Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه رحمانی در گفت و گو با پارس نیوز اظهار کرد: پس از تشکیل کمیسیون ویژه جمعیت و خانواده، مباحثی همچون پایین آمدن سن ازدواج، افزایش جمعیت و لزوم فرزندآوری، ممانعت از سقط جنین بی رویه و مسائل دیگری همچون بیمه و مشکلات درمان ناباروری در دستور کار قرار می گیرد و این کمیسیون، نگرشی خانواده‌محور به لوایح و طرح‌ها خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی   در ادامه با اشاره به اهمیت مسئله جمعیت عنوان کرد: عواملی از قبیل افزایش متوسط سن ازدواج و داشتن زمان کمتر برای فرزند آوری، تحصیل و اشتغال بانوان، فراهم نبودن تسهیلات لازم برای مادران شاغل، مشکلات ناباروری، طلاق‌های رسمی و عاطفی، مسائل اقتصادی و ... موجب شده است که خانواده‌ها به سوی تک فرزندی و فرزند کمتر بروند، حال آنکه مسئله جمعیت مستلزم بررسی کارشناسانه و علمی است و باید آینده نگری شود، چرا که اگر رشد جمعیتی کشور بدین صورت ادامه یابد در 30-40 سال آینده رشد جمعیت ایران منفی شده و شاهد کشوری پیر و از کارافتاده خواهیم بود. کشوری که جمعیت سالخورده آن جامعه غالب را تشکیل دهند؛ توسعه ‌ای در هیچ زمینه ‌ای نخواهد داشت و کشور در مسائلی از قبیل دفاعی و پیشگیری از بحران، تولیدات کشاورزی و صنعتی دچار مشکل می شود.

رحمانی تاکید کرد: کسانی که در دهه 70 زندگی می‌کردند و درگیر مسائل روز جامعه بودند بارها و بارها شنیده‌ اند که فرزند کمتر، زندگی بهتر، اما در حال حاضر بیش از 20 سال از آن روزها می‌گذرد و شرایط تغییر کرده و خطر پیرشدن جمعیت جوان جامعه خطری جدی و هشداری برای جامعه محسوب می‌شود و تذکر رهبر فرزانه انقلاب در زمینه خطر کاهش جمعیت نشان از اهمیت موضوع دارد و در این زمینه مجلس به دنبال اندیشیدن تمهیدی جدی و فوری است. چراکه کشور ما از سال 80 وارد پنجره جمعیتی شده و این مسئله تنها 30 سال به‌طول خواهد انجامید و هم اکنون فقط10 سال زمان داریم تا اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهیم.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کمیسیون مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس مجلس یازدهم فاطمه رحمانی کمیسیون ویژه جمعیت و خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۳۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره خدماتی که از سوی این سازمان به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو ارائه می‌شود، توضیحاتی داد.

به گزارش ایلنا، نرجس‌خاتون اسعدی خلیلی، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور، در پاسخ به این سؤال که چه تعداد خانواده دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی است، گفت: «دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقاء سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.»

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند. همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

دیگر خبرها

  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد