Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - قائم مقام ایمیدرو اعلام کرد: طی 7 ماهه امسال، 147 معدن کوچک مقیاس، احیا، فعال سازی و توسعه یافت.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، عباس نعیمی در جلسه پایش طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس ضمن بیان این مطلب گفت: تا پایان مهر امسال، در راستای طرح مذکور، 672 معدن شناسایی و اولویت بندی شده و بر روی 194 معدن، اقدام کلینیکی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: طی این مدت، 64 معدن به صورت مستقیم و 83 معدن از طریق فراهم کردن زیرساخت های لازم، احیا، فعال سازی و توسعه یافته اند. همچنین، اقدامات مربوط به صدور جواز تاسیس، افزایش ظرفیت و تامین مواد اولیه برای 12 واحد فرآوری از 25 واحد هدفگذاری شده برای امسال انجام شده است.
احیا، فعال سازی و توسعه 293 معدن تاکنون
قائم مقام ایمیدرو با اشاره به عملکرد طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس از ابتدای اجرا تاکنون، تصریح کرد: از ابتدای فروردین 98 تا پایان مهر امسال، 2800 معدن شناسایی و اولویت بندی شده و روی 1214 معدن، اقدام کلینیکی شده است.
وی افزود: در راستای طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، تاکنون 293 معدن، احیا، فعال سازی و توسعه یافته است.
برگزاری 60کارگروه استانی احیای معادن کوچک
رضا عظیمی، مدیر اجرایی و دبیر کارگروه طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس نیز در این جلسه بیان داشت: طی 7 ماهه امسال، بیش از 60 جلسه کارگروه استانی از طریق ویدئو کنفرانس و حضور در استان ها و 2 جلسه سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی (استان اصفهان و ایمیدرو) برگزار شد.
وی افزود: همچنین در این مدت، بیش از 22 جلسه با طرف های تفاهم نامه سرمایه گذاری، 15جلسه شورای هماهنگی، 15 جلسه داخلی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس و نیز 13 جلسه با محوریت واگذاری هدفمند معادن در بورس به منظور تامین مالی برگزار شد.
ارجاع 16 پرونده معدنی به بانک
فرید دهقانی، مدیرعامل صندوق توسعه فعالیت های سرمایه گذاری معدنی در این جلسه گفت: اکنون، برای 35 معدن کوچک مقیاس در این صندوق، پرونده تشکیل شده است. از این میزان، 16 پرونده تکمیل، در حال ارجاع به بانک و صدور بیمه نامه است.
وی ادامه داد: برای 14 پرونده نیز مهلت یک ماهه برای تکمیل مدارک داده شده است و پس از اتمام این مرحله، برای صدور بیمه نامه به بانک معرفی خواهند شد.
در این جلسه، وجیه اله جعفری، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی، محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن، بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران، داریوش دیودیده، مجری طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی، یونس محمدی، مجری طرح معادن کوچک مقیاس در شرکت ملی صنایع مس، حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس طرح احیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۱۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ردایی عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران میزان بودجه شهری را ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۵۲ درصد بودجه عمرانی و مابقی جاری است.

وی با اظهار این که در سال جاری شش واحد مغاز ه برای تعریض خیابان مرکز شهر تملک می‌شود، افزود: همچنین بعد از سه دهه توانستیم کل خیابان‌های سطح شهر را آسفالت کنید.

وی از مرزن آباد به عنوان دروازه ورودی استان یاد کرد و معدن مرزن کوه را چالش اصلی در شهر ذکر کرد و گفت: مسؤولان برای آن که جلوی فعالیت کارخانه معدن را بگیرند، وعده داده اند زیرا این مکان برای فعالیت معدنکاری مناسب نیست.

ردایی با اظهار این که معدن از دوره سوم شورای شهر ثبت شده است و همکاران شوراهای قبلی جلوی فعالیت آن را گرفته بودند، گفت: متأسفانه مردم مرزن آباد مظلوم واقع شدند.

رئیس شورای شهر مرزن آباد با بیان این شهر به شهر اکسیژ معروف بود، گفت: به دلیل فعالیت‌های معدنکاری این شهر به شهر گرد وخاک تبدیل شده است.

وی شمار معادن فعال در حاشیه وحریم شهری را ۱۲ واحد ذکر کرد و گفت: هیچ عایدی از معدن به شهر نمی‌رسد.

ردایی به فعالیت ۱۰ باشگاه ورزشی در شهر مرزن آباد اشاره و اضافه کرد: به توجه به شمار بالای ورزشکاران، راه اندازی اداره ورزش مستقل در شهر و بخش مرزن آباد الزامی به نظر می‌رسد.

رئیس شورای شهر مرزن آباد پایین و اندک بودن محدوده شهری را از مشکلات شهر مرزن آباد بیان کرد و گفت: افزایش محدوده شهری الزامی بوده زیرا ۶۰ درصد محدوده شهری خارج از بافت است.

ردایی ترافیک را مهمترین معضل شهر مرزن آباد عنوان کرد وگفت: ترافیک سنگین سبب می‌شود تا بومی‌های منطقه در ایام پایان هفته و تعطیلات گرفتار شوند و برای خروج از شهر با مشکل روبرو شوند.

وی اعتبار موردنیاز برای تملک چهار واحد مغازه را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کد خبر 6090223

دیگر خبرها

  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال