Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@01:36:54 GMT

شایع‌ترین آسیب دیدگی‌های ورزشی کدامند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۰۸۷۶۱

شایع‌ترین آسیب دیدگی‌های ورزشی کدامند؟

ایسنا/کرمانشاه به گفته مسئول کمیته خدمات درمانی هیات پزشکی ورزشی استان کرمانشاه شایع ترین آسیب‌دیدگی‌ها بین ورزشکاران از ناحیه زانو، مچ پا و شانه است.

زینب خادمی به مناسبت هفته تربیت بدنی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه معمولا در هر ورزشی احتمال آسیب دیدگی ورزشکاران وجود دارد، اظهار کرد: در بین رشته‌های ورزشی فوتبال، کشتی، تکواندو و کاراته بیشترین آمار آسیب دیدگی‌های ورزشی را در کرمانشاه به خود اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول کمیته خدمات درمانی هیات پزشکی ورزشی استان شایع ترین آسیب دیدگی‌های ورزشی را هم مربوط به زانو، مچ پا و شانه دانست و اضافه کرد: حدود 70 درصد از آسیب دیدگی‌های ورزشکاران معمولا در حد کشیدگی عضلات است که با استراحت کافی، استفاده از کیسه یخ، فشار دادن و بالا نگه داشتن عضو آسیب دیده به راحتی درمان می‌شوند.

وی افزود: حدود 30 درصد از آسیب دیدگی‌ها هم درحدی هستند که نیاز به خدمات درمانی دارند و از این میزان 10 درصد به عمل جراحی ختم می‌شود.

خادمی در ادامه مهمترین علت وقوع آسیب دیدگی‌ها بین ورزشکاران را عدم گرم کردن و سرد کردن قبل و بعد از تمرینات دانست و گفت: قبل از شروع هر تمرین ورزشی باید بین 15 تا 20 دقیقه ورزشکار به گرم کردن بدن خود بپردازند تا با این کار ضربان قلب بتدریج افزایش پیدا کند و عضلات و مفاصل هم برای شروع تمرینات شُل شوند، اما متاسفانه بسیاری از ورزشکاران این اصل را راعایت نمی‌کنند و به سرعت تمرینات را شروع می‌کنند.

وی اضافه کرد: اجرای حرکات کششی حین گرم کردن هم باعث می‌شود تا انعطاف پذیری بدن بالا برود و خطر آسیب دیدگی و دردناک شدن عضلات از بین برود.

مسئول کمیته خدمات درمانی هیات پزشکی ورزشی کرمانشاه توصیه‌هایی برای پیشگیری از آسیب دیدگی بین ورزشکاران هم داشت و افزود: ورزشکاران تلاش کنند تا جایی که می‌توانند روی یک گروه از عضلات بدن تمرکز نکنند و فعالیت‌های ورزشی متنوعی را به منظور درگیر کردن تمام عضلات بدن انجام دهند.

وی تصریح کرد: همچنین شناخت نقاط آسیب پذیر بدن هم کمک می‌کند تا ورزشکار با احتیاط بیشتری تمرینات خود را ادامه دهد. از سوی دیگر سوخت مورد نیاز بدن از جمله نوشیدن کافی مایعات بویژه آب، قبل، حین و بعد از تمرین نیز بسیار مهم است.  

خادمی یادآورشد: استفاده از تجهیزات ورزشی مناسبت، کفش‌ استاندارد، لباس مناسب و ... نیز در کاهش بروز آسیب دیدگی‌های ورزشی کمک می‌کند.

وی اعلام کرد: اگر ورزشکاری حین ورزش دچار آسیب دیدگی ناگهانی، با درد شدید و ورم عضله شد، باید به مراکز درمانی مراجعه کند.

مسئول کمیته خدمات درمانی هیات پزشکی ورزشی کرمانشاه در پایان تاکید کرد: همچنین درصورتی که ورزشکاری حین تمرین دچار آسیب دیدگی شد، باید تمرین خود را متوقف کند، چرا که ادامه تمرین ممکن است شدت آسیب دیدگی را افزایش دهد.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آسیب دیدگی ورزشی كرمانشاه استانی ورزشی هفته تربیت بدنی آسیب دیدگی های ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۸۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت : جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه همواره در رویداد‌های مختلف در راستای خدمت‌رسانی به مردم گام برداشته و سعی کرده امدادرسان مردم در حوادث مختلف باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: در حادثه سیل سیستان و بلوچستان جمعیت هلال‌احمر استان با ارسال کمک‌های غذایی به یاری مردم این استان رفت تا بتوان بخشی از مشکلات مردم این مناطق را رفع کرد.

محمدی بیان کرد: جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه سال گذشته در ۸۵۸ حادثه حضور داشته و نسبت به امدادرسانی و انجام عملیات امداد و نجات اقدام کرده که بیشترین سهم این عملیات‌ها مربوط به حوادث جاده‌ای و کوهستان است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه تعداد حوادث کوهستان استان کرمانشاه رو به افزایش است؛ از افراد مبتدی و دارای بیماری درخواست داریم از صعود به ارتفاعات به صورت انفرادی خودداری کنند، زیرا ارائه خدمات درمانی مورد نیاز به افراد آسیب دیده در کوهستان دشوار است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه عنوان کرد: در کنار امدادرسانی هلال‌احمر در حوادث و بلایای طبیعی این جمعیت در راستای عمل به وظایف خود نسبت به ارائه خدمات اجتماعی به ویژه به افراد نیازمند نیز اقدام می‌کند.

محمدی با اشاره به فعال بودن یک مرکز ارتوپدی و فیزیوتراپی هلال‌احمر در کرمانشاه گفت: سال گذشته ۷۸۲ نفر از خدمات فیزیوتراپی، ۵۱ نفر از کار درمانی و ۲۶۲ نفر گفتاردرمانی استفاده کردند.

وی اضافه کرد: در حوزه ارتوپدی ۱۰۸ نفر از این خدمات شامل ۵۱ نفر پروتز و ۶ نفر آرتز و کفش طبی ۵۱ نفر بهره‌مند شدند و دو مورد مانور درمان اضطراری با اهداف درمانی بیماران بی‌بضاعت در دالاهو و روستا‌های اطراف گیلانغرب جمعا یک هزار و ۴۰۰ نفر انجام گرفته است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه با اشاره به عدم صدور مجوز داروخانه این جمعیت در استان، تصریح کرد: با وجود عدم تأسیس داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه، اما مرکز فوریت‌های دارویی این جمعیت به صورت روزانه در حال خدمت‌رسانی به مردم استان است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌ های مغزی
  • دست نکونام در خط حمله بازتر شد
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • آسیب‌دیدگی یک نفر در پی سقوط از کوه صفه
  • عکس| دست نکونام در خط حمله بازتر شد
  • دست نکونام در خط حمله بازتر شد (عکس)
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد