Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، پرویز ایده‌پور امروز در جلسه هماهنگی به منظور واردات کالا با فعالین اقتصادی و تجاری پاوه، اظهار داشت: اولین فرمانداری هستیم که سازو کار استفاده از کارت‌های الکترونیکی مرزنشینان را برای واردات کالا فراهم می‌کنیم.

وی افزود: دولت در صدد است برای مقابله با فشارهای تحریم بر مناطق مرزی کشور که مناطق محروم نیز است تجارت چمدانی را تسهیل کند و پاوه با سرعت بیشتری و با همکاری فعالین اقتصادی و تجاری در حال آغاز این کار است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار پاوه اضافه کرد: ۹ هزار خانوار شهرستان پاوه مشمول داشتن کارت مرزنشینان بوده‌اند که این خانوارها می‌توانند با فعال کردن کارت‌های خود در این پروسه شرکت کنند.

وی با بیان اینکه در سامانه «تجارت آسان» کالاهایی که مجاز و مشمول واردات از طریق کارت‌های الکترونیکی هستند مشخص شده است، گفت: کالا یا کالاهایی که مورد نظر صاحب کارت برای واردات هستند در همان سامانه ثبت می‌شود و صاحب کارت برگه مخصوص واردات همان کالا را دریافت می‌کند.

ایده‌پور تصریح کرد: در سامانه تجارت آسان تمامی مقررات و شرایط واردات از طریق کارت الکترونیکی مرزنشینان تعبیه شده‌اند و ما هم با مطالعه همین سایت شرایط و مقررات را اخذ و کسب می‌کنیم، لذا در این خصوص فقط باید از این سامانه استفاده کنیم و نیاز به مراجعات بعدی به فرمانداری نیست.

وی افزود: فرماندار و فرمانداری و مسئولین کارشان این بوده که ساز و کار مربوطه را فراهم کنند جزئیات بعدی با ادارات گمرک و صنعت، معدن و تجارت است و آن‌ها سریعا باید خود را برای جوابگویی به مشکلاتی که ممکن است بعدا پیش آید آماده کنند.

ایده‌پور گفت: مشکلات مرز و زمان لازمه برای صادرات و واردات، نوع ترددها و زمان آن‌ها موارد مربوط به بانک و از این قبیل از اموری است که فرمانداری باید هماهنگ کندکه ما در این خصوص شرایط را فراهم و خود را مسئول تسهیل این امور برای فعالین اقتصادی شهرستان می‌دانیم.

وی خاطرنشان کرد: استراتژی دولت بر این موضوع است که ما با استفاده از ظرفیت‌های این تجارت پویا شرایط ایجاد کار مولد را در منطقه فراهم کنیم و از این تجارت بهترین بهره وری را داشته باشیم

آغاز نهضت مونتاژ کالاهای وارداتی در پاوه

فرماندار پاوه اظهار داشت: این هنر فعالین اقتصادی و تاجرین مجرب پاوه است که سازو کار استفاده از این ظرفیت را برای کارآفرینی در منطقه برای همشهریان خود فراهم کنند و من از آن‌ها می‌خواهم این شرایط را فراهم کنند دولت در این خصوص معافیت‌های خوبی را اختصاص داده است.

وی در توضیح یکی از این معافیت‌ها، اضافه کرد: واردکنندگان به جای وارد کردن کالاهای آماده از همان مبداء کالا را از تولید کننده به‌صورت غیرمونتاژ شده دریافت کنند، مثلا اگر می‌خواهید دوچرخه وارد کنید دوچرخه‌ها را بصورت قطعات وارد شهرستان کنید در شهرستان کارگاه‌هایی به منظور مونتاژ بر پا کنید و زنان و مردان بیکار و جویای کار را جهت مونتاژ این کالاها با آموزش چند روزه بکار ببرید و نهضت مونتاژ کالاهای وارداتی را در شهرستان آغاز کنید مطمئن باشید ما دیگر شاهد وجود هیچ زن و مرد بیکاری در شهرستان نخواهیم بود ما هم بعنوان دولت فعالین اقتصادی که این روش را در پیش خواهند گرفت مشمول معافیت‌های مختلف خواهیم کرد و برای برپایی کارگاه‌های مونتاژ با آن‌ها همکاری لازم را به سرعت آغاز خواهیم کرد.

 تجارت شخصیت اقتصادی می‌آورد ولی قاچاق شهرت زودگذر

ایده‌پور با بیان اینکه تجارت شخصیت اقتصادی می‌آورد ولی قاچاق شهرت زودگذر، گفت: مردم ما از قاچاق چیزی نه یادگرفته‌اند و نه اکثریت از آن استفاده کرده اند بلکه موجبات گرانی انواع کالاها در منطقه نیز فراهم شده است، در همین چند روز در نودشه به دلیل قاچاق گوشت ، روغن و انواع حبوبات مردم شدیدا معترض بوده اند لذا اکثریت از پدیده  قاچاق در شهرستان متضرر شده‌اند و فقط عده‌ایی قاچاقچی سودجو که اتفاقا اهل شهرستان پاوه نیز نیستند از این پدیده مخرب سود برده‌اند.

فرماندار پاوه ادامه داد: ۲۰۰ نفر از کسانی که امروزه در مرزهای شهرستان پاوه کار قاچاق می کنند اهل شهرستان پاوه نیستند این در حالی است که این قاچاقچیان و مافیای سازمان یافته از خوشنامی مردم شهرستان نزد حاکمیت، دولت، قوه قضائیه،نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی سوء‌استفاده می‌کنند.

وی افزود: ما برای آغاز واردات کالا مجبور بوده‌ایم تا سازوکارهای این موضوع را ازبندر بصره تا انبارهای سلیمانیه و تا شهر طویله و تا برسد به مرز و بازارچه ی شوشمی آماده کنیم و امیدواریم تاجرین ما از این فعالیت ها بهترین استفاده را ببرند و مرزنشینان ما که دارای کارت هستند نیز بالاترین بهره مالی را از آن داشته باشند.

ایده‌پور گفت: به بخشداران و دهیاران نفویض اختیار می‌دهم به جهت عدم تجمع و جلوگیری از شیوع کرونا در بخش‌ها و روستاهای خود اقدام به شناسایی کارت‌های الکترونیکی مرزنشینان شهرستان کرده و از افراد خوشنام، موفق و فعال در مرز برای امر واردات اقدام  کنند.

وی ادامه داد: شهرستان ما پیش‌قراول  واردات از طریق کارت‌های مرزنشینان است ما امیدواریم تجار ما نیز بهترین بهره را از این ظرفیت برده و صاحبان کارت‌ها نیز ماهیانه از درآمد این تجارات قانونی بهره مند شوند..

ایده‌پور تصریح کرد: در صورتی که تجار ما بتوانند از تمامی ظرفیت کارت‌های الکترونیکی مرزنشینان بهترین بهره را ببرند ما سازو کار استفاده از کارت‌های الکترونیکی سایر شهرستان‌ها را که در مرزهای خود از این ظرفیت استفاده نکرده‌اند فراهم خواهیم کرد، لذا لازم است فعالین اقتصادی شهرستان آستین هایشان را بالا بزنند.

ایده‌پور گفت: افرادی که علاقمند به تجارت هستند نیز می‌توانند سریعا به فرمانداری مراجعه و برای امر واردات از طریق کارت‌های مرزنشینان اقدام کنند، ما بعنوان دولت، مرزبانی، تاجران و مرزنشینان فعالیت‌مان را با دقت و موشکافی لازمه آغاز می‌کنیم با کار دقیق ما واژه کولبری که مترادف فقر است منسوخ خواهد شد و وارد کنندگان و صادرکنندگان شهرستان در کل کشور مرجع رجوع خواهند بود.

وی تصریح کرد: ما بعنوان یک شهرستان مرزی با وجود ظرفیت نیروی تحصیلکرده و جوان باید از ظرفیت مرز بهترین استفاده  قانونی را ببریم ما باید در شهرستان کمتر از یک‌هزار تاجر که به قوانین آگاهی و تسلط کامل داشته باشند نداشته باشیم.

ایده‌پور افزود: بار دیگر به تاجرین توصیه  موکد می‌کنیم از امروز به فکر ایجاد کارگاه‌های مونتاژ باشند، چند سال پیش یکی از تجار زردویی به توصیه  اینجانب در همان روستا کارگاه مونتاژ میز تلویزیون را ایجاد کرد که علاوه بر ایجاد اشتغال برای زنان و مردان آن روستا برای چند سال توانست همین کالا را بار دیگر به کشور عراق به صورت آماده صادر کند و از معافیت‌های مربوطه نیز بهترین استفاده را ببرد.

فرماندار پاوه افزود: دو دهه پیش تمامی ساختمان‌های پاوه دارای اسکلت آهنی بودند چون بیشترین تکنیسین جوشکاری را داشتند، اما امروز بواسطه کار کارگران منطقه در پروژه  سد داریان ده‌ها تکنیسن بتن تربیت شده‌اند و ساختمان‌های بتی جای ساختمان‌های با اسکلت فلزی را گرفته‌اند.

وی اضافه کرد: تاجرین ما و کسانی که علاقمند به تجارت هستند با استفاده از ظرفیت بزرگ قانونی ایجاد شده در مرز شرایط ورود دیگر علاقمندان را برای  بهره‌مندی از تجارت قانونی در مرز شوشمی فراهم کنند چنانچه ما بهترین بهره را ببریم ساختار حکومت و دولت نیز همراه و پشستیبان خواهد بود.

ایده پور ادامه داد: استراتژی ما ایجاد کارگاه‌های مونتاژ در شهرستان بدون زمین پاوه است ما بنا را بر این نهاده‌ایم چنانچه فعالین اقتصادی پاوه همراه باشند که خوشبختانه بسیاری از آن‌ها همراه بوده و در این رابطه عرق نیز دارند کالاهای مونتاژ شده را دوباره صادر کنیم  تا بهترین بهره‌وری را در این خصوص داشته باشیم.

بازار تشنه عراق حق مرزنشینان پاوه است

فرماندار پاوه گفت: همشهریان تاجرین و فعالین اقتصادی شهرستان پاوه بدانید که بازار تشنه عراق حق ماست ما با ایجاد سازو کارمونتاژ و صادرات کالاهای دیگر باید برای سال‌ها کنترل این بازار اقتصادی را به دست بگیریم باید از این ظرفیت بزرگ اقتصادی بهترین بهره ی قانونی را ببریم.

وی افزود: تلاش آمریکایی‌ها این بوده و هست که مرزها را ببندند و مردم ایران را در تنگنای اقتصادی قرار دهند اما تلاشه‌ای ما برای باز گذاشتن مرزها با توجه به عطش بازار عراق به کالای ایرانی موفق‌تر بوده است.

ایده‌پور در پایان گفت: کشوری که با ۱۵ کشور همسایه است و همه آن‌ها نیازمند کالای ایرانی هستند به هیچ عنوان به زانو در نخواهد آمد ما خوشحال هستیم که در این شرایط سخت جنگ اقتصادی امروز می‌توانیم نوید بازگشایی مرز شوشمی را برای امر مهم صادرات و هم برای واردات از طریق کارت‌های الکترونیکی مرزنشینان را دهیم.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان واردات کالا واردات مرز فرماندار پاوه مرزنشینان مرز شوشمی کارت الکترونیکی کارت های الکترونیکی مرزنشینان فعالین اقتصادی شهرستان واردات از طریق کارت فرماندار پاوه شهرستان پاوه بهترین بهره فراهم کنند معافیت ها ایده پور سازو کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرگرمی جدید خودرویی

در حالی که هفته گذشته مهدی ضیغمی، رییس سازمان توسعه تجارت از عرضه اولین خودرو‌های برقی از روز (یکشنبه ١۶ اردیبهشت ماه) خبر داده بود، مهدی تقدسی مدیر سامانه یکپارچه خودرو‌ها در گفتگو با یکی از رسانه‌ها اعلام کرد؛ عرضه خودرو‌های وارداتی برای ثبت‌نامی‌های قبلی است و هنوز هیچ چیز مشخصی در این زمینه وجود ندارد و سایت سامانه نیز در حال به‌روزرسانی است.

به گزارش اعتماد، هر چند کشور‌های بسیاری در سراسر جهان به منظور کاهش آلودگی هوا و گاز‌های گلخانه‌ای و کم کردن حجم ترافیک به سرعت در حال سرمایه‌گذاری برای زیرساخت‌های خودرو‌های برقی هستند، اما ایجاد شبکه‌ای از ایستگاه‌های شارژ در پارکینگ‌ها، مجتمع‌های بین‌راهی، مناطق گردشگری و حتی پمپ‌بنزین‌ها و... و ارتقا و سرمایه‌گذاری شبکه برق برای پاسخگویی مصرف بالای برق در کشور و توسعه زیرساخت‌های تولید باتری و سرویس و خدمات به این خودرو‌ها هزینه بالایی دارد و نیاز به سرمایه‌گذاری در بخش زیرساختی و حمایت‌های دولتی است که در بلندمدت و با ایجاد زیرساخت‌های لازم استفاده از این خودرو‌ها هم افزایش خواهد یافت.

استفاده از حمل و نقل عمومی بهتر است یا استفاده از خودرو‌های برقی؟

محمود نجفی سهی، کارشناس حوزه خودرو در واکنش به واردات خودرو‌های برقی به کشور، گفت: نه تنها زیرساخت استفاده از خودرو‌های برقی هنوز در کشور مهیا نشده بلکه ارزی هم برای واردات این قبیل از خودرو‌ها وجود ندارد. البته به نظر می‌رسد شهرداری قراردادی به منظور واردات خودرو‌های برقی منعقد کرده است که آن هم جای سوال دارد و برخی از نمایندگان هم با این مساله مخالف هستند.

این کارشناس حوزه خودرو با بیان اینکه برای کاهش ترافیک شهری راه‌های آسانتری هم وجود دارد، گفت: در صورتی که میزان حمل و نقل عمومی در کشور افزایش پیدا کند و حتی رایگان هم شود توجیه اقتصادی دارد و در کاهش آلودگی هوا هم موثر است.

حجم ترافیک با استفاده از خودرو‌های برقی کم می‌شود؟

او ادامه داد: با وجود تعداد بالای صنایع خودروسازی در کشور چرا باید اقدام به واردات خودرو آن هم از نوع برقی شود؟ هر چند ممکن است علت واردات خودرو‌های برقی را کاهش آلودگی هوا اعلام کنند، اما باز هم حجم ترافیک کم نخواهد شد.

نجفی با اشاره به ایجاد زیرساخت برای این مدل از خودرو‌ها تصریح کرد: هر چند ممکن است ایجاد ایستگاه‌های شارژ کار چندان سختی نباشد، اما مشکل اصلی تامین برق و کمبود انرژی است.

او در پاسخ به این پرسش که واردات خودرو‌های برقی چه میزان صرفه اقتصادی دارد، گفت: این اقدام صرفه اقتصادی چندانی ندارد و بنده بار‌ها گفته‌ام اگر قرار است یک مشکل حل شود نباید ۳۰ مشکل دیگر برای تولید ایجاد شود.

برداشتن موانع تولید یا واردات خودرو؟

این کارشناس حوزه خودرو تصریح کرد: اگر مردم استفاده از خودروی شخصی در سطح شهر را به استفاده از حمل و نقل عمومی ترجیح می‌دهند به دلیل عدم رسیدگی به حمل و نقل عمومی و زیرساخت‌های ضعیف آن است و ضرورت دارد فرهنگ استفاده از خودرو‌های عمومی گسترش پیدا کند.

نجفی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۲۰۰ مدل موتورسیکلت وارد کشور می‌شود آن هم به این دلیل است که ساخت موتورسیکلت توجیه اقتصادی ندارد، این در حالی است که برای خودرو اینگونه نیست؛ اما واردات شیرین است و دولت هم برای واردات موتورسیکلت فرش قرمز پهن کرده است و موانع تولید هم هر روز بیشتر می‌شود.

او ادامه داد: این در حالی است که در سال‌های گذشته سالانه تا ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه خودرو هم تولید می‌شد و نیازی هم به واردات خودرو نبود و حتی بنز هم وارد کردند و قطعه‌سازان مجبور به ساخت قطعات بنز شدند و امروز هم صنعت قطعه‌سازی کشور آمادگی ساخت خودروی باکیفیت را دارد.

خدمات پس از فروش خودرو‌های برقی چگونه است؟

حسین رحیمی نژاد، کارشناس حوزه خودرو با اشاره به عدم وجود زیرساخت‌های لازم برای استفاده از خودرو‌های برقی، گفت: واردات خودرو‌های برقی با چالش دستگاه‌های شارژ برق مواجه است هر چند تعداد محدودی از این دستگاه‌ها در سطح شهر نصب شده‌اند، اما این تعداد هم پاسخگو نیست، ضمن آنکه مدت‌زمان شارژ این خودرو‌ها طولانی است و گاهی حداقل تا یک ساعت زمان برای شارژ باتری نیاز دارد که البته این موضوع به نوع باتری این خودرو‌ها وابسته است.

این کارشناس حوزه خودرو در ادامه افزود: فعلا امکان نصب این دستگاه‌ها در منازل وجود ندارد و نصب آن‌ها معمولا در پمپ‌بنزین‌ها انجام می‌شود که البته زیرساخت‌های لازم تنها مربوط به نصب دستگاه‌های شارژ نمی‌شود و خدمات پس از فروش برای خودرو‌های برقی و تعمیرات آن هم مهم است که هنوز هیچکدام از آن‌ها فراهم نشده است.

استفاده از خودرو‌های برقی چقدر صرفه اقتصادی دارد؟

رحیمی نژاد خاطرنشان کرد: تا زمانی که تعداد خودرو‌های برقی در شهر افزایش پیدا نکند و توجیه اقتصادی هم نداشته باشد طبیعتا ایجاد ایستگاه‌ها هم چندان معقول نیست و ارگان‌ها و سازمان‌ها هم چندان تمایلی برای این مساله ندارند و علت آن هم تعداد محدود این خودرو‌ها در کشور است.

این کارشناس حوزه خودرو در پاسخ به این پرسش که استفاده از خودرو‌های برقی چقدر صرفه اقتصادی دارد، تصریح کرد: برای مصرف‌کنندگان که هیچ صرفه اقتصادی ندارد و برای حاکمیت هم این صرفه اقتصادی محدود است، آن هم به دلیل ارزان بودن نرخ برق است که تقریبا شبیه قیمت بنزین رایگان به دست مصرف کننده می‌رسد و آن هم به دلیل پرداخت یارانه از سوی دولت است.

چه میزان از آلودگی هوا در تهران منشأ خودرویی دارد؟

رحیمی نژاد خاطرنشان کرد: هر چند کشور‌های دنیا به سمت استفاده از خودرو‌های برقی در حرکت هستند و مسوولان دولتی کشور هم نمی‌خواهند از این اتفاق جا بمانند و در نتیجه سعی دارند به سمت استفاده از خودرو‌های برقی بروند، اما این حرکت در بلندمدت نتیجه می‌دهد که البته کار اشتباهی هم نیست، اما در کوتاه‌مدت این موضوع نه تنها باعث صرفه‌جویی نمی‌شود بلکه هزینه بیشتری را هم به دنبال دارد.

این کارشناس حوزه خودرو با بیان اینکه استفاده از خودرو‌های برقی تاثیر چندانی بر کاهش آلودگی هوا ندارد، افزود: بخش کوچکی از آلودگی هوا در تهران منشأ خودرویی دارد و عمده این آلودگی‌ها به صنایع اطراف تهران برمی‌گردد و در مجموع در کوتاه‌مدت واردات و استفاده از خودرو‌های برقی نه تاثیری بر محیط زیست و آلودگی هوا دارد و نه صرفه اقتصادی چندانی دارد و اثر مثبتی هم در پی ندارد و در کوتاه‌مدت فقط هزینه‌بر است و شاید بین ۵ تا ۱۰ سال بعد بتوان خروجی این برنامه‌ریزی‌ها را برای واردات خودرو‌های برقی مشاهده کرد.

دیگر خبرها

  • بارش تگرگ به باغات و مزارع شهرستان پاوه خسارت وارد کرد
  • بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟
  • ۷ مرحله رأی دادن در انتخابات الکترونیکی اعلام شد +جزئیات
  • مراحل رای دادن در انتخابات الکترونیکی چگونه است؟