Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@04:13:14 GMT

نه از کرونا فاجعه بسازیم و نه آن را ساده بگیریم!

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۰۹۹۷۷

نه از کرونا فاجعه بسازیم و نه آن را ساده بگیریم!

ایسنا/کرمانشاه چندماهی هست دنیا درگیر بیماری کرونا شده و اگرچه طی این مدت اطلاعات اکثر خانواده‌ها در مورد این بیماری و نحوه برخورد با آن بالا رفته، اما هنوز هم هستند خانواده‌هایی که شیوه برخورد منطقی با کودکان و نوجوانان در این روزگار کرونایی را بلد نیستند.

محمدرضا مقدسی مدیر و موسس اولین وبسایت تاب‌آوری کشور در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت برخورد درست خانواده ها با فرزندانشان در مورد بیماری کرونا، اظهار کرد: خانواده‌ها در برخورد با بیماری کرونا، نه باید فاجعه نگاری کنند و نه سهل انگاری، چون هر دو این نوع برخوردها آسیب‌های زیادی را متوجه کودکان و نوجوانان خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از تهدیدات اصلی برای کودکان و نوجوانان را ابهام عنوان کرد و افزود: ابهام، اضطراب تولید می کند و می‌تواند آسیب‌های روحی و روانی زیادی را متوجه کودکان کند، لذا باید با آنها در نهایت آرامش و اعتماد به نفس در مورد کرونا صحبت کرده و در عین حال که باید نیمه پُر لیوان را ببینیم و خبرهای خوب را بشنویم و به آنها منتقل کنیم، به آنها نگوییم کرونا ترس ندارد، چون کرونا اتفاقا بیماری ناشناخته‌ای است که خیلی هم ترس دارد.

مقدسی بهترین شیوه برخورد با کودکان در بحران کرونا را حرف زدن به شکل کلان عنوان کرد و افزود: سعی نکنیم کرونا را از کودکان و نوجوانان پنهان نگه داریم، چون در این صورت نتیجه این می‌شود که فرزند ما هنگام خروج از منزل ماسک نمی‌زند و پروتکل‌های بهداشتی را هم رعایت نمی‌کند.

مقدسی اضافه کرد: نباید کرونا را از کودکان و نوجوانان پوشیده نگه داریم و کل داستان را انکار کنیم، چون امروزه کودکان و نوجوانان به اخبار دسترسی دارند و متوجه ابعاد گرفتاری هستند، لذا انکار والدین و یا پوشیده نگه داشتن ماجرا ممکن است آنها را برای کسب اطلاعات به سمت اخبار نادرست(فیک نیوزها) ببرد، بلکه باید به فرزندان خود اطلاعات درست در مورد کرونا بدهیم.

این کارشناس تاب آوری در ادامه با بیان اینکه اولین قدم برای توسعه تاب آوری در کودکان در بحران کرونا این است که بزرگترها توان مدیریت استرس خود را بالا ببرند، گفت: اگر والدین فضای عاطفی و هیجانی مساعدی داشته باشند، کودکان و نوجوانان هم تحت تاثیر آنها قرار گرفته و آرامش بیشتری خواهند داشت.

مقدسی تاکید کرد: آرامش مسری است و به سادگی از فردی به فردی دیگر تسری پیدا می کند، لذا خانواده‌هایی می‌توانند آرامش را به کودکان و نوجوانان خود در شرایط کرونایی کنونی هدیه کنند که خودشان آرامش داشته باشند.

وی با بیان اینکه دوران کنونی به واسطه شیوع بیماری کرونا دوران چالش‌برانگیزی است، گفت: خانواده ها در مواردی که نمی‌توانند اضطراب خود را مدیریت کنند، حتما باید از متخصصان و مشاوران کمک بگیرند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه تاب آوری کودکان و نوجوانان کودکان و نوجوانان بیماری کرونا خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت کودکان و نوجوانان ۲۸ کشور در جشنواره نقاشی پوپک

دبیر جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان «پوپک» با اشاره به شرکت بیش از ۹ هزار نفر از ۲۸ کشور در سومین دوره این جشنواره گفت: ۹ هزار و ۲۱۱ اثر از ۲۸ کشور دنیا به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که هشت هزار و ۱۲۱ اثر از ۲۹۴ شهر ایران است.


میثم بکتاشیان افزود: بلاروس با ۳۲۷، روسیه با ۲۴۴، ارمنستان با ۲۱۸، کویت با ۱۲۹ و ترکمنستان با ۹۱ اثر به ترتیب بیشترین اثر را از بین کشور‌های خارجی به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.


وی گفت: کشور‌های چین، هند، پرتغال، بوسنی و هرزگوین نیز در این جشنواره حضور فعال داشتند.


بکتاشیان با بیان اینکه سال گذشته جشنواره نقاشی پوپک برای کودکان اصفهان با موضوع «مشاغل شهر من» برگزار شد، افزود: در دومین دوره این جشنواره بیش از ۲ هزار اثر خارجی و داخلی در گروه‌های سنی کودک و نوجوان به دبیرخانه جشنواره رسید که آثار برگزیده در هفته نکوداشت اصفهان معرفی شدند.


سومین مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان با عنوان «پوپک» اردیبهشت امسال برگزار می‌شود؛ پوپک نام دیگر هدهد یا شانه‌به‌سر است که در ادبیات، داستان‌ها و تاریخ جهان به‌ویژه در ایران جایگاه ویژه‌ای دارد و کودکان با هم ذات‌پنداری با این پرنده می‌توانند احساس تعلق به خانه و کاشانه خود را در نقاشی بروز دهند.


اختتامیه سومین جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان با عنوان «جا‌های دیدنی شهر من» ۹ اردیبهشت جاری و همزمان با هفته فرهنگی اصفهان برگزار می‌شود.


هفته فرهنگی اصفهان هر سال از سوم تا نهم اردیبهشت همزمان با تولد شیخ بهایی برگزار می‌شود؛ شعار این هفته در سالجاری «اصفهان؛ شهر زنده، شهر زندگی» است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • شهدا بهترین الگوی جامعه هستند/ برای ادامه راه انقلاب به یاد و راه شهدا نیاز داریم
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خانم معلمی که کلاس درسش را در بیمارستان بر پا کرد
  • شرکت کودکان و نوجوانان ۲۸ کشور در جشنواره نقاشی پوپک
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت دریافت فرزندخوانده هستند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا