Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@17:02:29 GMT

همت کارخانه قند برای رسیدن به تولید در تمام سال

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۲۲۷۸

همت کارخانه قند برای رسیدن به تولید در تمام سال

محمد صالحی گفت: کارخانه قند شیروان در تلاش است تا فعالیت خطوط تولیدی این کارخانه را از تولید فصلی به تولید سالانه و مستمر ارتقا دهد که در همین راستا، درصدد جذب تسهیلات و تامین مالی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد صالحی، رییس کارخانه قند شیروان در گفت و گو با خبرنگار عصر اترک اظهار کرد: کارخانه قند شیروان از 15 مرداد ماه امسال نسبت به تصفیه شکر به میزان 750 تا 800 تن در روز برای بخش خصوصی و بخش دولتی اقدام کرد که در حال حاضر نیز به انجام آن ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی همچنین به تحویل محصول چغندرقند از چغندرکاران طرف قرارداد خود از 12 مهر ماه امسال اشاره کرد و گفت: تاکنون هفت هزار تن از این محصول را دریافت کرده ایم که پیش بینی می شود میزان چغندرقند دریافتی فصل برداشت جاری در مقایسه با سال گذشته بیشتر باشد.

وی خاطر نشان کرد: این کارخانه در سال گذشته 161 هزار تن از این محصول را از چغندرکاران طرف قرارداد خود خریداری کرد.

وی عنوان کرد: امسال از محصول چغندرقند خریداری شده، علاوه بر شکر، انواع تفاله های آبکی، پرسی و خشک تولید خواهیم کرد.

رییس کارخانه قند شیروان همچنین با یادآوری این مطلب که این کارخانه ظرفیت تولید 200 تا 250 تن قند کله در شبانه روز را دارا است، افزود: با این وجود، به علت اینکه انواع شکلات ها و شیرینی جات در سبد مصرف خانوار قرار گرفت و مصرف قند کاهش یافت، از سال 88 خط تولید قند کله این کارخانه غیر فعال شد.

وی گفت: درصدد هستیم خط تولید قند شکسته در بسته های 500 گرمی را راه اندازی و به بازار مصرف عرضه کنیم.

افزون بر این، وی از متمرکز شدن فعالیت سالانه این کارخانه و خروج از فعالیت فصلی آن خبر داد و گفت: درصدد هستیم سالانه علاوه بر خرید محصول چغندرقند کشت شده در فصل بهار، نسبت به خرید چغندرقند کشت شده در پاییز نیز ورود کنیم.

صالحی در ادامه با بیان اینکه در فصل پاییز امسال دو هزار تا دو هزار و 500 هکتار از مزارع استان گلستان زیربار کشت چغندرقند پاییزه می رود که برداشت آن در تیر ماه سال آینده خواهد بود، اعلام کرد: با عقد قرارداد با این چغندرکاران گلستانی درصدد هستیم برداشت محصول تیر ماه این سطح از زمین های کشت شده را خریداری کنیم تا خط تولید این کارخانه در دو فصل برداشت از این محصول فعال بشود.

وی تصریح کرد: برای عقد قرارداد به منظور کشت و خرید محصول چغندرقند پاییزه نسبت به تامین تسهیلات و تامین مالی از محل ال سی داخلی اقدام کرده ایم که در حال حاضر پیگیر جذب این تقاضای مالی هستیم.

وی درباره به روز رسانی بنا و تجهیزات این کارخانه نیز اظهار کرد: این کارخانه در سال 1337 آغاز به کار کرد، در عین حال پس از گذشت 52 سال از عمر آن تجهیزات این کارخانه به روز رسانی شده اند و طی دو سال گذشته نیز نمای این ساختمان بهسازی شده است.

رییس کارخانه قند شیروان افزود: درصدد هستیم که سیستم فاضلاب این کارخانه را نیز اصلاح کنیم.

وی خاطر نشان کرد: البته چغندرکاران باید نسبت به بهره گیری از سیستم آبیاری قطره ای در مزارع خود اقدام کنند.

وی در خاتمه درباره نیروهای انسانی شاغل در این کارخانه نیز بیان کرد: تا به کنون فعالیت این کارخانه، فصلی بوده است که در زمان تحویل محصول چغندرقند به این کارخانه 600 تا 650 نفر نیرو در این کارخانه مشغول به کار می شوند.

صالحی با اشاره به شیوع بیماری کرونا نیز عنوان کرد: خوشبختانه این بیماری بر روی فعالیت این کارخانه هیچ تاثیری نگذاشته و فعالیت این کارخانه به تعطیلی و تعدیل نیرو منجر نشده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارخانه قند شیروان محصول چغندرقند درصدد هستیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۲۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور