Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد، در وبینار فناورانه، گفت: برنامه بلندمدتی برای فعالیت سراهای نوآوری در آینده نزدیک داریم. ساختار و سازوکار اجرایی برنامه‌های معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در واحدهای دانشگاه آزاد از طریق سراهای نوآوری صورت خواهد پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر واحد حداقل یک و حداکثر سه سرای نوآوری خواهیم داشت که آن سرا باتوجه به ظرفیت های خاص استان، شهر و منطقه  و توامندی‌های آن دانشگاه مجوز داده می‌شود.

وی اظهار داشت: برای مثال برای سرای نوآوری گیاهان زینتی استان گلستان باتوجه به ظرفیت‌هایی که داشته، مجوز صادر شده است. سرآی نوآوری سه بخش دارد. یک افراد و هسته‌های علاقمند هستند که فعالیت استارت آپی را در حوزه تخصصی شروع می کنند. در این حوزه، بخش شتاب دهنده تخصصی حمایت‌ها و آموزش‌های لازم را با توجه به بازار  هدف را انجام می‌دهد.  بخش تخصصی مرکز رشد بخش دیگر است. در این چارچوب شرکت‌ها و هسته‌های نوپای که از شتاب دهنده بیرون آمده‌اند، پذیرش می‌شوند. بخش آخر، فضایی است برای استقرار شرکت‌هایی که از مرکز رشد خارج می‌شوند و در پردیس شرکت‌های سرای نوآوری مستقرر می‌شوند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری با بیان اینکه در چند سال آینده مراکز رشد به صورت فعلی نخواهیم داشت، عنوان کرد: در آینده، مرکز رشدی خواهیم داشت که با توجه به تعریف سرای نوآوری هسته‌های فناورانه خواهد پذیرفت. برای مثال در نجف آباد، دو سرای نوآوری طلا و جواهر و سرای تجهیزات پزشکی وجود دارند. در دو تا سه  سال آینده هسته فناوری غیر از این دو موضوع را در مرکز رشد نخواهیم پذیرفت. ممکن است هسته خوبی باشد ولی به خاطر فعالیت تخصصی مرکز رشد، این هسته غیرتخصصی در آن فضا پذیرفته نخواهد شد. افق این است که ما فقط سرای نوآری و مراکز رشد تخصصی داشته باشیم. 

وی یادآور شد: در حال حاضر وضعیت به این گونه است که سرای نوآوری وجود دارد و  ممکن است مرکز رشد هم در کنار آن وجود داشته باشد. این هسته‌های فناورانه‌ای که در حال حاضر وجود دارند، اگر در قالب یک سرای نوآوری قابل تعریف هستند ، واحدها باید اقدام  و مجوز سرای نوآری مربوطه را دریافت کنند و اگر در آن قالب قابل تعریف نشده‌اند، هسته‌ها باید فارغ شده و از مجموعه خارج شوند.

دهقانی اضافه کرد: زمانیکه سرا استقرار یافت، ما رئیس سرا خواهیم داشت و دیگر شورای مرکز رشد و بودجه رشد از پژوهش نخواهیم داشت. همه اینها به سرای نوآروی تخصیص خواهد یافت و شورای مدیریت فعالیت‌های دانش‌بنیان که شورای آن سرا است، تمام این اقدامات را برعهده خواهد گرفت. در حال حاضر سرای نوآوری داریم و یکسری هسته‌های داریم که ربطی به سرای نوآوری ندارند. 

وی در ادامه عنوان کرد:  اینک در حال انتقال از نظام قدیم به نظام جدید هستیم و تا یکی دو سال آینده  نظام قدیم حذف خواهد شد و برنامه‌ها بر اساس نظام جدید تنظیم می‌شوند. در مجموع در هر استان با توجه به سرای نوآوری، یک معاون فناوری استان  تعریف می شود. در واقع در واحدها رئیس سرای نوآوری در شان معاون فناروی واحد خواهد بود. اگر یک واحدی  دارای ظرفیت هایی باشد که دو سرای نوآوری داشته باشد، دو معاون فناوری خواهد داشت که در دو حوزه مختلف فعالیت خواهند کرد.

 وی در پایان گفت: وقتی از سرای نوآوری صحبت می شود، منظور ساختمان و فضا نیست بلکه سرا یک مفهوم و کانسپ است که به مدیریت کردن این فضاها می پردازد. ما به دنبال فضا و ساختمان گرفتن نیستیم. ساختار سرای نوآوری یک ساختار ستادی چابک است که مرکز رشد تخصصی، شتابدهند تخصصی و پردیس استقرار شرکت های دانش بنیان را مدیریت می کند. 

در ادامه نشست وبینار، برخی از روسای سراهای نوآوری استان‌ها و واحدها با توجه به زمینه تخصصی فعالیت‌های خود، به بیان نظرات پرداختند. مقرر شد تا جلسات فی مابین معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد و روسای سراها در هفته‌های آتی نیز ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاونت تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد دانش بنیان فناوری و نوآوری سرای نوآوری سال آینده مرکز رشد هسته ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۰۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،امیرحسین استقلال گفت: این رویداد با هدف آشنایی با آخرین دستاورد‌های پزشکی بازساختی و کاربرد آن در درمان بیماری‌ها با همکاری سازمان نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه در سالن وصال شیرازی هتل بزرگ شیراز برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: پزشکی بازساختی رویکردی نوین در علوم پزشکی است که به جای درمان علائم بیماری، به دنبال ترمیم و بازسازی بافت‌ها و اندام‌های آسیب دیده است. این حوزه از پزشکی با استفاده از سلول‌های بنیادی، مهندسی بافت، مهندسی بافت و سایر تکنیک‌های پیشرفته سلول درمانی و ژن درمانی به درمان بسیاری از بیماری‌ها و بازسازی بافت‌های بدن می‌پردازد.
استقلال تصریح کرد: پزشکان می‌توانند با بهره‌گیری از این روش‌ها به بیمارانی که قبلا امیدی به درمان نداشتند از جمله بیماری‌های خود ایمن، مغز و اعصاب، قلبی و ناباروری کمک شایانی کنند و همچنین تغییرات چشمگیری در بهبود و ترمیم آسیب‌های مفصلی، عضلانی، و اسکلتی ایجاد کنند.
رئیس جهاددانشگاهی فارس تأکید کرد: تاکنون در دنیا درمان‌های زیادی در زمینه پزشکی بازساختی برای درمان سرطان‌های خونی، درمان آتروفی عضلانی نخاعی، هموفیلی، تالاسمی بتا، سرطان مثانه، ترمیم نقص‌های جمجه، زخم‌های دیابتی و مزمن و بسیاری از بیماری‌های دیگر وجود دارد و در کشورمان نیز روش‌های تایید شده برای سلول درمانی و فرآورده‌های آن وجود دارد و محققان و پزشکان کشورمان دستاورد‌های ارزشمندی در این زمینه به بیماران عرصه کرده‌اند.
استقلال بیان کرد: مخاطبان این رویداد پزشکان عمومی و متخصصین در همه رشته‌ها و فارغ‌التحصیلان رشته‌های دکتری علوم پایه پزشکی و مرتبط با سلامت هستند، از محور‌های این رویداد می‌توان به معرفی آخرین دستاورد‌ها و کاربرد پزشکی بازساختی در درمان بیماری‌های مختلف، چالش‌ها و فرصت‌های پزشکی بازساختی در ایران و آشنایی بیشتر پزشکان با ظرفیت پزشکی بازساختی اشاره کرد.
رئیس جهاددانشگاهی فارس ادامه داد: از مزایای شرکت در این رویداد برای پزشکان آشنایی با جدیدترین روش‌های درمانی در پزشکی بازساختی، بهره‌گیری از اساتید برجسته و صاحب‌نام در این زمینه و تبادل نظر با سایر متخصصان و همکاران پزشکی بازساختی است.
وی، زمان برگزاری این رویداد تخصصی جمعه، ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و مکان آن را هتل بزرگ شیراز اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد می‌توانند از طریق درگاه اینترنتی Rmreg.fars-jd.ac.ir ثبت‌نام کنند.
استقلال با بیان اینکه با توجه به محدودیت ظرفیت، ثبت‌نام در سایت الزامی است، افزود: ثبت‌نام در این رویداد رایگان است و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با دبیرخانه رویداد به شماره ۰۹۳۹۲۸۳۴۸۳۸ تماس حاصل کنند.
عضو شورای فرهنگ عمومی فارس یادآور شد: در این رویداد جوایزی از سوی سفیر بورد بین‌المللی پزشکی بازساختی به ۱۰ نفر از برترین‌های پزشکی بازساختی ایران شامل محققان و شرکت‌های فعال در زمینه پزشکی بازساختی که فعالیت‌های برجسته‌ای در این زمینه داشته‌اند، اعطا می‌شود لذا فعالان حوزه پزشکی بازساختی اعم از ارائه‌دهندگان خدمات مرتبط، پزشکان و محققان می‌توانند با ارسال رزومه به دبیرخانه رویداد از طریق ایمیل nihealthcity@gmail.com در این رقابت شرکت کنند.
وی همچنین گفت: با توجه به برپایی نمایشگاه تخصصی محصولات و خدمات مرتبط با پزشکی بازساختی به‌عنوان برنامه جانبی این رویداد تخصصی، شرکت‌های فعال در این حوزه در صورت علاقه‌مندی به معرفی محصولات و خدمات، می‌توانند جهت هماهنگی و رزرو غرفه با دبیرخانه رویداد به شماره ۰۹۳۹۲۸۳۴۸۳۸ تماس حاصل کنند.
استقلال با بیان اینکه این برنامه به همت و همکاری جهاددانشگاهی فارس، نظام پزشکی فارس، دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار خواهد شد، گفت: به زودی برنامه مهارت‌آموزی در زمینه پزشکی بازساختی نیز در شیراز برگزار خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای