Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر راستی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز، اظهار کرد: بزرگترین معضل شهرستان شبستر جاده‌های نیمه تمام است؛ در 72 روستای شبستر یک متر آسفالت به چشم نمی‌خورد؛ شانه خاکی نیست و اگر راننده ای کمی از مسیر منحرف شود محکوم به واژگونی است.

راستی یادآور شد: آقای رئیس جمهور در سفر خود به استان دستور الحاق صوفیان را به عنوان یک پروژه ملی صادر کرد که محور صوفیان تا سلماس که یک سوم پروژه را شامل می‌شود سه سال است تمام شده؛ محور تسوج ناقص و از تسوج تا شبستر هم مطلقا تعطیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قرار بود پروژه سال 96 به اتمام برسد و بعد از پیگیری‌های متعدد متوقف شده است، افزود: بیشترین تلفات جاده‌ای آذربایجان شرقی بعد از اهر متعلق به شبستر است.

نماینده شبستر در بخش دیگری از صحبت های خود اعلام کرد: معدن مس شبستر تعطیل مخفیانه سنگ‌های معدن را استخراج و از استان خارج می کند.

راستی همچنین بر ضرورت مکانیزه کردن باغات کشاورزی شهرستان شبستر  با توجه به مسائل مربوط به احیای دریاچه ارومیه و کمبود منابع آبی منطقه تاکید کرد.

وی با بیان اینکه احیای حق و حقوق استان به عهده مدیران ارشد است، تصریح کرد: آذربایجان شرقی در سال 99 در اولویت اعتباری قرار نگرفته، در حالی که ما طرح‌های ملی نیمه تمام بسیاری داریم و شعار دولت هم تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است.

نماینده شبستر متذکر شد: این اتفاقات ناشی از این است که مسوولان ذیربط به موقع از حق استان دفاع نکرده‌اند.

انتهای پیام/60026

 

منبع: فارس

کلیدواژه: جعفر راستی نماینده شبستر استان آذربایجان شرقی تلفات جاده ای مجلس شورای اسلامی شبستر تسوج خبرگزاری فارس فارس تبریز صوفیان سلماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با توجه به بودجه ۱۴۰۳ شهرداری گفت: در خصوص بودجه عمرانی بر اساس اولویت‌هایی که تعیین شده ، اقدام خواهد شد و اولویت اصلی اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است و تلاش خواهیم کرد که هیچ پروژه‌ای در سال ۱۴۰۳ نیمه‌تمام باقی نماند.

مرتضی پیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: جهش و افزایش قابل‌توجه در رقم بودجه شهرداری ارومیه با هدف افزایش خدمات‌رسانی به شهروندان انجام گرفته است.

وی افزود: عمده درآمدهای شهرداری از محل درآمد و عوارض‌های محلی تأمین می‌شود و توسعه اقدامات عمرانی در سطح شهر و خدمات‌رسانی به شهروندان در گرو مشارکت همه آن‌ها است.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: اولویت مدیریت شهری در مباحث جاری حقوق و مزایای پرسنل شهرداری و هزینه‌های جاری فعالیت‌های شهرداری است و در کنار این در خصوص بودجه عمرانی بر اساس اولویت‌هایی که تعیین شده اقدام خواهد شد و اولویت اصلی اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است و تلاش خواهیم کرد که هیچ پروژه‌ای در سال ۱۴۰۳ نیمه‌تمام باقی نماند.

پیری تصریح کرد: در سال‌جاری تلاش خواهیم کرد که پروژه‌های سرمایه‌گذاری نیمه‌تمام را نیز با پیدا کردن راه‌حل‌هایی به چرخه اقتصادی و فعالیت بازگردانیم.

وی با بیان اینکه ترافیک امروز جز دغدغه‌های اصلی شهر ارومیه است، ادامه داد: امروز گره‌های ترافیکی آسایش شهروندان را گرفته است و هر چقدر به سمت زندگی ماشینی حرکت می‌کنیم، موجب بروز هرچه بیشتر مشکلات ترافیکی می‌شود.

پیری عنوان کرد: شورای شهر همواره در برابر شهروندان پاسخگو است و به مطالبات آن‌ها جواب می‌دهد و اگر موردی نیز بوده که اجرایی نشده، حاضر به روشنگری و تنویر افکار عمومی برای بیان دلایل آن است.

وی تأکید کرد: امروزه بزرگترین آفت در شهر ارومیه مدیریت ترافیک است و شورای ترافیک باید به فکر حل موضوعات باشد تا منجر به سیال‌سازی و روان‌سازی ترافیک شود.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: باید ترافیک شهر را به صورت کلی و با در نظر گرفتن تمام شاخص‌ها و مدنظر قرار دادن سیاست‌های انسان‌محوری به جای ماشین‌محوری کنترل کرد و بافت مرکزی شهر باید از ترافیک تخلیه و کنترل شود.

پیری افزود: ایجاد پیاده‌راه در مرکز شهر ارومیه راهکار کنترل و مدیریت ترافیک است و باید خیابان‌های هسته مرکزی شهر تبدیل به پیاده‌راه شود.

وی تأکید کرد: تا وقتی تمرکززدایی از موضوع ناوگان حمل‌ونقل عمومی انجام نشده باشد و به طول و مسیر سفرها توجهی نشود و پارک‌سوارها را از هسته مرکزی شهر منتقل نکرده‌ایم، ترافیک کماکان پابرجا خواهد ماند.

پیری تصریح کرد: با انتقال مشاغل مزاحم و ایجاد مجتمع‌های تخصصی در مناطق خارج از هسته مرکزی شهر، ترافیک کنترل می‌شود و حتی در برخی شهرها مشاغل دولتی نیز از هسته مرکزی شهر منتقل شده‌اند.

وی ادامه داد: بودجه مناسبی برای والیبال در سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است و در تیم‌داری با قدرت پیش خواهیم رفت و تیم به بهترین شکل بسته خواهد شد و در سال‌جاری سعی خواهیم کرد که بهترین نتایج را کسب کنیم.

کد خبر 750574

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • طراوت باران بهاری در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فراگرفت
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فرا گرفت
  • تشدید سامانه بارشی در آذربایجان شرقی
  • احتمال وقوع دوباره سیل در آذربایجان شرقی
  • تصادف ۱۷۱ خودرو طی ۷۲ ساعت گذشته در آذربایجان شرقی
  • تصادف ۱۷۱ خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی
  • تشدید سامانه بارشی در آذربایجان شرقی از عصر فردا
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی