Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده و مدارس معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: مادران مبتلا به کرونا خصوصا گروهی که دچار پنومونی می شوند در معرض خطر زایمان زودرس و سزارین، بیشتر قرار می گیرند.

دکتر مریم پورآدینه در گفت و گو با ایسنا، درخصوص سلامت باروری زنان در دوران همه گیری کووید ۱۹ اظهار کرد: هنوز مدت زیادی از شناخت این ویروس نگذشته و شواهد علمی در رابطه با تاثیر آن بر سلامت باروری بسیار محدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیماری کووید -۱۹ خطر عوارض بارداری را بیشتر می کند، افزود: مادران مبتلا شده خصوصا گروهی که دچار پنومونی می شوند در معرض خطر زایمان زودرس (قبل از ۳۷ بارداری) و سزارین، بیشتر قرار می گیرند بنابراین زنان باردار از اقدامات احتیاطی برای محافظت از خود در برابر کووید-۱۹ استفاده کنند و علائم احتمالی از جمله لرز، تب، سرفه یا مشکل در تنفس را به ارائه دهنده خدمات درمانی گزارش دهند.

پورآدینه خاطرنشان کرد: اگرچه باید تعداد دفعات رفت و آمد برای زنان باردار کاهش یابد، اما برای داشتن بارداری سالم و کم خطر باید حداقل مراقبت های دوره ای انجام شود.

وی در ادامه عنوان کرد: زمان این مراقبت ها در مادران بارداری که ریسک کم داشته و عوامل خطری آن ها را تهدید نمی کند به این شرح است که در مناطق قرمز  چهار نوبت، به ترتیب در هفته های ۶-۱۰ و ۳۰-۲۸ و ۳۴ – ۳۱ و ۳۷، در مناطق سفید ۵ نوبت، به ترتیب در هفته های ۶ -۱۰ و ۲۰ – ۱۶ و ۳۰ – ۲۸ و ۳۴ – ۳۱ و ۳۷.

پورآدینه تاکید کرد: برای مادرانی که شرایط خطرسازی برای آن ها وجود دارد مانند افراد مبتلا به بیماری های مزمن تحت درمان، افرادی که سابقه عوارض بارداری و زایمان در بارداری قبلی را داشتند، مصرف کنندگان مواد مخدر و ...، انجام مراقبت های دوره ای در مراکز درمانی بر اساس دستورالعمل های سلامت مادران با حفظ شرایط فاصله فیزیکی، ضوابط بهداشتی، حضور بر اساس نوبت دهی و عدم باقی ماندن در مراکز با حجم بالای مراجعین، الزامی است.

وی با اشاره به اینکه صرف بارداری نیاز به بررسی از نظر کووید نیست، گفت: زنان باردار در صورتی نیاز به انجام تست دارند که بنابر تشخیص پزشک، علائم بالینی مرتبط با کووید داشته و یا در تماس نزدیک با فرد مبتلا بوده باشند.

پورآدینه بیان کرد: ابتلا به کووید-۱۹ به خودی خود دلیل سزارین در بارداری نیست؛ سزارین تنها در صورت تایید پزشک مختصص انجام می شود.

وی اظهارکرد: زایمان طبیعی و سزارین در افراد مبتلای بدون علامت با شرایط خاص مامایی و پزشکی کاندید برای ختم بارداری، بدلیل ابتلای بدون علامت به تعویق نمی افتد ولی حتما بایستی در بیمارستانی با امکانات مناسب انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خراسان شمالي زایمان زودرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۸۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم پارسانژاد در مورد درمان ناباروی، اظهار داشت: وقتی زوجین برای درمان ناباروری مراجعه می کنند در مرحله اول درمان های سطحی مربوط به زوجین برای انها تجویز می شود و در صورت لزوم درمان های اولیه به سمت درمان های پیشرفته سطح ۳ می رود.

وی افزود: بعد ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آنها به ۱۰۰ درصد می رسد.

این فوق تخصص نازایی، با اشاره به اینکه تمامی زوج های نابارور می توانند در فرایند درمان قرار گیرند، تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه دار می شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می کنند و از روش های کمک باروری استفاده می کنند، صاحب بچه می شوند.

وی تاکید کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته می شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می شود اما این به معنای موفقیت در همه این عمل ها نیست.

بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

کد خبر 6092722 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا + فیلم
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • قهرمانی زودرس مس کرمان در لیگ برتر هندبال
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است
  • «در پا به ماه» نسخه نپیچیدیم بچه‌دار شوید/ تولد ۲۰ نوزاد را دیدیم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!