد کرد که برای رفع آن چه اقداماتی باید انجام دهید.
همچنین آشنایی با علائم مربوط به گوش درد نوزادان، به شما در تشخیص به موقع این مشکل یاری می‌رساند. در ادامه این مقاله به توضیحاتی درباره علل و علائم گوش درد نوزادان پرداخته ایم.

آیا مصرف آنتی بیوتیک برای بهبود گوش درد نوزاد ضروری است؟
درمان گوش درد در نوزادان وکودکان، به نوع و میزان شدت آن بستگی دارد. پزشک ممکن است برای درمان برخی از انواع گوش درد، نظیر ورم حاد گوش خارجی آنتی بیوتیک تجویز کند اما در کل به دلیل برخی از عوارض ناخوشایند آنتی بیوتیک‌ها برای کودکان معمولا تا حد ممکن از تجویز آن‌ پرهیز می‌شود.
خوشبختانه در بسیاری از موارد سیستم ایمنی بدن کودک بدون دریافت آنتی بیوتیک نیز قادر است با عفونت‌ها مبارزه کند و آن‌ها را از بین ببرد.
از جمله عوارض ناخوشایند مصرف آنتی بیوتیک در کودکان می‌توان به اسهال، استفراغ و واکنش‌های آلرژیک اشاره کرد که در برخی موارد می‌تواند برای کودک بسیار جدی و خطرناک باشد. 60 درصد کودکان با گذشت 24 ساعت درد گوششان بهبود می‌یابد. با گذشت چند روز این میزان به 80 تا 90 درصد می‌رسد.
اگر در طول این زمان درد فرزندتان کاهش پیدا نکرد یاعفونت او بدتر شد احتمالا پزشک برای درمان، آنتی بیوتیک تجویز خواهد کرد.

مراقبت های خانگی برای گوش درد نوزاد
پزشکان معمولا از والدین می‌خواهند که 2 تا 3 روز شدت علائم فرزندشان را تحت نظر داشته باشند. در حقیقت می‌خواهند به سیستم ایمنی کودک این فرصت را داده تا بتواند بدون کمک گرفتن از آنتی بیوتیک‌ها با مشکل خود مبارزه کند.
در این زمان معمولأ برای کاهش درد نوزاد توصیه‌هایی به والدین می‌شود که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

1- مایعات بیشتری به فرزند خود بدهید
نوشیدن مایعات بیشتر فشار گوش میانی را کاهش خواهد داد و به کاهش درد گوش کمک بسیار زیادی خواهد کرد.

2- استفاده از داروهای مسکن
در نوزادان بالای 6 ماه ممکن است والدین از استامینوفین‌های مخصوص کودکان برای کاهش درد و پایین آوردن تب استفاده کنند. اما توجه کنید که قبل از دادن این داروها به نوزادان زیر 3 ماه حتما با پزشک مشورت کنید.

توجه به چند نکته ضروری در مورد گوش درد نوزاد
تجویز خودسرانه دارو به نوزاد می‌تواند منجر به عوارض بسیار خطرناکی شود پس هرگز بدون مشورت با پزشک به نوزاد دارو ندهید. به خصوص در دادن آنتی بیوتیک به نوزاد رعایت احتیاط بسیار اهمیت دارد.
پزشک با توجه به علتی که برای گوش درد فرزندتان تشخیص می‌دهد داروی مناسب را برای او تجویز خواهد کرد.
علاوه بر این اگر متوجه شدید که جسمی خارجی وارد گوش نوزادتان شد، هرگز خودتان برای خارج کردن آن اقدام نکنید بلکه نوزاد را به مراکز بهداشتی درمانی برده و از متخصصان بخواهید که این کار را انجام دهند.

روش های درمان خانگی گوش درد نوزادان
استفاده از کمپرس گرم می تواند تاثیر بسزایی در کاهش درد گوش داشته باشد چرا که گرما از میزان درد می کاهد به گونه ای که می تواند مانع از تکثیر میکروارگانیسم‌ ها نیز شود.
برای استفاده از این روش باید یک پارچه تمیز را به آب گرم آغشته کرد و بعد از گرفتن آب آن را به مدت 5 دقیقه روی گوش قرار داد و بعد 10 دقیقه صبر کرد و سپس دوباره همین کار را انجام داد.
کمپرس سرد نیز در زمره دیگر روش های درمان گوش درد می باشد چرا که سرما باعث کرخت شدن عصب های اطراف گوش می شود به گونه ای در سایه انجام این روش از میزان درد کم خواهد شد.
استفاده از سیر نیز می تواند در درمان گوش درد موثر واقع شود چرا که سیر خاصیت درد کُش و ضد باکتریایی دارد که می تواند گوش درد عفونی را تا حد زیادی تسکین دهد.
مکیدن یا جویدن نیز تاثیر بسزایی در کاهش درد گوش ناشی از تغییر فشار خواهد داشت در این روش کودکان زیر چهار سال می توانند با مکیدن شیر مادر گوش درد را برطرف کنند و در کودکان بالای چهار سال با جویدن آدامس این عارضه درمان خواهد شد.
استفاده از روغن زیتون در صورت عدم عفونت و یا نبود علائم پارگی پرده گوش می‌ تواند درمان موثری برای کاهش درد باشد در این روش کافی است که مقداری روغن زیتون را گم کرده و سپس با قطره چکان دو الی سه قطره از روغن زیتون را در داخل گوش بریزید تا پس از گذشت مدت زمان کوتاهی درد گوش به راحتی از بین برود.
شایان ذکر است مصرف شیر مادر خود می‌تواند یکی از موثرترین روش های درمان گوش درد در نوزادان باشد چرا که شیر مادر سرشار از آنتی بادی‌ های طبیعی است که خود می تواند در درمان گوش درد بسیار موثر واقع شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گوش درد زندگی نوزاد گوش درد نوزادان گوش درد نوزاد درمان گوش درد گوش درد طبیعی سیستم ایمنی آنتی بیوتیک روغن زیتون برای درمان سمت گوش گوش میانی نگه دارید نوزاد خود رنگ مدفوع گوش نوزاد عفونت گوش شیر مادر پرده گوش داخل گوش عفونت ها کاهش درد درد گوش بی قرار گوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۸۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن

در ۲ روز اخیر جامعه هنری و علاقمندان به سینما برایشان این پرسش مطرح شده است که بیماری ترانه علیدوستی چیست و او در چه مرحله‌ای از درمان قرار دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین، بثورات دارویی همراه با ائوزینوفیلی و علائم سیستمیک یا سندرم DRESS یک واکنش حساسیت شدید به برخی از انواع دارو‌ها به شمار می‌رود. علائم این بیماری شامل تورم پوستی، تب، ناهنجاری‌های خونی و درگیری اندام‌های مختلف است.

متخصصین این آلرژی نادر دارویی را به طور بالقوه تهدید کننده زندگی می‌دانند که به دنبال واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن به برخی دارو‌ها رخ می‌دهد. علائم ممکن است هفته‌ها پس از شروع داروی مشکل زا توسط فرد تظاهر یابند. درمان اغلب شامل قطع دارو‌های مشکوک و استفاده از دارو‌های تعدیل کننده سیستم ایمنی به منظور کاهش علائم است.

سندرم دِرِس

سندرم DRESS که تحت عنوان سندرم ازدیاد حساسیت القا شده به وسیله دارو (DIHS) یا سندرم حساسیت به دارو نیز شناخته می‌شود، یک واکنش شدید به تعدادی از دارو‌های تجویزی است. متخصصین سندرم DRESS را در قالب یک واکنش ازدیاد حساسیت نوع ۴ طبقه بندی می‌کنند. این واکنش دارویی جدی، پوست و سایر اندام‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد و میزان مرگ و میر آن تا ۱۰ ٪ گزارش شده است.

بر اساس گزارش هیئت آمریکایی استئوپاتیک پوست، بروز کلی سندرم DRESS غیرمعمول است و ریسک ابتلا از ۱ در هر ۱۰۰۰ تا ۱ در هر ۱۰۰۰۰ نفر پس از قرار گرفتن در معرض دارو‌های محرک متغیر است. این بیماری معمولا ظرف ۲ تا ۶ هفته پس از اولین مواجهه فرد با دارو رخ می‌دهد و باعث ایجاد ویژگی‌های مشخص و در عین حال متغیری می‌شود که بر پوست و اندام‌های متعدد تاثیر می‌گذارند.

علل

سندرم DRESS به دلیل واکنش بیش از حد سیستم ایمنی رخ می‌دهد که شامل فعال شدن سلول‌های T سیستم ایمنی و آزاد شدن سیتوکین‌ها است. با استناد به مقاله‌ای که از طریق وب سایت کتابخانه ملی پزشکی آمریکا قابل دسترسی است، دارو‌های رایج مرتبط با این سندرم عبارت اند از:

- دارو‌های ضد تشنج

- دارو‌های ضد ویروس

- آنتی بیوتیک‌ها

- آلوپورینول

- مگزیلتین

- تثبیت کننده‌های خلق و خو و دارو‌های ضد افسردگی

- عوامل بیولوژیک

شواهد همچنین حاکی از آن است که عوامل دیگری نیز در این امر نقش دارند:

- استعداد ژنتیکی برای ابتلا به سندرم DRESS

- ناتوانی کبد در متابولیسم برخی دارو‌ها

فعال شدن مجدد برخی ویروس‌ها مانند ویروس اپشتین-بار (EBV) یا هرپس ویروس انسانی ۶ (HHV۶)

علائم

برخی از افراد ممکن است به سندرم DRESS به عنوان یک واکنش چند سیستمی نگاه کنند. این موضوع بدین واقعیت اشاره دارد که بیماری مذکور می‌تواند علائم مختلفی به همراه داشته باشد. هرچند بیماران ممکن است علائم متفاوتی را تجربه کنند، نام DRESS از مشخصه تعداد ائوزینوفیل‌های بالا، معروف به ائوزینوفیلی، و علائمی که معمولا در بدن ظاهر می‌شوند، گرفته شده است.

علائم معمول سندرم DRESS عبارت اند از:

- تب

- بثورات پوستی یا جوش

- ائوزینوفیلی

- لنفوسیتوز آتیپیک

- تورم غدد لنفاوی

- التهاب اندام‌های داخلی

تشخیص

سندرم DRESS می‌تواند با علائم مختلف تظاهر یابد که آن را مشابه بیماری‌های دیگر از جمله سلولیت، هپاتیت ویروسی و لوپوس اریتماتوز سیستمیک می‌سازد. به همین دلیل این بیماری با احتمال بالا برای تشخیص اشتباه رو به رو است.

به منظور تشخیص سندرم DRESS، فرد باید معیار‌های زیر را داشته باشد:

- سابقه بستری شدن در بیمارستان

- راش حاد

- واکنشی که احتمالا مرتبط با دارو است

علاوه بر این، سه مورد از چهار فاکتور زیر نیز باید وجود داشته باشند:

- تب بالاتر از ۳۸ درجه سانتیگراد

- بزرگ شدن غدد لنفاوی حداقل در دو محل

- درگیری حداقل یک اندام داخلی

- ناهنجاری در شمارش سلول‌های خونی

در این میان محققان ژاپنی نیز مجموعه‌ای از معیار‌ها را پیشنهاد کرده اند که مشابه هستند، اما شامل فاکتور خاص فعال سازی مجدد HHV۶ هم می‌شود.

درمانتشخیص زودهنگام و قطع فوری دارو از مهمترین عوامل در درمان این بیماری به شمار می‌روند. این رویکرد ممکن است برای رفع علائم و هرگونه ناهنجاری خونی و همچنین جلوگیری از پیشرفت بیماری کافی باشد.

پس از این مرحله، درمان عمدتا حمایتی است و شامل مدیریت و تسکین علائم می‌شود. گزینه‌های مطرح می‌توانند متشکل از جایگزینی مایعات، تنظیم دما، تغذیه مناسب، مراقبت از زخم و کنترل عفونت باشند. سایر اقدامات حمایتی هم به اندام‌های آسیب دیده بستگی دارند.

کورتیکواستروئید‌های سیستمیک پرکاربردترین درمان برای این بیماری هستند. با این حال، هنوز هیچ اتفاق نظری در مورد دوز ایده آل، زمان و مسیر تجویز وجود ندارد. یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ که از طریق سری مجلات انتشارات جان وایلی و پسران قابل دسترسی است، نشان داد که کورتیکواستروئید‌های سیستمیک می‌توانند به طور موثر در مراحل اولیه بیماری اقدام به مدیریت آن کنند.

علاوه بر این در مطالعه‌ای دیگر از ناشر بریتانیایی بایومد مرکزی در سال ۲۰۱۸ مشخص شد که ترکیبی از پالس تراپی کورتیکواستروئیدی و کورتیکواستروئید‌های خوراکی، یک درمان موثر برای بیماری محسوب می‌شود.

سایر درمان‌های موثر عبارت اند از:

- سرکوب کننده‌های سیستم ایمنی مانند سیکلوسپورین

- کورتیکواستروئید‌های موضعی برای تسکین بثورات پوستی

- ایمونوگلوبولین داخل وریدی

- پلاسمافرزیس

عوارض

حتی پس از بهبودی، برخی از افراد ممکن است از پیامد‌های طولانی مدت سندرم DRESS رنج ببرند، از جمله آسیب دائمی به اندام‌ها و ایجاد اختلالات خودایمنی.

یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۵ نشان داد که اکثر افرادی که از سندرم DRESS بهبود یافته اند به بیماری‌های جدیدی مبتلا شده اند. بر اساس پژوهشی دیگر در سال ۲۰۱۷، بیماری‌های تیروئید مانند بیماری هاشیموتو، بیماری گریو، و تیروئیدیت بدون درد از جمله شایع‌ترین عوارض طولانی مدت سندرم DRESS هستند.

آسیب اندام ناشی از سندرم DRESS نیز با عوارض طولانی مدت همراه است. افرادی که آسیب شدید کبدی دارند، ممکن است به پیوند کبد نیاز داشته باشند. علاوه بر این افرادی که بیماری کلیوی زمینه‌ای دارند نیز ممکن است به همودیالیز طولانی مدت نیاز داشته باشند.

بیماری‌های عفونی یکی دیگر از عوارض شایع مرتبط با سندرم DRESS هستند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۳ نشان داد افرادی که تحت درمان با کورتیکواستروئید قرار گرفته اند، ممکن است در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی مانند هرپس و ذات الریه باشند.

تمامی این مطالعات از طریق کتابخانه ملی پزشکی آمریکا در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته اند.

دیگر خبرها

  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • دلیل و عوارض بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود