Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی روز سه شنبه ضمن تشریح رایرنی های انجام گرفته با مسئولان کشوری در تهران به خبرنگاران گفت: یکی از اقداماتی که طی یک تا دو سال گذشته انجام شده این است که در فصل تنظیم بودجه نشستی را با مسئولان ملی و استانی در تهران برگزار می کنیم تا بر اجرای پروژه های سال بعد و جذب اعتبارات تاکید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سال گذشته به منظور تاکید بر سه بخش پروژه های آب، راه و بهداشت و درمان در سازمان برنامه و بودجه کشور نشست برگزار شد که مسئولان ملی و استانی ذیربط حضور داشتند.

استاندار کرمان با بیان اینکه در بخش راه توانستیم مسئولان را قانع کنیم سه پروژه را در پیوست قانون بودجه سال ۱۴۰۰ بیاورند اظهار داشت: این سه پروژه شامل جاده جیرفت به فاریاب، کهنوج به قلعه گنج و محور نرماشیر به ریگان است.

وی ادامه داد: همچنین در این نشست مقرر شد چند پروژه نیز در جدول شماره ۲۰ قانون بودجه ۱۴۰۰ آورده شود که شامل کنارگذر شرقی رفسنجان، کنارگذر غربی زرند و کنارگذر غربی سیرجان و جاده رفسنجان به شهربابک و جاده نگار، دشتکار به بردسیر و جاده شهربابک به نیریز است.

استاندار کرمان افزود: در این نشست تصمیم گیری شد برای سرعت در انجام عملیات اجرایی راه آهن جیرفت به بم که به کندی پیشرفت می کند از تسهیلات ماده ۵۶ استفاده شود.    

وی تاکید کرد: همچنین مقرر شد پروژه راه آهن سیرجان به بافت به صورت مشارکتی ۷۰ درصد توسط بخش خصوصی و ۳۰ درصد با کمک دولت انجام شود.

فدائی گفت: یکی از پروژه های مهم در بخش آب نیز که چند سال پیگیر انجام و اجرای این پروژه بودیم طرح آبرسانی به شهرهای جیرفت و عنبرآباد از محل سد جیرفت به دلیل کیفت آب این سد است.

وی ادامه داد: ظرف یک تا ۲ سال گذشته موفق به جذب اعتبار برای اجرای این طرح نشدیم امسال برای آغاز عملیات اجرایی این طرح اعتبار اخذ شد اما برای اینکه در پیوست قانون بودجه سال آینده نیز قرار بگیرد این توافق در نشست دیروز انجام شد تا هر چه سریع تر مجوز ماده ۲۳ این پروژه صادر شود که بتواند به پیوست قانون بودجه ۱۴۰۰ اضافه شود.

استاندار کرمان با بیان اینکه پروژه بعدی که قرار شد مجوز ماده ۲۳ را برای پیوست قانون بودجه را اخذ کند طرح آبرسانی به شهر راور از سد قدرونی است افزود: سد قدرونی حدود یک ماه قبل افتتاح شد اما استفاده از این سد برای تامین آب شهرستان راور بلاتکلیف بود که در نشست روز گذشته تکلیف این طرح نیز روشن و قرار شد با اخذ مجوز ماده ۲۳ پیوست قانون بودجه سال آینده شود.

وی با اشاره به وجود پروژه آبرسانی به شهرهای بم و بروات اشاره کرد و گفت: قرار شد به این طرح شهرهای یگان، نرماشیر و فهرج نیز اضافه و برای تکمیل سد نرماشیر نیز از مواد ۱۰ و ۱۲ اعتبار داده شود.    

استاندار کرمان تصریح کرد: ادامه سیل بند خرم در جنوب کرمان برای حفاظت رودبارجنوب و جازموریان از سیل موضوع دیگری است که در نشست روز گذشته مطرح شد که نیازمند پیگیری است و تلاشمان این است این پروژه نیز در پیوست قانون بودجه ۱۴۰۰ بیاید اما هنوز به نتیجه نرسیده ایم.

وی به اقدامات انجام شده دربخش بهداشت و درمان طی نشست روز گذشته در تهران نیز اشاره کرد و اظهار داشت: سه بیمارستان انار، ریگان و عنبرآباد در استان کرمان پیوست قانون بودجه نیستند که در این نشست قرار شد این بیمارستان ها در پیوست بودجه سال ۱۴۰۰ لحاظ شوند.

فدائی تاکید کرد: در نشست روز گذشته در مورد برخی بیمارستان ها مانند بیمارستان جدید جایگزین بیمارستان شفا و فاریاب نیاز به مجوز ماده ۲۳ دارند که در مورد این مراکز درمانی نیز بحث شد.

وی گفت: چند بیمارستان استان کرمان نیز در پیوست بودجه قرار دارند اما اعتبارات آنها اندک است که قرار شد اعتبارات این بیمارستان ها از جمله کاشانی جیرفت، بیمارستان بم و رفسنجان افزایش پیدا کند.

استاندار کرمان به تصمیمات اتخاذ شده در زمینه دانشکده های تازه تاسیس استان در یرجان، بم و جیرفت نیز اشاره کرد و افزود: در این نشست مقرر شد اعتبارات لازم برای احداث فضاهای آموزشی و کمک آموزشی در نظر گرفته شود.  

وی تاکید کرد: ۲ تصمیم خوب که روز گذشته اتخاذ شد این است که پاداش پایان خدمت بازنشتگان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان امسال پرداخت شود و تصمیم بعدی این بود که حقوق کارکنان بخش کرونای بیمارستان ها افزایش پیدا کند.

فدائی به نشست با دکتر اردکانیان جانشین مسئول ستاد اقتصاد مقاومتی کشور برای استان های کرمان و یزد طی روز گذشته اشاره و تصریح کرد: تاکنون ۲ نشست در زمینه طرح های اقتصاد مقاومتی با وی برگزار کرده ایم.

وی ادامه داد: دو موضوع اصلی را در نشست با جانشین مسئول ستاد اقتصاد مقاومتی کشور داشتیم یکی از این موارد مشکلات پروژه های اقتصاد مقاومتی با صندوق توسعه ملی کشور بود و موضوع دیگر طرح مشکلات استان کرمان با بانک مرکزی بخصوص در زمینه صادرات پسته و خرما بود که قبلا نیز نشست هایی در این زمینه برگزار شده اما مشکلات این بخش هنوز بر طرف نشده است.

وی ادامه داد: در نشست دیروز مشکلات استان کرمان با مسئول صندوق توسعه ملی مطرح شد و تصمیماتی اتخاذ و قرار شد در مورد رفع مشکلات پروژه هایی از جمله پتروشیمی بافت و تولید پلاسما تصمیم گیری و قرار شد این تصمیمات پیگیری شود تا به نتیجه برسد.

استاندار کرمان بیان کرد: همچنین مشکلات صادرکنندگان پسته و خرما با بانک مرکزی نیز در این نشست مطرح شد که البته در نشست های قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد که در یک مقطع نیز این تصمیمات تاثیر گذار بود به طوری که در ۲ تا سه ماه نخست امسال در زمینه صادرات پسته شرایط خوبی داشتیم اما با صدور بخشنامه های جدید مشکلاتی ایجاد شد.

وی گفت: قرار شد نماینده بانک مرکزی به منظور رفع مشکلات صادرکنندکان به کرمان سفر و در نشستی با حضور صادرکنندگان شرکت کند.

فدائی به نشست با شرکت های بزرگ برای ایجاد مرکز نوآوری در سیرجان اشاره کرد و افزود: احداث مراکز نوآوری در کرمان و رفسنجان در حال پیگیری است و احداث این مرکز در سیرجان برای شرکت های دانش بنیان صنعتی و معدنی نیز مورد بحث قرار گرفت.

وی ادامه داد: بحث های کارشناسی احداث مرکز نوآوری در سیرجان هنوز انجام نشده لذا قرار شد ظرف یک ماه آینده اقدامات کارشناسی این پیشنهاد انجام شود و بعد از آن برای نحوه راه اندازی این مرکز تصمیم گیری شود.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی محمد جواد فدایی کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی محمد جواد فدایی کرمان خبرگزاری جمهوری اسلامی محمد جواد فدایی کرمان اخبار کنکور پیوست قانون بودجه اقتصاد مقاومتی استاندار کرمان نشست روز گذشته بیمارستان ها استان کرمان بودجه سال قرار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد حمزه‌زاده در حاشیه جلسه کمیته فنی طرح‌های سرمایه‌گذاری صنعت گردشگری استان گفت: برای افتتاح تعداد ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری در سال جاری با رقم ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که تا به امروز دو هزار میلیارد تومان در اجرای این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: درصد مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری این پروژه‌ها ۱۰۰ درصد پیش‌بینی شده که از چالش‌های مهم برای تحقق هدف افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی استان، تأمین ۴۰۰ میلیاردتومان تسهیلات بانکی است.

او افزود: همچنین افتتاح ۳ پروژه زیرساختی صنایع‌دستی با حجم سرمایه‌گذاری یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در سال جاری در دستورکار قرار گرفته‌است که با بهره‌برداری این سه پروژه، حجم‌سرمایه‌گذاری در بخش زیرساختی گردشگری آذربایجان‌شرقی به رقم ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

حمزه‌زاده اظهار کرد: تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری با صدور موافقت‌های اصولی برای ۵۰ نقطه مستعد سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌شرقی درکنار افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری و ۳ پروژه زیرساختی صنایع‌دستی برای یک هزار و پانصد نفر به‌صورت مستقیم ایجاد اشتغال خواهد داشت.

کد خبر 6088205

دیگر خبرها

  • مهلت ۳ ماهه استاندار لرستان جهت تکمیل برج امید
  • وزیر دفاع پاکستان: هیچ مانعی نباید روند تکمیل پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان را متوقف کند
  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • عملیات حفاری تونل گردنه الماس سرعت می‌گیرد