Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا روز سه‌شنبه در سخنانی در «شورای آتلانتیک» در واشنگتن ، توافقات عادی‌سازی روابط میان امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی را «موفقیتی بزرگ» برای رئیس‌جمهور آمریکا و تیمش در کاخ سفید خواند و ابراز امیدواری کرد کشورهای عربی بیشتری به این روند بپیوندند.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، او این توافقات را به دلایل دیپلماتیک، امنیتی و اقتصادی ضروری خواند و ادعا کرد کشورهای عرب می‌بینند که در صورت عادی‌سازی، پتانسیل بزرگی برای رشد اقتصادی ایجاد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسپر سپس به سبک همیشگی مقامات آمریکایی به اتهام‌زنی علیه ایران پرداخت و گفت: بسیاری از کشورهای منطقه متوجه هستند که بزرگترین نگرانی آن‌ها و ما ایران و رفتارهای ناهنجار آن در منطقه در چهار دهه است که از آفریقا تا سراسر خاومیانه و افغانستان را دربر می‌گیرد.

این مقام نظامی آمریکا در ادامه برای توجیه ادعاهایش، ایران را تهدید مشترک خواند و گفت چشم‌انداز توافقات ایجاد نوعی ساختار امنیتی است که در آن کشورهای منطقه در کنار رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از درگیری با ایران همکاری کنند.

او سپس نیروهای تروریست‌ آمریکایی در منطقه، سنتکام، را در حال انجام بخش بزرگی از این کار خواند و افزود همه آن کشورها منافع و قطعاً نگرانی‌هایی مثل تهدید آزادی دریانوردی از طریق خلیج فارس، آزادی تجارت و حاکمیت کشورها دارند.

اسپر در ادامه ادعاهایش برای ترغیب کشورهای دیگر منطقه به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی ، مدعی حمله ایران به زیرساخت‌های نفتی عربستان در سال گذشته و دخالت در عراق شد.

او بار دیگر به مسئله تعهد آمریکا به دفاع از اسرائیل هم پرداخت و گفت: همانطور که آمریکا به ایجاد روابط استراتژیک با کشورها ادامه می‌دهد، همچنین به تعمیق همکاری با وفادارترین شرکای خود مشغول است. کمی بعد از امضای توافق تاریخی ابراهیم که آمریکا آن را تسهیل کرد، من میزبان همتای اسرائیلی خود در پنتاگون بودم تا بار دیگر بر تعهد ایالات متحده بر حفظ "مزیت کیفی نظامی" اسرائیل تایید کنم و امیدوارم در هفته‌های آتی برای ادامه گفت‌وگوها به تل‌آویو سفر کنم. ما به همکاری نزدیک برای توسعه توانایی‌های پیشرفته بخصوص در دفاع موشکی ادامه می‌دهیم.

پیشتر «کِلی کرافت» نماینده آمریکا در سازمان ملل نیز با بیان اینکه طی چند روز آینده احتمال اعلام توافق سازش کشورهای دیگری با رژیم صهیونیستی وجود دارد، تلویحاً این روند را اقدامی در تقابل با ایران توصیف کرد.

روز ۲۵ شهریور «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی مراسمی در کاخ سفید با حضور «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و وزرای خارجه بحرین و امارات توافق عادی‌سازی روابط با این دو کشور موسوم به توافق ابراهیم را امضا کرد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آمریکا واشنگتن رژیم صهیونیستی اسرائیل رژیم صهیونیستی واشنگتن آمریکا اسرائیل ساختار امنیتی رژیم صهیونیستی عادی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی

در تمام درگیری‌هایی میان گروه‌های مبارز فلسطینی شامل جهاد اسلامی، حماس و ... با رژیم صهیونیستی در طول ۲۰ سال گذشته عمده عملیات آفندی بود. به این معنا که اسرائیل بنا به دلایل واهی غزه را بمباران می‌کرد و گروه‌های فلسطینی از خاک غزه اقدام به شلیک راکت یا موشک می‌کردند، اما در ماجرای هفتم اکتبر شرایط بطور کلی عوض شد.

این بار حماس و جهاد اسلامی بعد از ۲ سال تمرین پنهانی اقدام به انجام عملیات از داخل و خارج از غزه و حتی در سرزمین‌های اشغالی ۱۳۴۸ کردند و به تمام اهداف خود دست پیدا کردند و توانستند ۱۳۶ صهیونیست را که در بین آن‌ها تعدادی از ژنرال‌های ارتش رژیم اشغالگر قدس هستند به اسارت در بیاورند.

طبیعی است که با این ضربه حیثیتی، راهبردی، روانی و امنیتی که اسرائیل در جریان عملیات طوفان الاقصی و تدوام مقاومت مردم غزه متحمل شده در درون ساختار سیاسی و نظامی این رژیم تنش بوجود آید و اولین آثار آن نصیب «آحارون هالیوا» رئیس شعبه اطلاعات نظامی اسرائیل «امان» شد که پس از ۳۸ سال حضور در ارتش به دلیل هفتم اکتبر مجبور به استعفا شد. 

تحولات جاری در سرزمین‌های اشغالی حاکی از آن است اکنون که رویارویی ارتش اشغالگر قدس با نیرو‌های مقاومت حماس و جهاد اسلامی به نیم سال رسیده و هیچکدام از اهداف تعیین شده از سوی رژیم صهیونیستی محقق نشده همچنان باید منتظر زلزله در ساختار نظامی و سیاسی اسرائیل باشیم.

رژیم اشغالگر قدس اکنون در وضعیتی قرار داد که نه توانسته است که به یک دستاورد راهبردی در غزه دست پیدا کند و نه درگیری‌ها پایان یافته است. از این رو به خوبی می‌توان دریافت که زمین پای صهیونیست‌ها لغزنده است و تمام بهانه‌های آن‌ها برای دستیابی به فرماندهان فلسطینی و از بین بردن آن‌ها در بیمارستان الشفا در غزه و خان یونس ناکام مانده، چون امکان ندارد در یک مساحت ۳۲۰ کیلومتری در مقیاس غزه، اسرائیل به پیروزی راهبردی برسد. این روز‌ها که بحث انجام عملیات نظامی در رفح مطرح است ناشی از آشفتگی بنیامین نتانیاهو در عرصه تصمیم گیری است، چون نخست وزیر رژیم صهیونیستی کاملا مطمئن است که حتی در صورت انجام عملیات نظامی در رفح به هیچ کدام از اهداف خود بجز کشتار مردم عادی و بی سلاح دست پیدا نخواهد کرد. به نظر می‌رسد هدف اصلی نتانیاهو در چنین شرایطی ادامه جنگ با امید است که پای ایران و آمریکا به میدان نبرد کشیده شود. 


در کنار این موضوع مقامات رژیم صهیونیستی که از دستیابی به نتیجه ناامید شدند این بار به فکر محاسبه از درون و انداختن تقصیر ناکامی‌ها به گردن رقبای خود شدند. از این رو می‌توان پیشبینی کرد که از این پس موضوع چالش و درگیری متقابل میان نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مخالفان خود به اوج خود خواهد رسید، اما آنچه که مسلم است اذعان به شکست و ناکامی است که در نهایت نتانیاهو مجبور به اعتراف به آن است.

دیگر خبرها

  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • هویت پوشالی صهیونیست‌ها در مقابل ایمان و قدرت موشکی ایران فروریخت
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • «وعده صادق» و تثبیت جایگاه ویژه ایران در نظام امنیتی غرب آسیا
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی
  • درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی
  • توانمندی ایران و ضعف اسرائیل در آفند و پدافند/ گرایش به غرب در خاورمیانه ضعیف می‌شود
  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت