Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس کل دادگستری استان کرمان با بیان این مطلب که برای ایجاد کنسرسیوم های بزرگ تولید قطعات صنایع بزرگ اقتصادی در استان کرمان نیاز به حمایت و همگرایی صنایع بزرگ با صنایع کوچک و متوسط داریم، گفت: باید لینک ارتباطی بین واحدهای بزرگ صنعتی و معدنی و واحدهای قطعه سازی ایجاد شود تا در راستای توانمندسازی صنایع قطعه سازی و خرید و تامین قطعات واحدهای بزرگ صنعتی و معدنی اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"یدالله موحد" در  نشست ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی کرمان با حضور مدیران عامل صنایع بزرگ استان کرمان با اشاره به این مطلب که مدیران و دست اندرکاران حوزه صنعتی و اقتصادی استان رزمندگان خط مقدم جهاد اقتصادی با توطئه های استکبار جهانی بر علیه ملت ایران هستند، گفت: متعاقب بازدیدهای انجام شده اعضای ستاد اجرایی سیاست های اقتصاد مقاومتی استان در ابعاد حقوقی و قضایی از واحدهای بزرگ اقتصادی از جمله کارخانه روغن نباتی گلنار، قطعه گستر و کارخانه آلومینیوم هزار مقرر شد جلسات لازم برای حل مشکلات این واحدهای صنعتی با مدیران واحدهی بزرگ اقتصادی برگزار شود.

وی اظهار کرد: هدف از بازدیدهای انجام شده از واحدهای اقتصادی و صنعتی استان این بود که موانع و خلاء های روبروی این واحدها را مشاهده کرده و راهکارهای عملی برای رفع آنها را مشخص کنیم تا در راستای تحقق شعار رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر جهش تولید گام های بلندتری برداشته شود.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان با اشاره به این مطلب که واحدهای صنعتی استان در حوزه های بانکی، مالیاتی و تامین اجتماعی با مشکلات متعددی روبرو هستند، گفت: در بسیاری از نقاط دستگاه های اجرایی حمایت های مورد انتظار را از واحدهای صنعتی و اقتصادی نداشته اند.

موحد یادآور شد: یکی از مشکلات مطرح شده این است که محصولات و قطعات تولیدی در استان کرمان برای صنایع بزرگ مورد استفاده قرار نمی گیرد و همین قطعات از خارج از کشور وارد می شود و بنگاه ها نمی توانند از این ظرفیت ها استفاده کنند.

وی به طرح برخی صحبت ها درباره وجود مافیا در حوزه خرید قطعات موردنیاز صنایع بزرگ اقتصادی اشاره و بیان کرد: مجموعه های نظارتی باید بررسی های لازم را داشته باشند که اگر این مطلب صحت دارد و افراد یا گروه هایی نمی گذارند این خریدها در داخل کشور صورت گیرد، برخوردهای لازم با آنها صورت گیرد زیرا برای ما در مجموعه های قضایی و نظارتی دشوار است که بدانیم مافیاهایی وجود دارد که اجازه نمی دهند خرید از داخل استان و کشور صورت گیرد.

رییس کل دادگستری استان کرمان ضمن اشاره به این مطلب که پس از سال ها و با اتخاذ سیاست های مختلف و با وجود منابع و تلاش های انجام شده در سطح استانی و ملی هنوز در تامین کوچکترین زیرساخت های صنعتی دچار مشکل هستیم و این موضوع جای تعجب دارد، گفت: به اراده جمعی برای توسعه تولید قطعات مورد نیاز استان نیاز داریم و اگر این اراده جمعی رخ دهد حرکت بزرگی در جهت صنعتی شدن استان رخ می دهد .

موحد تاکید کرد: در دستگاه های اجرایی در زمینه دریافت مجوزها با مشکلات متعدد روبرو هستیم و عدم پاسخگویی دستگاه های اجرایی باید از سوی مقامات عالی استان مورد رسیدگی قرار گیرد و دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی نیز باید به این موضوع ورود کنند تا مجموعه های بزرگ اقتصادی بدانند که دستگاه قضایی در مسیر توسعه صنعتی و معدنی استان نیز پشتیبانی لازم را از آنها انجام خواهد داد.

وی یادآور شد: مراجع مربوطه دولتی و خصوصی و نیز سرمایه گذاران باید موانع موجود در مسیر توسعه سرمایه گذاری را به دادستان گزارش دهند تا نقایص موجود را مورد رصد قرار داده و با کاستی های احتمالی برخورد کنند.

رییس کل دادگستری استان کرمان تدوین ظرفیت های قانونی نظارتی در حوزه حمایت از صنایع و بنگاه های تولیدی تاکید کرد وادامه داد: دستگاه های نظارتی با تدوین ظرفیت های قانونی می توانند خط قرمزها را به صورت مشخص در اختیار واحدهای تولیدی قرار داده و در همین محدوده از آنها انتظار داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان کرمان کنسرسیوم اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی اقتصاد مقاومتی استان کرمان بزرگ اقتصادی صنایع بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۹۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، رحمانی در نشست با فعالان حوزه اقتصادی و صنعتی افزود: شرکت نفت باید در تامین سوخت واحد‌های تولیدی سرعت بیشتری داشته باشد.   معاون اقتصادی استاندار با بیان اینکه قطع برق کوره‌ها به فرآیند کار آسیب می‌زند گفت: با مطرح کردن موضوع تامین سوخت کوره ها، قطعی برق باید کاهش یابد.   رحمانی با بیان اینکه تولید برق در ایران بیشتر از کشور‌های صنعتی است، اظهارداشت: علیرغم بالا بودن تولید انرژی در کشور یکی از دلایل ناترازی آن پایین بودن بهره وری انرژی است.   ره انجام، معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قزوین هم گفت:برای برداشت گندم در خرداد ماه نیاز مبرم به آبیاری گندم در اردیبهشت ماه داریم.

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • لزوم دریافت شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته