Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای فراکسیون محرومیت‌زدایی در دیدار با فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) از آمادگی این فراکسیون جهت تسریع در اجرای پروژه‌های جهادی این قرارگاه خبر دادند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اعضای فراکسیون محرومیت‌زدایی و گروه‌های جهادی مجلس با فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء نشست مشترک برگزار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سید احسان قاضی‌زاده هاشمی رئیس فراکسیون محرومیت‌زدایی و گروه‌های جهادی مجلس ضمن معرفی و ارائه عملکردی از فعالیت‌های این فراکسیون، عنوان کرد: تاکنون فراکسیون با نهادهای مختلف، اندیشکده‌ها، گروه‌های جهادی، بسیج سازندگی، کمیته امداد امام خمینی و قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه نشست مشترک برگزار کرده و نمایندگان این فراکسیون پس از تشکیل مجلس یازدهم از مناطق محروم غیزانیه، حاشیه چابهار، ایلام و حاشیه مشهد بازدید به عمل آورده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین اعضای فراکسیون برنامه دارند در آینده‌ای نزدیک بازدیدی میدانی از مناطق محروم جنوب کرمان، کردستان و سایر مناطق محروم کشور داشته باشند.

نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این بازدیدها صرفاً برای نظارت بر اجرای پروژه‌ها نیست بلکه در هر بازدید چندین پروژه و برنامه به بهره‌برداری می‌رسد یا آغاز پروژه‌ها کلید می‌خورد که این نتایج ماحصل کار جمعی فراکسیون برای رفع محرومیت‌ها و حمایت از گروه‌های جهادی در سراسر کشور است.

رئیس فراکسیون محرومیت‌زدایی و گروه‌های جهادی مجلس ادامه داد: در حال حاضر قرارگاه خاتم‌الانبیاء پیمانکاری پروژه‌های بسیار مهمی در سراسر کشور به عهده دارد که در این زمینه برای تسریع در اجرای پروژه‌ها فراکسیون این آمادگی را دارد هر نوع همکاری در راستای محرومیت‌زدایی از مناطق کمتر برخوردار را داشته باشد.

قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به مناطق محروم سیستان و بلوچستان توجه ویژه داشته باشد

معین الدین سعیدی نماینده مردم چابهار و نیکشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روحیه جهادی موجود در قرارگاه خاتم‌الانبیاء همان چیزی است که مردم به دنبال آن هستند، گفت: هیچ انتقادی به عملکرد قرارگاه خاتم‌الانبیاء وارد نیست و ما شاهد هستیم تنها کسانی به فعالیت‌های قرارگاه ایراد وارد می‌کنند که تفکرات نئولیبرالی دارند.

سعیدی خواستار توجه ویژه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به مناطق محروم سیستان و بلوچستان شد و تصریح کرد: این استان به تعبیر رهبر معظم انقلاب گنج پنهانی است که به‌هیچ‌عنوان به آن توجه نشده است.

وی یادآور شد: شاخص دسترسی مردم سیستان و بلوچستان به آب شرب تنها 19 درصد است و آب مورد دسترسی مردم استان از طرقی دیگر همچون آب هوتک به دست می‌آید درحالی‌که این منطقه می‌تواند با توسعه سواحل مکران به منطقه‌ای بسیار مناسب برای سرمایه‌گذاری تبدیل شود.

سعیدی با بیان اینکه راه‌های نرفته در استان سیستان و بلوچستان بسیار بیشتر از راه‌های رفته است، به سیل ابتدای سال در این استان اشاره و عنوان کرد: بسیاری از زمین‌های کشاورزی و راه‌های روستایی با وقوع این سیل دچار مشکل شدند، چه ضرورت دارد قرارگاه خاتم‌الانبیاء برای بهبود این شرایط وارد عمل شود.

وی یادآور شد: همچنین در استان سیستان و بلوچستان و در منطقه چابهار سد ایجادشده ولی شبکه پایین‌دست سد تکمیل‌نشده و همین مسئله مانع دسترسی مردم به آب است درحالی‌که اگر خط انتقال آب برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شود بسیاری از مشکلات مردم برطرف خواهد شد.

عسکری: نمی‌توان با نگاه لیبرالی کشور را اداره کرد

محمدجواد عسکری نماینده مردم داراب و زرین‌دشت در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از خدمات قرارگاه خاتم‌الانبیاء، تصریح کرد: اعتقاد ما در مجلس یازدهم بر این است که نمی‌توان با نگاه لیبرالی کشور را اداره کرد، امروز اگر مقام معظم رهبری تنها راه نجات کشور را اقتصاد مقاومتی می‌دانند باید از ظرفیت‌های این حوزه استفاده کرد و بر حوزه فعالیت‌های جهادی متمرکز شد.

نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: برای اینکه مسیر پیش روی قرارگاه خاتم‌الانبیاء هموار شود فراکسیون محرومیت‌زدایی این آمادگی را دارد تا قوانین مندرج و کهنه که مانع تسریع فعالیت‌های قرارگاه می‌شود را برطرف کند.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات جدی امروز در کشور مسئله کمبود نهاده‌های دامی است که اگر به‌خوبی از ظرفیت‌های کشاورزی استان خوزستان و سیستان و بلوچستان بهره‌گیری شود این کمبودها جبران خواهد شد. این رویکرد جهادی دقیقاً همان چیزی است که قرارگاه خاتم‌الانبیاء به دنبال آن است و باید با قوت پیگیری شود.

گودرزی: فعالیت‌های ارزنده قرارگاه باید امیدبخش بوده و باید به اطلاع عموم برسد

عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی، مسئله تزریق امید به جامعه را یک ضرورت جدی روز دانست و فعالیت‌های گسترده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در سراسر کشور را موجب امیدواری برشمرد و تصریح کرد: نیاز است که بسیاری از این فعالیت‌ها رسانه‌ای و به مردم اطلاع داده شود تا مردم از روند فعالیت‌های صورت گرفته در این قرارگاه مطلع شوند و بدانند این جزیره ثبات امنیت در کشور بدون دلیل به وجود نیامده است.

افزود: یکی از طرح‌هایی که مجلس یازدهم دنبال می‌کند مکلف کردن دولت به کمک به حوزه‌های جهادی است که پیش‌ازاین در قانون به‌جای عبارت "دولت مکلف است" عبارت "دولت می‌تواند" قیدشده بود که در این مجلس این اصلاح صورت گرفت تا حوزه جهادی فعال در کشور از حمایت‌های دولتی نیز برخوردار شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: انتظار ما این است که قرارگاه خاتم‌الانبیاء موانع سد راه خود را احصاء کرده و به فراکسیون ارائه کند تا با همفکری اعضاء بتوانیم ایرادات کار را برطرف کنیم.

پاک‌مهر: بسیاری از پروژه‌های خراسان شمالی به دلیل نبود راه دسترسی معطل‌مانده است

سید محمد پاکمهر نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی نیز با برشمردن ظرفیت‌های استان خراسان شمالی خواستار حضور قرارگاه خاتم‌الانبیاء در پروژه‌های این استان شد و تصریح کرد: بسیاری از پروژه‌های استان مانند پروژه‌های معدنی به دلیل نبود راه دسترسی غیرفعال است و نیاز است که قرارگاه خاتم‌الانبیاء به پروژه‌های خراسان شمالی نگاه ویژه داشته باشد.

وی با بیان اینکه میزان دسترسی استان خراسان شمالی به راه‌های روستایی 10 درصد از میانگین کشور پایین‌تر است، گفت: با وجود بهره‌برداری از پروژه‌های آزادراهی گسترده در کشور اما این استان حتی از یک کیلومتر آزادراه هم برخوردار نیست. در واقع خراسان شمالی با تمام داشته‌های خود هیچ‌چیز ندارد.

علیزاده: دولت هیچ عزمی برای پیشبرد پروژه‌های عمرانی ندارد

محسن علیزاده نماینده مردم سپیدان در مجلس شورای اسلامی نیز با انتقاد از عملکرد دولت در پروژه‌های عمرانی، تصریح کرد: متأسفانه دولت هیچ عزمی برای پیشبرد پروژه‌های عمرانی ندارد و اکثر پروژه‌ها در شرایط فعلی به دلیل تمرکز و نگاه معطوف دولت به غرب تعطیل یا نیمه تعطیل است. علیزاده اطلاع‌رسانی عملکرد قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء را برای امیدبخشی به مردم یک ضرورت دانست.

نماینده مردم سپیدان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: متأسفانه در شرایطی که حوزه انتخابیه‌ام از چندین ناحیه در مجاورت منابع آبی قرار دارد اما بسیاری از روستاها در سپیدان و بیضا دچار مشکل کم‌آبی هستند، دولت حتی برای احداث خط لوله‌های کوتاه برای انتقال آب در این منطقه اقدام نکرده است.

محمدبیگی: اقدامات جهادی ادامه‌دهنده راه شهدا است

فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه همه ما وظیفه‌داریم راه شهدا را ادامه دهیم، گفت: اقدامات جهادی ادامه‌دهنده راه شهدا است و اعضای فراکسیون محرومیت‌زدایی و گروه‌های جهادی خود را نیروی جهادی دانسته و برای هر اقدامی در این راستا اعلام آمادگی می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه یکی از برنامه‌های فراکسیون محرومیت‌زدایی و گروه‌های جهادی طرح حمایت از جهادگران است، افزود: به رسمیت شناختن گروه‌های جهادی برای ما بسیار اهمیت دارد و ما در این راستا اقدامات لازم را در مجلس یازدهم پیش خواهیم برد.

نماینده مردم قزوین و آبیک در مجلس شورای اسلامی خواستار توجه ویژه قرارگاه خاتم‌الانبیاء به استان قزوین شد و عنوان کرد: متأسفانه قزوین که پرترددترین استان کشور است به دلیل مجاورت با تهران دچار محرومیت جدی شده است.

فلاحی: ضرورت توجه ویژه قرارگاه به استان‌های مرزی

سارا فلاحی نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی شرایط امروز دنیا را شرایطی مبتنی بر تلاطم برشمرد که نیازمند برنامه‌ریزی و سازمان‌دهی اقتضائی است و گفت: برای این کار نیاز است که توجه ویژه‌ای به استان‌های مرزی صورت گیرد و قرارگاه خاتم‌الانبیاء باید در پروژه‌های مرزی که از محدودیت‌های منحصربه‌فردی رنج می‌برند، حضور یابد.

وی با اشاره به حضور موفق قرارگاه خاتم‌الانبیاء در پروژه آب‌رسانی به غیزانیه خواستار عملکرد این قرارگاه در پروژه آب‌رسانی به ملک شاهی شد و عنوان کرد: باوجوداینکه قرارگاه مطالبات بسیاری از دولت‌ها داشته ولی انتظار داریم خدمات‌رسانی خود به مناطق محروم را متوقف نکند.

فلاحی اضافه کرد: قرارگاه خاتم‌الانبیاء حدود 23 هزار میلیارد مطالبه از دولت یازدهم و معادل همین رقم از دولت دوازدهم مطالبه دارد که با وجود همه محدودیت‌ها به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متأسفانه استان ایلام از پیش از انقلاب محروم بوده و به دلیل وقوع جنگ تحمیلی این محرومیت چندین برابر شده است، گفت: برخی از شهرهای استان ایلام زیرساخت‌های شهری را ندارد و قرارگاه می‌تواند به این مشکلات مردم ورود کند.

حاتمی: تنها 30 درصد از راه‌های حوزه انتخابیه‌ام آسفالت هستند

حسین حاتمی نماینده مردم کلیبر و خداآفرین در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از فعالیت‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء خواستار پررنگ‌تر شدن حضور قرارگاه خاتم‌الانبیاء در پروژه‌های عمرانی حوزه انتخابیه خود تا پیش از شروع فصل سرما شد و گفت: در حوزه انتخابیه من تنها 30 درصد از راه‌ها آسفالت هستند و مابقی نیاز به رسیدگی دارد.

رحمانی: قرارگاه همواره در کمترین زمان و با کمترین هزینه پروژه‌های عمرانی را به سرانجام رسانده است

رجب رحمانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در کار پیشرفت و سازندگی کشور سستی و تنبلی موقوف است، گفت: چنین روحیه‌ای در قرارگاه خاتم‌الانبیاء دیده نمی‌شود و ما همواره شاهد بوده‌ایم که پروژه‌هایی که به قرارگاه خاتم‌الانبیاء واگذار می‌شود در کمترین زمان و با کمترین هزینه به نتیجه رسیده است.

وی خواستار ورود قرارگاه خاتم‌الانبیاء به مسئله صادرات نیز شد و عنوان کرد: امروز ضرورت دارد در هر حوزه‌ای که کشور دچار مشکل است قرارگاه ورود کند چراکه شما فرزندان راستین این انقلاب هستید.

لازم به ذکر است، در این نشست احسان قاضی‌زاده نماینده سرخس و فریمان، احد آزادی‌خواه نماینده ملایر، محمدرضا مبلغی نماینده کوهدشت، رحمت‌الله فیروزی پور نماینده نطنز، سارا فلاحی نماینده ایلام، فاطمه محمد بیگی نماینده قزوین، غلامرضا شریعتی نماینده بهشهر، معین سعیدی نماینده چابهار، سید محمد پاک مهر نماینده بجنورد، حسین حاتمی نماینده کلیبر، مهران رحمانی نماینده تاکستان، غلامرضا منتظری نماینده گرگان، محسن علیزاده نماینده سپیدان، محمدجواد عسگری نماینده داراب و عباس گودرزی نماینده بروجرد حضور داشتند.

انتهای پیام/4106/

منبع: آنا

کلیدواژه: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء فراکسیون محرومیت زدایی فراکسیون محرومیت زدایی و گروه های جهادی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء قرارگاه خاتم الانبیاء مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان پروژه های عمرانی خاتم الانبیاء اعضای فراکسیون حوزه انتخابیه خراسان شمالی نماینده مردم مناطق محروم مجلس یازدهم فعالیت ها توجه ویژه راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۱۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است