Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوود مقدسی چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: اداره کل منابع طبیعی گلستان طبق سنوات هر ساله عملیات احیا و اصلاح و غنی سازی جنگل‌های کم بازده و مخروبه استان را دستور کار دارد که اکنون مدیریت طرح پرورشی در سطح پنج هزار هکتار در منطقه "عرب داغ" شهرستان کلاله اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به پیگیری تهیه طرح جامع مدیریت پایدار احیا، اصلاح و غنی سازی جنگل‌های کم بازده و نیمه مخروبه گلستان اشاره و تصریح که این آسیب‌ها در نتیجه کم توجهی انسان به محیط زیست و تخریب منابع طبیعی پدید آمده است.

به گفته وی، امسال حدود ۲.۵ میلیون اصله نهال جنگلی و غیرمثمر در سه مرکز پرورش گرگان، کلاله و علی آباد تولید می شود تا نیاز جدید استان را تامین کند.

وی همچنین به احیای ۳۵۰ هکتار جنگل کم بازده گلستان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در سال جاری اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶۰ هکتار از جنگل های کم بازده استان از محل اعتبار تخصیصی صندوق توسعه ملی احیا شد.

عملیات احیا و توسعه جنگل های کم بازده گلستان عمدتا در نیمه دوم سال پیگیری و انجام می شود.

همچنین چندی پیش ابوطالب قزل سفلو مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت که تخریب جنگل در این استان بلحظ آماری کم است ولی خشکسالی، آفات و بیماری درختان، آتش سوزی، فشردگی خاک به خاطر حضور زیاد انسان در طبیعت و نیز حضور دام در بخشی از  جنگل ها از جمله عوامل اصلی تخریب کیفی جنگل در گلستان است.

گلستان با افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع وسعت عرصه جنگلی بالغ بر ۴۵۲ هزار و ۱۸۵ هکتار داشته که از نوکنده در غرب استان شروع و تا گلیداغ در شرق استان ادامه دارد.
مطابق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان از مجموع جنگل های این استان ۲۴۹ هزار و ۳۷۲ هکتار جنگل تجارتی، ۷۵ هزار و ۵۲۷ هکتار دست کاشت، ۷۰ هزار هکتار حفاظتی و حمایتی، ۵۱ هزار و ۲۹۵ هکتار مخروبه و پنج هزار و ۹۹۱ هکتار بیشه زار است.

برچسب‌ها اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان جنگل گرگان گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جنگل گرگان گلستان جنگل گرگان گلستان اخبار کنکور منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ،رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران با اعلام این مطلب گفت: یکی از آفات و امراضی که حیات جنگل‌های استان کردستان را به مخاطره انداخته، آفت جوانه خوار بلوط است که هر ساله در اوایل فروردین طغیان می‌کند.
وی افزود: عملیات مبارزه با آفت جوانه خوار بلوط به ۲ روش انجام می‌شود که در روش اول به صورت محلول پاشی با استفاده از محلول BT که با درختان جنگلی سازگار است، انجام می‌شود.
کرم جوانه خوار، آفتی است که هر سال از اواخر اسفند ماه و شروع فصل بهار با تغذیه از جوانه‌ی درختان بلوط شروع به فعالیت می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان