Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر انتشارات ۲۷ بعثت گفت: مسئولین فرهنگی باید بدانند کمبود اطلاعات در بین جوانان و نوجوانان ضربات سختی را در آینده به توسعه و هوشمندی در انتخاب و زندگی می‌زند، اما افزایش اطلاعات با کمک کتاب و کتابخوانی می‌تواند از مشکلات آینده پیشگیری کند.

مازیار حاتمی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون تلاش ناشران در مدت شیوع بیماری کرونا برای مقابله با رکود عرصه ادبیات گفت: همه ناشران برای ترمیم رابطه بین مخاطب و کتاب عزم خود را جزم کردند و با تدبیر و تلاش رویکرد‌ها و برنامه‌ریزی‌هایی انجام دادند، هر چند بیماری کرونا و تعطیلات پس از آن تا حدودی پیش بینی نشده بود و با خود چالش‌هایی را به دنبال داشت، اما برخی از ناشران تمام تلاش و سعی خود را برای برقراری ارتباط به صورت مستمر و مداوم با مخاطبان خود داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد به کاهش سرانه مطالعه ابراز کرد: باید باور کنیم که مردم با کتاب قهر نکردند، علل و عوامل متعددی وجود دارد که باعث شده روز به روز فاصله مردم با کتاب و کتابخوانی افزایش پیدا کند.

وی در همین راستا ادامه داد: رکورد ناشی از بیماری کرونا بسیاری از انتشاراتی‌ها و کتاب فروشی را تعطیل کرد، اما با این حال در زمانی که برخی از کتاب‌فروشی‌ها و ناشران تعطیل بودند برخی دیگر همچنان به تلاش خود ادامه دادند آن‌ها سعی کردند به هر نحوی شده کتاب را در دسترس مردم قرار دهند.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه تازه‌‌ترین خبرها از انتشارات ۲۷ بعثت اینجا کلیک کنید

حاتمی علاقه اکثریت قریب به اتفاق مردم را به خواندن کتاب‌های فیزیکی مورد بررسی قرار داد و تاکید کرد: بیشتر مردم در سطح جامعه علاقمند هستند تا کتاب‌های فیزیکی را مورد مطالعه قرار دهند، هر چند فضای مجازی توانسته شرایطی را فراهم کند تا مردم به مطالعه بپردازند، اما باید قبول کنیم که هنوز کتاب‌های مجازی نتوانسته جای کتاب‌های فیزیکی را بگیرد. کسانی که کتاب و کتابخوانی را در اولویت کار‌های خود قرار دادند همچنان به کتاب‌های کاغذی اهمیت داده و خریداری می‌کنند.

وی پیرامون لزوم توجه مسئولان حوزه فرهنگی به سرانه مطالعه تصریح کرد: مسئولان فرهنگی باید به فکر چاره، تدابیر مناسب و خردمندانه باشند، مشکلات فرهنگی و کمبود سرانه مطالعه از جمله امور مهم و جزء ارکان مهم جامعه محسوب می‌شود، در عین حال آینده را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد. کمبود اطلاعات در بین جوانان و نوجوانان ضربات سختی را در آینده به توسعه و هوشمندی در انتخاب و زندگی می‌زند، اما افزایش اطلاعات با کمک کتاب و کتابخوانی می‌تواند از مشکلات آینده پیشگیری کند.

حاتمی پیرامون راهکارهای افزایش سرانه مطالعه خاطرنشان کرد: راه‌ها و شیوه‌های گوناگونی برای جذب مخاطبان به کتاب و کتابخوانی وجود دارد، راه‌هایی که چنانچه با کمی تدبیر و دقت نظر مورد بحث و بررسی قرار گیرد قطعاً می‌تواند در مدت زمانی کوتاه جامعه را به سوی کتاب و کتابخوانی سوق دهد، این تدابیر باید از سوی ناشران و خصوصاً مسئولان فرهنگی اتخاذ گردد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات سرانه مطالعه در کشور

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات سرانه مطالعه در کشور کتاب و کتابخوانی سرانه مطالعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۰۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است

به گزارش خبرنگار مهر، اسد بابایی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ظهر پنج شنبه در دیدار با عادل مرتضایی شهردار میانه، شهرستان میانه را یکی از شهرستان‌های پیشرو در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی عنوان کرده و افزود: شهرداری میانه همواره از پیشگامان و حامیان حوزه فرهنگ و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی می‌باشد.

بابایی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در شهرستان میانه، برنامه ریزی برای احداث و راه اندازی کتابخانه مرکزی در شهرستان میانه با همکاری و مساعدت شهردار و مسئولین شهرستان میانه را از اولویت‌های کتابخانه های عمومی استان عنوان کرد.

عادل مرتضایی شهردار میانه نیز در این در دیدار، فعالیت در حوزه فرهنگ علی الخصوص در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی را ارزشمند عنوان کرده و از زحمات کتابداران و کارکنان کتابخانه های عمومی تقدیر و تشکر کرد.

مرتضایی آمادگی همه جانبه شهرداری میانه با کتابخانه های عمومی شهرستان در زمینه‌های انجام فعالیت‌های فرهنگی و تأمین جوایز مسابقات فرهنگی را اعلام کرد.

کد خبر 6088620

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است